Magyarországon egyedülálló, lényegretörő segítség minden kereszténynek, az Isten útján való járásban!

– Ha érdekel mikor, és hogyan jött létre a Biblia,
– hogy hol lehet a menny, és hol a pokol,
– ha szeretnél sokkal többet tudni az angyalokról és a démonokról,
– ha érdekel, hogy Isten mit gondol a pénzről, és milyen tanácsai vannak számodra anyagi területen, akkor az ELIT videósorozat neked készült.


ELIT videósorozat és munkafüzet

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!!

“Nagyon összeszedett, nagyon jó, és tanulságos anyag”: Ezt mondták azok, akik megnéztek már néhány videót az ELIT képzésből, és azt látjuk, hogy a több éves hívők is rengeteg újdonságot találnak benne.

Kinek ajánljuk ezt az anyagot?

– Ha tartozol valamely gyülekezeti vagy egyéb közösséghez, de úgy érzed nem kapod meg azt a lelki eledelt, amire szükséged lenne, akkor ne hagyd ott a közösségedet, hanem járj továbbra is hűségesen ahová az Úr helyezett téged, de közben kezdd el az ELIT képzést!

– Ha nem túl régen tértél meg és/vagy úgy érzed növekedésre, erősödésre van szükséged, rendeld meg az ELIT-et!

– Ha te, vagy egy ismerősöd csak érdeklődtök Isten és a bibliai dolgok után, akkor az ELIT pont nektek való.

Ha nincs gyülekezeted, nincs közösség, ahol épülhetnél, ahol szolgálhatnál, akkor az ELIT-re van szükséged.

Ha több tűzre vágysz és nagyobb szenvedélyre Isten iránt, akkor az ELIT neked készült!

Ha szabadulni szeretnél rossz szokásoktól, bűnöktől, akkor az ELIT-re van szükséged!

Ha pénzügyi területen vannak kéréseid, az ELIT-ben azokra is választ kapsz.

Mi az az ELIT?

Ne ijedj meg! Nálunk nem kell oldalakat magolnod, majd idegeskedni, stresszelni a számonkérés miatt.

Az ELIT videósorozat és munkafüzet ugyanis egy olyan anyag, melynél te magad döntöd el, haladásod ütemét.

20+1 darab videóból, az akciós csomagban pedig egy plusz ajándék könyvből, valamint egy nyomtatott füzetből áll a teljes képzés.

Az ELIT képzés kapcsán új dolgokat tudhatsz meg a saját életedről, a Bibliáról, az Atya, a Fiú és a Szent Szellem személyéről, az imádkozásról, a dicsőítésről, és hihetetlen információkat a mennyről, pokolról, angyalokról, démonokról, és még sok minden másról is.

Kik állnak emögött a tanítványképzés mögött?

Elsősorban Isten áll mögötte, mert a 2. Timóteusi levél 2:2 és a Jeremiás könyve 3:14-16 igerészeken keresztül kérte ennek létrehozását:

“Mindazt, amit sok tanúval együtt te is hallottál tőlem, bízd rá megbízható és hűséges emberekre, akik majd képesek lesznek ezeket a tanításokat továbbadni.”

“Azután magamhoz veszek közületek egye-egyet minden városból, kettőt-hármat minden nemzetségből, és felviszem őket a Sionra. Adok nektek szívem szerint való pásztorokat, akik okosan és bölcsen vezetnek, és gondot viselnek rátok. Abban az időben megszaporodtok az országban, sok gyümölcsöt teremtek — mondja az Örökkévaló.”

Másodsorban pedig jómagam, Urbán L. Tamás keresztény író, előadó és online tartalomgyártó vezetem az ELIT tanítványképzést. Több mint 25 éve vagyok hívő ember, és a Magyar Pünkösdi Egyház tagjaként évek óta végzek főállásban, felekezetközi szolgálatot. Ha többet szeretnél tudni rólam, csak kattints ide!

Az ELIT videósorozat és munkafüzet teljes anyagának másolása, nyilvános megosztása, az író engedélyéhez kötött.

Mennyibe kerül az ELIT tanítványképzés?

Többféleképpen hozzá tudsz jutni a képzés teljes anyagához:

  1. Szabadáras termékként: olyan összeget fizetsz érte, amit Isten a szívedre helyez. Amennyiben az anyag feldolgozása közben úgy érzed, hogy értékesebb mint gondoltad, bármikor újabb összeget küldhetsz részünkre. Szabadáras termékként csak a videókhoz tudsz hozzáférni, mivel azoknak nincs nyomtatási és postaköltségük.
  2. Akciós csomagban: Az ELIT képzés teljes videó anyaga mellé, egy értékes könyvet és a képzés anyagának nyomtatott változatát küldjük el neked füzet formájában postán. Ebben az esetben a nyomda és postaköltség miatt egy fix összeget, pontosan 12.000 forintot kell átutalnod a részünkre.
  3. Csak a videósorozat fix áron is megvásárolható, melynek értéke 8000 Ft. Ha ezt a lehetőséget választod, videó linkeket, az az a videók internetes elérhetőségeit fogod megkapni e-mailben.
  4. Csak a tanítványképző munkafüzet megvásárlására is van lehetőség, melynek értéke 1200 Ft. A posta- és csomagolási költség szintén 1200 Ft lenne, de ha ezt a lehetőséget választod, akkor postaköltséggel együtt, 2400 Ft helyett 2000 Ft-ért elküldjük neked a kért munkafüzetet. Amennyiben pl. egy csoport részére több példányt is rendelsz, még olcsóbban juthatsz hozzá.

Tudnod kell, hogy ha az ELIT képzés mellett döntesz, akkor mélyszegénységben élő, rászoruló családokat támogatsz, hiszen mi a bevételünk bizonyos részét, az ő megsegítésükre fordítjuk. Segíts másoknak úgy, hogy közben magadat is építed!

A képzés anyagi részéhez, még az alábbi igeverseket szeretném megosztani veled:

“Akit Isten beszédére tanítanak, az viszonozza ezt a tanítójának, ossza meg a javait vele!” (Galata lev. 6:6)

“Mi szellemi magokat vetettünk el köztetek. Vajon nagy dolog-e, ha úgy aratunk, hogy anyagi javakat kapunk tőletek cserébe?” (1. Korinthus 9:11)

“Ehhez hasonlóan rendelte az Úr is, hogy akik az örömhírt terjesztik, azok abból is éljenek meg.” (1.Korinthus 9:14)

“Mert méltó a munkás a maga bérére.” (1. Timóteus 5:18)

A megrendelés menete:

  1. Légyszíves válaszd ki, hogy milyen formában szeretnéd az ELIT Tanítványképzés anyagát, majd pontosan töltsd ki az alábbi űrlapot, és küldd el nekünk!
  2. Kérlek utald át, vagy fizesd be az alábbi számlaszámra a megrendelésed ellenértékét: Urbán Tamás 12076903-00409385-00100004, vagy küldd el PayPalon ide: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio!
  3. Amint az átutalt összeg, és az űrlap adatai is megérkeznek hozzánk, azonnal jelentkezünk.
  4. Amennyiben az ELIT anyag nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, jelezd az felénk, és visszatérítjük a pénzedet!web counter