“CSODAHULLÁM” zenés, online rendezvény érted

Örömmel és nagy szeretettel köszöntünk téged ezen az oldalon, mely egy nagyon különleges, és életeket átformáló erejű online rendezvény bemutató felülete.

Akkor, amikor a világ nagy része újabb és újabb hullámoktól retteg, mi biztosak vagyunk benne, hogy van egy olyan hullám, mely képes kiűzni a félelmet a szívekből, és letörölni a könnyet a szemekből. Képes teljesen átformálni emberi életeket és békességet hozni a megfáradtaknak, a zaklatottaknak.

A zenei blokkokért Ujhelyi Éva, az üzenetért, és a program lebonyolításáért Urbán L. Tamás a felelős. Reméljük, sokaknak hasznos lesz ez az online rendezvény! Ha te magad is értékesnek tartod, kérünk oszd meg minél többekkel! Előre is köszönjük!

Amennyiben úgy döntesz, hogy minimum 3000 forint értékben vásárolsz támogatói jegyet, hozzájárulva a rendezvény költségeihez, és kitöltöd az űrlapot, az alábbi könyvek közül választhatsz egy darabot, melyet kipostázunk részedre.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Ébredés Misszió
E-mail: urbanltamas@gmail.com
Bankszámlaszám:
10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
PayPal:
paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

AJÁNDÉK KÖNYV IGÉNYLŐ ŰRLAP


Az űrlap kitöltése előtt ide kattintva olvashatod el adatvédelmi irányelveinket.

[wpforms id=”2190″ title=”false”]

A TÁMOGATÓI JEGY MELLÉ VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK KÖNYVEINK

Az Élő Tűz mindent megváltoztat
Az Élő Tűz mindent megváltoztat

AZ ÉLŐ TŰZ MINDENT MEGVÁLTOZTAT” című könyv hihetetlen bizonyságokkal próbálja egyre közelebb és közelebb vinni olvasóját az egyetlen Élő Istenhez. Ha elkezded olvasni ezt a könyvet, könnyen azon kapod magad, hogy szenvedélyes szomjúsággal sóvárogsz az Ő szerető jelenlétébe.
Forradalom regény
Forradalom

A “FORRADALOM” című regény igaz történeteket dolgoz fel olyan, nem mindennapi módon, hogy olvasóit szinte magával szippantja a természetfeletti világba. Győzelmek és vereségek, siker és kudarc, jó és rossz, angyalok és démonok örök küzdelme fog inspirálni téged arra, hogy egész másként láss mindent, miután letetted ezt a könyvet.
Sokkal többre születél
Sokkal többre születtél


“SOKKAL TÖBBRE SZÜLETTÉL”, hirdeti az Ébredés Misszió egyik legsikeresebb könyve. E mű különlegessége nem csak a temérdek bátorító és ösztönző gondolat mely bele lett préselve, hanem az a különleges felépítés is, melynek köszönhetően bármelyik nem hívő ismerősödnek a kezébe adhatod. Nem csak motiváló történeteket tartalmaz, hanem az év minden egyes napjára tartogat egy ütős üzenetet is. Csak a motivációs könyv legvégén derül fény a hit, és az Istennel való kapcsolat fontosságára.
Az Élő Tűz magasra repít téged
Az Élő Tűz magasra repít téged

“AZ ÉLŐ TŰZ MAGASRA REPÍT TÉGED”, ha te is akarod. Ez az Élő Tűz pedig nem más, mint Isten Szent Szelleme, akit az Úr már régen elküldött a Földre. Isten szívét és szerelmét hozta el neked, és szeretene a barátod lenni. Ez a könyv nem más, mint egy szerelmeslevél, melyet egyszerűen csak eléd tesz a Mindenható. Innentől kezdve te döntesz arról, hagyod-e, hogy az arcához emeljen, vagy ugyanúgy élsz tovább, ahogy eddig.
Az angyalok népe

“AZ ANGYALOK NÉPE RÉGEN ÉS MA”, egy nagyon sejtelmes könyv. Vajon az angyalkultuszról szól? Vajon elvonja az olvasó figyelmét a Biblia legfontosabb igazságáról, a megváltásról? Az igazság az, hogy aki elolvassa ezt a különleges regényt, nem csak azt érti meg, hogy hol az angyalok helye a hitünkben, hanem a hit csodáját, mélységeit, és határtalan győzelmeit is. Bizonyára Isten karjaiba fogja vezetni olvasóját ez a titokzatos és izgalmas mű.


ITT TUDOD MAJD VÉGIGKÖVETNI A RENDEZVÉNYT0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder