Sokáig azt hittük, hogy ha posztolunk valamit a Facebookon és az Instagrammon, akkor azt minden ismerősünk látni fogja. Talán az elején ez még így is lehetett, és talán sokan még ma is ezt gondolják. Ám a közösségi média nem jótékonysági intézmény.

Ők pénzt kapnak azért is ha az adatainkat felhasználják a náluk megjelentetett hirdetések pontosabb célzásához, és pénzt kérnek azért is, hogy a szervezetek, vállalkozások posztjai, hirdetései sok embert elérhessenek. Hiába van valakinek több ezer követője, azoknak csak elenyésző kicsiny része láthetja az adott oldal posztjait. Így kénytelen fizetni az ügyfél, a még több olvasóért. Ám a keresztény szervezetek hirdetéseit egyre inkább diszkriminálják, nem jelentetik meg még akkor sem ha fizetnénk érte.

szent szellem

Ám az Ébredés Misszió egyre hatékonyabb szeretne lenni, és egyre több embert elérni, mert ez a küldetésünk. Ezért az említett közösségi média felületeinken kívül kénytelenek vagyunk más online eszközöket is felhasználni céljaink eléréséhez.

Az egyik ilyen eszköz hogy havi 1-2 alkalommal emailben küldjük el bizonyságainkat, videóinkat azoknak, akik ezt feliratkozásukkal kérik tőlünk. Igyekszünk minél hasznosabb, érdekesebb, bátorítóbb emaileket küldeni követőinknek. Ha te sem szeretnél lemaradni ezekről, és a Facebook cenzúra áldozata lenni, akkor ezt a kis űrlapot kitöltve tudsz erre jelentkezni.

A másik eszközünk pedig a YouTube videómegosztó. Hetente 1-2 videót készítünk, olyan üzenetekkel, melyeket Isten a szívünkre helyez. Ha te feliratkozol az Ébredés Misszió YouTube csatornájára, akkor minden egyes videónk el fog jutni hozzád, hiszen email értesítést kapsz amikor új videót töltünk fel. A feliratkozás menete:
1. Kérlek kattints ide!
2. A megjelenő oldalon kérlek kattints a piros FELIRATKOZÁS gombra, majd a megjelenő szürke csengőre!
Ennyi az egész!

HA PEDIG ÉRTÉKESNEK TARTOD A MUNKÁNKAT, KÉRLEK OSZD MEG EZEKET A LEHETŐSÉGEKET AZ ISMERŐSEIDDEL, HOGY FELÉJÜK IS HIRDETHESSÜK ISTEN ÉLŐ ÜZENETÉT!

Köszönjük szépen, hogy velünk tartasz, és Isten áldását kívánjuk az életedre!web counter