A CSILLAG

Ez a kedves kis rajzfilm, az állatok szemszögéből mutatja be Jézus születésének körülményeit.
A mese megtekintéséhez kattints ide!Barbie babák © powered by arukereso.hu

A TÍZPARANCSOLAT

Mózes születését,életét, szolgálatát, Izrael népének viszontagságait, és Egyiptomból való szabadulását mutatja be ez a közel másfél órás rajzfilm.
A történet megtekintéséhez kattints ide!Hintalovak © powered by arukereso.hu

EGYIPTOM HERCEGE

Ez a rajzfilm is Mózes történetét dolgozza fel, akárcsak az előző, és hosszúsága is hasonló. Az alapvető különbség azonban abban rejlik a két alkotás között, hogy ez utóbbit, színes zenei betétek, és az izgalmat fokozó jelenetek díszítik. Az Egyiptom hercege jobban eltér a Bibliai leírástól, mint A tízparancsolat.
Megtekintéshez kattints ide!ELŐTTÜNK A VÍZÖZÖN

A Földön eluralkodó gonoszság hatására Isten úgy dönt, hogy egy özönvízzel elpusztítja a világot. Egyetlen igaz embert talát csak Noét, akit megbízott egy bárka építésével. Ez az építmény arra rendeltetett, hogy Noé családját, és a világ állatait megmentse az özönvíz okozta pusztítástól. Ezen történetet mutatja be a rajzfilm mesei elemekkel átszőve, hogy a kisebbek is könnyen megértsék a lényeget.
Megtekintéshez kattints ide!IRÁNY A BÁRKA

Ez az animációs alkotás is Noé bárkájának történetét veszi alapul, de valahogy mégsem arról szól. Isten megmentő terve ugyanis a háttérbe szorul az Irány a Bárkában. Valahogy inkább a túlélésről szól, és talán a barátságról a Morcok és a Fészkecskék között.
Megtekintéshez kattints ide!Puzzle-k © powered by arukereso.hu

JÓNÁS ÉS A ZÖLDSÉGMESÉK

Isten egy napon elküldi szolgáját Jónást Ninivébe, hogy mondja el az ott élőknek, mennyire nem tetszik az Úrnak az, ahogyan élnek. Megtérésre, és bűnös életük feladására kell felszólítania Ninive lakóit, de Jónás nem akar engedelmeskedni ennek a parancsnak. Miután egy hajóra felpattanva, az ellenkező irányba indul, hamarosan, egy óriási cethal gyomrába találja magát, aki elviszi őt Ninivébe. Ezt a történetet veszi alapul ez a bibliai jellegű mese is, sok egyébb tanulsággal megfűszerezve, életszerűvé téve azt.
Megtekintéshez kattints ide!

Ide kattintva egy online rajzoló oldalt találsz és kedvedre rajzolhatsz.

Puzzle-k © powered by arukereso.hu

Bibliai témájú bábjelenetek gyermekeknek

(Kattints a jelenetek címére, és máris nézheted a Palánta Misszió videóit!)

ZSANETT ÉS A MATEKDOGA
MINDEN JÓ HA A VÉGE JÓ
A RAVASZ ROKON
VÖRÖS VALÉR ÉS A TOJÁSOK
KARÁCSONYI KINCSKERESŐK
A HÚSVÉTI CSODA
CSODAKÖNYV
BETLEHEMES
PANNI NEM FÉL TÖBBÉ
KARÁCSONY A NAGYINÁL
PANOV APÓ
A SZERETETRE VÁGYÓ SÜNI ÉS A VÁRATLAN VENDÉG
AZ IKERPÁR
TANULJ MEG ADNI!
A VÁROSI NYÚL TÉVEDÉSE
LAMBINUSZ
A VISSZASZÁLLÓ SZAVAK
AZ ERDEI KUNYHÓ FOGSÁGÁBAN
AJÁNDÉKOZNI ÖRÖM
KARÁCSONYI JEGES KALAND

Ha szeretnél megfejteni egy Bibliai témájú keresztrejtvényt, kattints ide! Ha a megjelenő rejtvény egyes elemeire kattintasz majd, akkor meg fog jelenni egy kérdés, melyre megadva a helyes választ, az be fog töltődni a helyére.