Egyik este épp lefekvéshez készülődtem, már sötét volt a szobámban, mikor egy hangot hallottam a gondolataimban: “Az Élő Tűz magasra repít téged”. Majd utána még egy szót, ami ismeretlenül és szokatlanul csengett: “Tűzpillangó”. Az első mondatról sejtettem, hogy az „Élő Tűz” könyvek harmadik részének címe lesz, aminek nagyon megörültem. De mi az a “Tűzpillangó”???

Minden ki fog derülni számodra, ha úgy döntesz, megvásárolod az Ébredés Misszió következő keresztény témájú könyvét, “Az Élő Tűz” sorozat harmadik részét.

Egyik reggel, mikor a könyv írásával kapcsolatban imádkoztam, ezt hallottam kristálytisztán, a gondolataim közül kiemelkedve: “Írd meg nekik a szerelmemet!”
Könnyekig meghatott ez a mondat, a szívem mélyéig. Hát Isten ezt akarja Isten? Ez van a szívén? Ez a legfontosabb számára?

Ez a keresztény könyv tehát, az Ő kérésére, erről a szerelemről szól. Igaz és kitalált történetekkel, eddig titkos naplójegyzetekkel és Istennek írt levelekkel. Az Élő Tűz sorozat harmadik része, össze sem hasonlítható az első kettővel.

Akik szerelmesek Istenbe, azok olyan életet élnek, amilyenről mindenki más, csak álmodik!

Ez a könyv bemutatja Neked az Ő szívének szerelmét, és odavisz Téged, ahol mindig is lenni szerettél volna. Gyere, és legyél szerelmes örökké!

A mű ára
nyomtatott könyvként: 2300 ft
e-könyvként letöltve: 1200 Ft
hangoskönyvként letöltve: 1500 Ft

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a könyv, akkor a
MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!

A hangoskönyvet azoknak ajánljuk, akiknek nem igazán van idejük leülni olvasni, de szeretnének művelődni, épülni lelkileg, értékes keresztény témájú üzenetek által jövet-menet, munka, utazás, vagy várakozás közben. Bármikor meghallgathatod az egész könyvet úgy, hogy közben teszed a dolgaidat, ráadásul ez még olcsóbb és környezetbarátabb is, mint a nyomtatott változat.

Ezen kívül, a látássérült, vagy teljesen vak emberek is új történetekhez, bátorításokhoz, valóságos olvasás élményhez juthatnak, hangoskönyveink által.

A hangoskönyvbe, ide kattintva tudsz belehallgatni.

MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!

A keresztény témájú e-könyvet azoknak ajánljuk szeretettel, akiknek fontos a környezet védelme, és mind a postázás, mind a papírkészítés ártalmas tényezőit szeretnék kiküszöbölni. Azok, akik szívesen olvasnák telefonon vagy számítógépen “Az Élő Tűz magasra repít téged”, vagy bármelyik könyvünket, azok járnak legjobban anyagilag, hiszen az elektronikus könyvek sokkal olcsóbbak mint a papíralapú példányok.

Akár a hangoskönyvet, akár az e-könyvet választod,

MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!