SZERETNÉD HA ERŐSEBB LENNE A HITED?
AKKOR OLYAN ÍRÁSOKAT KELL OLVASNOD, MELYEK SEGÍTENEK EBBEN!

Megtörtént csodákat, hitmélyítő történeteket, hasznos tanácsokat szeretnék megosztani veled, ha megengeded.

Egy olyan csomagot állítottam össze számodra, mely garantáltan fel fogja rázni a lelki életedet. Biztos vagyok benne, hogy erősödni fog a hited ha élsz ezzel a lehetőséggel, és hiszem, hogy nagyon is hasznodra lesz mindez.
HA MÉGSEM ÍGY LENNE, AKKOR AZ ÉBREDÉS MISSZIÓ VISSZAFIZETI NEKED A TELJES CSOMAG ÁRÁT.

Neked szól ez az ajánlat ha:
-a hétköznapi harcokban szeretnéd, hogy sokkal erősebb legyen a hited
-sokkal jobban szeretnéd megismerni Őt
-közelebb akarsz kerülni az Ő szerelmes szívéhez
-ha már régóta próbálod követni Isten útját, de valahogy mégis olyan üres minden
-régóta vágysz már a megújulásra
-ha nem szeretnél gondterhelt életet

Úgy döntöttem, hogy most a frissen megjelent, “Az angyalok népe” című könyvhöz egy csomó ajándékot szeretnék adni neked. Ezek véleményem szerint nagyon értékes és hasznos dolgok, melyek mindenképp segíteni fogják az életedet. Ennek az ajándék özönnek a neve “Angyalok népe ajándékcsomag” Gondolom már ki is találtad, miről kapta a nevét.

EZT A TÖBB EZER FORINT ÉRTÉKŰ, HITERŐSÍTŐ CSOMAGOT, VALÓDI ÉRTÉKÉNEK TÖREDÉKÉÉRT FOGOD MEGKAPNI.

Ám ez az ajánlat csak 2020. június 21. éjfélig, vagy a készlet erejéig érvényes.

MIT JELENT MINDEZ RÉSZLETESEN?
“Az angyalok népe” című e-könyv: egy 142 oldalas, színes képekkel illusztrált regény, melyet telefonon, számítógépen, vagy e-book olvasón is olvashatsz. Ez a fordulatos és hitmélyítő regény most kerül először nagy nyilvánosság elé, azaz az elsők között lehetsz, aki elolvassa. “Az angyalok népe”, a sokak által dicsért “Forradalom” című könyvünk előzményeiről beszél 16 fejezeten keresztül. Egy férfiről szól, aki mindenét hátrahagyva elindul az ismeretlenbe, hogy Isten szavát kövessé, és egy nagy nép atyjává válhasson. E nép múltjáról, jelenéről és jövőjéről szól ez a könyv, sok csodával tarkítva.
“Az angyalok népe” című hangoskönyv 2 formátumban: Ugyanezen műnek, a felolvasott, hallgatható változata megnézhető egy nem nyilvános videón is, és le is tölthető hanganyagként. A videóban érdekes illusztrációkat láthatsz fejezetenként, és zenei aláfestést hallhatsz mindkét változatnál.

IGEN, HÁROMFÉLE MÓDON FOGOD MEGKAPNI “AZ ANGYALOK NÉPE” CÍMŰ LEGÚJABB REGÉNYÜNKET, DE EZ MÉG NEM MINDEN!!!

“Forradalom” című e-könyv: Ha még nem olvastad ezt a könyvet, akkor “Az angyalok népe” után folytatásként, ezt is elolvashatod, hisz a két mű kapcsolódik egymáshoz. A neveket megváltoztattuk a helyszíneket nem jelöltük. A könyv egy hányatott sorsú személy igaz történetét írja le. Mindezeket nem csak a mi fizikai világunk szemszögéből, hanem szellemi oldalról is megközelítve lehetsz részese a szívszorító, néhol drámai cselekményeknek. Ez a “Forradalom”!
“Megoldás a pénzügyi problémákra” (nyomtatva, kipostázva): Amennyiben megrendeled ezt a csomagot, akkor többek között két füzetet is kipostázunk neked. Az egyik  a fenti címet viselő, bibliai alapokon nyugvó kiadványunk. Ez azért íródott, hogy hasznos segítség legyen azoknak, akik készek Isten igéje szerint élni életüket, az anyagi élet területén is. Sok keresztény ember küzd anyagi gondokkal, és nem tudja mi lehet a probléma, mit csinál rosszul? Mi most ennek megértésében és korrigálásában szeretnénk a segítségedre lenni.
“Az indonéz ébredés csodás történetei” (nyomtatva, kipostázva): Kevesen tudnak róla, micsoda hihetetlen csodákat tett, és tesz ma is Isten Indonéziában. Az ébredés fellángolása idején több történetet lejegyeztek, melyek egyszerűen mutatják be, hogy Istenünk nem csak a bibliai időkben, hanem ma is bármit megtehet. Ha elolvasod ezt a gyűjteményt, biztosan nem fogod elfelejteni egy darabig, hanem a benne szereplő történetek bátorítani fognak téged arra, hogy merj nagyobb dolgokban is hinni. (Ezt a kiadványt is kipostázzuk neked, “Az angyalok népe csomag keretében”)
Hűtőmágnesek, kulcstartók, karkötő (kipostázva): Egy igés kulcstartóval, hűtőmágnessel, vagy egy sokatmondó karkötővel a kezeden, olyanok felé is tudod hirdetni Isten üzenetét, akik felé szóban talán nem. (amíg a készlet tart)
MOST MÉG A POSTAKÖLTSÉGET IS ÁTVÁLLALJUK HELYETTED! Ez a következő ajándékunk számodra.
60 db rajzfilmből álló videó-gyűjtemény is készült neked. Ha ugyanis azt gondoltad, hogy itt vége az értékes ajándékok sorának, akkor tévedtél!! Több órányi munkával gyűjtögettem ugyanis össze neked ezeket, az interneten fellelhető, tanulságos rajzfilmeket. Felnőttnek, gyermeknek egyaránt szolgálhat isteni üzenetekkel ez a 60 darab kis történet!

VAJON MENNYIBE KERÜL EZ A SOK MINDEN?

IGEN, MEGRENDELEM MOST

Hogy Isten ezek nélkül is tud szólni hozzád?
Ez így van. De engem Ő kért meg, hogy írjam meg ezeket a kiadványokat, és, hogy juttassam el a szomjas szívű testvéreimhez.
Hogy miért pénzért adjuk, ha ez szolgálat mások felé?
Isten nem csak azt kérte tőlem, hogy írjam a könyveket, hanem azt is, hogy hozzam létre az Ébredés Missziót, mint vállalkozást. Ha pedig nincs bevétele egy vállalkozásnak, akkor az életképtelen. Istennek ez a munkája, kérése válna életképtelenné, ha ingyen adnánk a kiadványainkat.
Mi ezekből a kiadványokból és mások pénzéből gazdagodunk meg?
Az az igazság, hogy nem. Könyveink elektromos és nyomtatott példányainak értékesítéséből nem tudnánk megélni, sem pedig meggazdagodni. Ellátásunkról és megélhetésünkről maga az élő Isten gondoskodik hol így, hol úgy. Teszi ezt azért, mert én vállaltam, hogy főállásban azt fogom csinálni, amit Ő kér tőlem.
Nem tudod telefonra letölteni a digitális ajándékokat (hangoskönyv, Indonéz Ébredés írott anyaga)?
A jó hírem az, hogy nem is kell, hiszen a küldött linkekre csak rá kell kattintanod, és meghallgathatod, elolvashatod ezeket letöltés nélkül is.

Mi a bizonyíték arra, hogy a felajánlott szellemi termékek valóban hasznosak lesznek számodra?
Eddig több száz alkalommal szolgáltam mások felé igei üzenettel, és megjelent könyveimből több mint ezer példány kelt el. Ezeket több mint tíz országban olvassák a szomjazó testvéreink. Ha ezek a számok nem tűnnek túl hiteles bizonyítéknak számodra, vess egy pillantást néhány olvasói visszajelzésre:

„Kedves Tamás!
Amikor kivettem a könyved a postaládából, már a saját kézzel írt, személyemnek szóló dedikálásod elolvasásakor megérintett, a benne lévő erő… próbáltam nem hangosan sírni az utcán, mert pont a buszhoz siettem. Nagyon mély tüzű könyv, örülök, hogy megrendeltem.”
(V.K. Budapest)

„Kedves Tamás!
A könyvedet egész éjjel olvastam. Hajnal 4 órára végeztem vele. Csodálatosan megírtad. Éreztem, ahogy a sorok közt lévő hatalom végigjárta az egész testemet és minden sejtemet. Végig sírtam az egészet és nagyon sok helyen meg kellett állnom elmélkedni a soraidon.”
(I.V.K. London)

„Folyamatosan használom a könyvet. Szeretem olvasni. Van amit felveszek a mobilra és akkor vissza tudom hallgatni és megerősít, biztat.”
(U.I. Budapest)

“A könyved csodálatra méltó, mind tartalmilag, mind nyomdatechnikailag.
A lektorálás tökéletes! Van olyan, amit én másként fogalmaznék, de ezek nem bírnak jelentőséggel. Ez a legjobban megírt, szerkesztett, lektorált könyv, amit “nem gyakorlott szakemberek készítettek”, mégis tökéletes lett. Bárhol vállalható. Ez azért is van így, mert valóban a Szent Szellem vezette a tolladat, kedves feleségedét, minden munkatársét, akik a könyved megalkotásában és megjelenítésében részt vettek. Legyen áldott az Úr neve!”
(K.E. újságíró, Budapest)

Ha mindez, még mindig nem oszlatta el kétségeidet, akkor közlöm veled, hogy annyira biztos vagyok benne, hogy az “Angyalok népe ajándékcsomag”-ban felajánlott termékeken keresztül Isten meg fog szólítani téged, hogy erre PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT IS MEREK VÁLLALNI.
Igen, ez azt jelenti, hogy ha a csomagban található mindegyik terméket  feldolgoztad, és egyikből sem kapsz semmi maradandót, akkor én visszautalom neked a csomag teljes vételárát, miután te visszaküldöd nekem a kipostázott kiadványokat, és a hűtőmágnest (eredeti állapotban).

MEGRENDELEM AZ “ANGYALOK NÉPE AJÁNDÉKCSOMAG”-OT

Sajnos nem gondolkodhatsz sokáig ezen az ajánlaton, mert a felkínált termékek darabszáma, és az ajánlat ideje is le fog járni hamarosan. Ha nem szeretnél lemaradni a teljes csomagról, akkor célszerű most lépned.

Mi az Ébredés Missziónál nagyon fontosnak tartjuk, hogy segítsünk a rászorulókon, a szükségben levőkön? Mivel tudjuk, hogy Istennek is fontosak az ilyen személyek, így nekünk is fontos, hogy lehetőségeink szerint segítségükre legyünk. Amint azt már említettem, az Ébredés Misszió nem alapítvány, hanem vállalkozás, de gyakran jótékonykodik. Ez azt jelenti, hogy vásárlásod egy részével te magad is segíted a szegényeket, vagy missziós szervezeteket.

DE KI AZ AZ URBÁN L. TAMÁS?

Depressziót, önkínzást, gyűlöletet és mély lelki sebeket hagyott hátra számomra a múltam, mígnem 1991 környékén, egy este szembetalálkoztam Isten hatalmas szeretetével. A meditációtól a fehér mágián keresztül az agykontrollig sok mindenben kerestem ezt a szerelmet, míg végre megtaláltam. Isten ölelése meggyógyította lelkem fájdalmait, Jézus áldozata pedig megszabadított a láncaimtól, és egy teljesen új életet adott. Rengeteg csodát tapasztaltam meg a Vele töltött évek alatt, melyeket megosztok könyveimben, akárcsak a szívemből jövő bátorításokat, vagy az Isten tüze utáni olthatatlan vágyamat. Több száz felekezetközi szintű igeszolgálat, és több mint ezer darab eladott könyv bizonyítja, hogy az embereknek szükségük van ezekre az üzenetekre.
Ha megtisztelsz bizalmaddal és figyelmeddel, Veled is megosztanék néhány különleges történetet.

MEGRENDELEM EZT A CSOMAGOT

A MEGRENDELÉS MENETE:
1. Kérünk kattints valamelyik MEGRENDELÉS gombra, majd a megjelenő oldalon töltsd ki az űrlapot!

2. Utalj át, vagy fizesd be az Ébredés Misszió 10402647-50526750-80501004-es bankszámla számára 4000 forintot!
3. Ha pontosan adtad meg az email címedet, hamarosan egy emailt fogsz kapni tőlünk!
4. Amint befizetésed/átutalásod megérkezik hozzánk, egy újabb emailben elküldjük neked az “Angyalok népe csomag”-ban lévő elektronikus kiadványaink elérhetőségeit, és ezzel egyidőben, postázni kezdjük a nyomtatott kiadványokat és a hűtőmágnest.

Ha nem szeretnél most élni ezzel az ajánlattal, de úgy érzed vannak dolgok az életedben, melyért imádkozhatnék, kérlek kattints ide, és küldd el részemre imakérésedet!