Az Ébredés Misszió nagyon megajándékozza az ajándékozókat!

Mi lenne ha féláron vásárolhatnál bizonyságokkal és bátorításokkal teli keresztény könyveket?
Mi lenne, ha a nem hívő rokonaidnak úgy tudnád odaadni az evangéliumot, hogy még örülnének is neki?
Mi lenne ha nem csak pénz maradna a zsebedben az akciónk kapcsán, hanem egy értékes és hihetetlen ajándékot is kapnál tőlünk?
Örülnél egy olyan stratégiai jellegű kiadványnak ajándékba, ami még meg sem jelent?? Igaz történetek, szellemi átélések, természetfeletti találkozások, rengeteg tüzes gondolattal: Ez az “Angyalokkal együtt”! Mivel a kiadvány még megjelenés előtt áll, így telefonon és számítógépen bárki elolvashatja, aki az alábbi könyvek közül akárcsak egyet is vásárol féláron.


Ha többet szeretnél tudni erről a kiadványról, kattints ide!

Értékes, Istentől ihletett keresztény könyvek féláron

Az Élő Tűz mindent megváltoztat

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót. Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre. EZ A KÖNYV NEM EGY OLVASMÁNY CSUPÁN, HANEM KAPU EGY BOLDOGABB ÉS TELJESEBB ÉLETHEZ. A kötet végén egy 40 napos képzést találhatsz, mely segít személyes kapcsolatba kerülni, a világmindenség leghatalmasabb személyével. Méltó folytatása a többek életét megváltoztató első résznek. LÉPJ BE TE IS A TERMÉSZETFELETTI VILÁGBA ÉS LÉGY RÉSZESE A CSODÁKNAK!
Ára: 2300 Ft helyett csak 1100 Ft


Ha többet szeretnél tudni erről a könyvről, kattints ide!

“Az Élő Tűz magasra repít téged” egy olyan keresztény témájú könyv, mely szintén Isten dicsőségére íródott azzal a céllal, hogy szíved legmélyét is megérinthessék a Szent Szellem lángjai. Ha elolvasod a benne szereplő titkos naplójegyzeteket, különleges történeteket, bizonyára változást fognak hozni az életedbe. Az olvasói visszajelzések alapján, Isten valóban képes használni ezt a könyvet annak érdekében, hogy sokakat megszólítson. Legyél te a következő!
Ára: 2300 Ft helyett csak 1100 Ft

Ha többet szeretnél tudni erről a könyvről, kattints ide!

keresztény regény

“Az angyalok népe régen és ma” Ez a keresztény regény kimondottan neked íródott:
-ha szeretnéd, hogy erősebb legyen a hited,
-ha szeretnél egy izgalmas és fordulatos történet által épülni,
-ha szívesen bepillantanál a valódi hit birodalmába,
-és ha szeretnél részese lenni Isten csodálatos, világméretű tervének.
Rendeld meg ezt a könyvet, és hagyd, hogy Isten megszólíthasson általa!
Ára: 2300 Ft helyett csak 1100 Ft

Ha többet szeretnél tudni erről a könyvről, kattints ide!

Forradalom regény

“Forradalom” Ez az izgalmas keresztény regény, igaz történeteken alapul. Mikor a megrázó emberi sorsokkal, az emberek lelkéért folyó ádáz küzdelemmel, és a hihetetlennek tűnő csodákkal szembesül az olvasó, talán el sem tudja képzelni, hogy mindezek a dolgok a valóságban is megestek. A neveket és a helyszíneket megváltoztattuk, de az igazságot nem hallgattuk el. Rendeld meg a könyvet, és merülj el te is a mennyei forradalomban!
Ára: 2300 Ft helyett csak 1100 Ft

Ha többet szeretnél tudni erről a könyvről, kattints ide!

Sokkal többre születél

“Sokkal többre születtél” Talán olvastál már motivációs könyvet, és az is lehet, hogy többet is. Szeretnélek felkészíteni, hogy a “Sokkal többre születtél” című könyvünk többet fog adni számodra, mint bármelyik, amit eddig olvastál. Nem, ez nem csak egy reklám szöveg, hiszen nem csupán tanácsokat oszt meg veled az író, hanem egy olyan kulcsot ad a kezedbe, mely garantáltan változást fog hozni az életedbe, amennyiben alkalmazod azt.
Ne késlekedj, hisz nincs mit veszítened, de rengeteget nyerhetsz!
Ez az a könyv, melyet bátran odaadhatsz ajándékba a nem hívő ismerőseidnek is. Még akkor is örülni fognak neki, ha amúgy hallani sem akarnak Istenről, hiszen úgy lett felépítve, hogy őket is meg tudja szólítani.
Ára: 2400 Ft helyett csak 1200 Ft

Ha többet szeretnél tudni erről a könyvről, kattints ide!

Tehát nem csak, hogy féláron kapod meg az Ébredés Misszió kiadványait, hanem “Az angyalokkal együtt” című, megújító erejű, még meg sem jelent kiadványunkat is elolvashatod. Hidd el, ez mindenképp jó befektetés a saját és mások lelki életébe.
Ám ajándék elektronikus kiadványunkat akkor is megkapod, ha használt keresztény könyveket vásárolsz tőlünk, ide kattintva.
De természetesen akkor is a tiéd lehet “Az angyalokkal együtt” ha úgy döntesz, hogy egészséget, fizikai ellenállóképességet, az az kiváló minőségű, magyar gyártmányú probiotikumos vitaminokat ajándékozol szeretteidnek. Ennek részleteiért kattints ide!

A karácsonyi akciónk megrendelése

Kérünk, az alábbi űrlapba írd be a kiválasztott könyv címét, darabszámát, és pontosan add meg a saját adataidat! Így mindent el tudunk juttatni hozzád.
Megrendelésed akkor válik aktívvá, ha annak ellenértékét, az az a könyvek árát+ 2db könyvenként 900 Ft postaköltséget átutalsz az Ébredés Misszió 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank) bankszámlaszámára. Az űrlap kitöltése után mi közölni fogjuk veled a pontos összeget. Amint a pénz megérkezik hozzánk máris küldjük a kért könyveket.
Az űrlapon megadott email címre fogod megkapni az ajándék kiadványunk elérhetőségét is, melyet telefonról is könnyvedén elolvashatsz.
Adatvédelmi irányelveinket ide kattintva olvashatod el.
Csak a pontosság kedvéért.web counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?