„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan keresztény témájú könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót. Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre.

EZ A KÖNYV NEM EGY OLVASMÁNY CSUPÁN, HANEM KAPU EGY BOLDOGABB ÉS TELJESEBB ÉLETHEZ.

A bibliai témájú kiadvány végén egy 40 napos képzést találhatsz, mely segít személyes kapcsolatba kerülni, a világmindenség leghatalmasabb személyével. A könyv méltó folytatása a többek életét megváltoztató első résznek.

LÉPJ BE TE IS A TERMÉSZETFELETTI VILÁGBA ÉS LÉGY RÉSZESE A CSODÁKNAK!

Ez nem egy fantáziavilág és nem is kitaláció. Nem írtam volna meg “Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet, ha Isten nem kérte volna tőlem, és ha nem hinnék benne, hogy ezen keresztül a Szent Szellem, hatalmas megújulást, ébredést tud hozni az életedbe.
Ha eddig nem voltál vele tisztában akkor itt az ideje megtudnod, hogy miért ölt olyan hatalmas méreteket világszerte az alkoholizmus, a drog, szexuális és egyéb függőségek. Miért van annyi gyilkosság, kegyetlenség, korrupció és hol van a te helyed ebben a mélyre süllyedt világban?
Születésednek igenis célja volt és fényes küldetésed felragyog amint elolvasod “Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet. Beszállsz az utolsó nagy csatába, vagy éled tovább a “szürke bábok” életét?

A nyomtatott könyv ára: 1300 ft +600 ft postaköltség
letölthető e-könyvként: 1200 Ft
MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!