Egy értékes könyv nevetséges áron

Hiszem, hogy egy értékes könyvet ajánlok most neked, nevetséges áron. Szeretném, hogy minél többekhez eljusson. Sőt az a szívem vágya, hogy egész közösségeknek is megvásárolják mások.

Friss bemerítkezőknek, házicsoportoknak, gyülekezeteknek ajánljuk. Új megtérteknek, és régi hívőknek egyaránt.

Íme néhány olvasói vélemény, Az Élő Tűz magasra repít téged című könyvről:

Először azt gondoltam, hogy már nem lehet újat írni az ébredésről és a Szent Szellemről. De amikor a könyv végére értem, rájöttem, hogy minden egyes szó, mondat, új erővel hatott rám. Az eddigiekhez képest teljesen más jellegű ez a könyv. A nyelvezete, a leírások, a történetek, ahogyan írsz a Szent Szellemről… magával ragadó! Olyan jó volt olvasni, hogy én is lehetek ilyen kapcsolatban Istennel! Elolvasom még egyszer.” (S. Zs. Hódmezővásárhely)

“Kedves Tamás! Most fejeztem be új könyved olvasását, és hálát adok az Úrnak, hogy ilyen fantasztikusan használ Téged. Áldott legyen érted az Ő neve! Olvasás közben minden egyes oldalt átéltem szellemben, és bár eredetileg egy barátnőmnek szántam, de megtartom ezt a csodálatos könyvet, hogy minél több embernek oda tudjam adni, hogy életüket átformálja. Végezetül Isten további felkenetését és gazdag áldását kérem életedre, családodra és szolgálatodra. Testvéri szeretettel:” (L. E. Debrecen)

“Kedves Tamás! Olyan boldog vagyok és köszönöm az Úrnak, hogy van lehetőségem segíteni a Te csodálatos szolgálatodat. Nagyon jó, hogy több példányt is vittem múltkor a könyveidből, mert olvassák a testvérek és nagyon elvannak ragadtatva. A korábban vásárolt könyveidet is majd tovább adom olvasásra. Szóval nagy a siker: ha meghallják, hogy Te írtad a könyvet azonnal kapnak utána. Dicsőség az Úrnak!” (G.L. Budapest)

Amint látod, nem azért kaphatod meg ezt a könyvet az eredeti ár töredékéért, mert értéktelen, hanem azért, hogy minél többeknek megvásárolhasd! EZÉRT EZ AZ AKCIÓ CSAK AKKOR ÉRVÉNYES, HA MINIMUM 3 DARABOT VÁSÁROLSZ A KÖNYVBŐL.

POSTAKÖLTSÉG 3-10 DB KÖNYV ESETÉBEN: 2000 FT

MEGRENDELŐ ŰRLAP

Adatvédelmi irányelveinket ide kattintva találod meg.

Selected Value: 3
Kérlek a csúszkával állítsd be hány darab könyvet szeretnél rendelni! Az alap érték 3 db, mert ez a minimum rendelhető mennyiség ebben az akcióban.