Itt ismerheted meg a megújulás, az ébredés és a Szent Szellem élő üzenetével készült nyomtatott és elektronikus kiadványainkat.

Elektronikus és nyomtatott kiadványaink, sok országba eljutottak már, hogy bátorítást, megújulást vigyenek mindenfelé.
Az Élő Tűz ébredést hoz számodra

“Living Fire”

“Az Élő Tűz ébredést hoz számodra”

Egy e-könyv angol és magyar nyelven

Ez az e-könyv, az eddig megjelent “Élő Tűz” könyvek válogatásából tevődik össze. Ütős, sokatmondó, bátorító részeket igyekeztünk egyetlen kerek, egésszé gyúrni úgy, hogy a létrejött új mű egy nem hívő, vagy egy Istent kereső embert is képes legyen tűzbe hozni az Élő Isten iránt. 

Istené ez a kiadvány, és az Ő Szelleme végez minden jó munkát az emberi szívekben. Hisszük, hogy sokak felé fogja használni ezt a szabadáras e-könyvet is.

Ha angol nyelven szeretnél többet megtudni róla, és el is olvasnád, kérlek kattints ide!

Ha magyarul, akkor ide!
urbán l. tamás, az angalok népe, könyv

Az angyalok népe régen és ma

SZERETNÉD HA ERŐSEBB LENNE A HITED?
AKKOR OLYAN ÍRÁSOKAT KELL OLVASNOD, MELYEK SEGÍTENEK EBBEN!

Szeretnél ennek a hihetetlen és mégis valóságos utazásnak a részese lenni?

Bepillantanál a valódi hit birodalmába, ahol minden lehetséges?
Szeretnél megérteni és átérezni olyan dolgokat, melyek emberek millióinak életét változtatják meg nap mint nap?
Akkor gyere! Irány a kaland a képzeletből a valóságba!

Egy férfi, hátrahagyva minden rangját, szeretteit, és otthonát, útnak indul egy idegen földre. Hogy miért? Mert egy földöntúli erő erre ösztönzi őt. Mennyei lények szabadították ki ellenségeinek karmai közül, ők kísérik a hosszú útján, és ők vezetik, hogy a Hűséges ígéretéhez híven valóban egy nagy nép atyja legyen. Előbb azonban hűséges társként mellé szegődik Árnyék, és egy életre szóló társat kap, egy bátor harcos hölgy személyében. A nép, melynek története ihlette-e regényt, még ma is létezik, és létezni fog örökké.

Ha többet szeretnél tudni “Az angyalok népe” című könyvről, kattints ide!urbán l. tamás, az élő tűz magasra repít téged, könyv

Az Élő Tűz magasra repít téged

Egyik reggel, mikor a könyv írásával kapcsolatban imádkoztam, ezt hallottam kristálytisztán, a gondolataim közül kiemelkedve: “Írd meg nekik a szerelmemet!” Könnyekig meghatott ez a mondat, a szívem mélyéig.

Hát Isten ezt akarja? Ez van a szívén? Ez a legfontosabb számára?

E könyv tehát, az Ő kérésére, erről a szerelemről szól. Igaz és kitalált történetekkel, eddig titkos naplójegyzetekkel és Istennek írt levelekkel. Az Élő Tűz sorozat harmadik része, össze sem hasonlítható az első kettővel.

Akik szerelmesek Istenbe, azok olyan életet élnek, amilyenről mindenki más, csak álmodik! Ez a könyv bemutatja Neked az Ő szívének szerelmét, és odavisz Téged, ahol mindig is lenni szerettél volna. Gyere, és legyél szerelmes örökké!

Ha többet szeretnél tudni “Az Élő Tűz magasra repít téged” című könyvről, kattints ide!urbán l. tamás, sokkal többre születtél, könyv

Sokkal többre születtél

  • Mennyire vagy elégedett az életeddel?
  • Mennyire vagy elégedett magaddal?
  • Mit mondtak rólad mások és mit hittél el ezekből?
  • Tudtad, hogy az önértékelésed nagy részben mások véleményén alapszik?
    Szeretnék segíteni neked, hogy sokkal jobban érezd magad a saját bőrödben és a saját életedben.

Mit tartalmaz a “Sokkal többre születtél”?

  • 365 db bátorító gondolatot az év minden napjára,
  • értékes bátorításokat, igazságokat az életeddel kapcsolatban,
  • történeteket, melyek sokkal közelebb hozzák hozzád, és emlékezetesebbé teszik számodra a könyv üzeneteit,
  • egy különleges kulcsot, mely egy teljesen új életet eredményezhet számodra anélkül, hogy bármilyen gondolatsort, megerősítést kellene mantráznod nap mint nap

Ha többet szeretnél tudni a “Sokkal többre születtél” című könyvről, kattints ide!urbán l. tamás, forradalom, könyv

Forradalom

Izgalmas történetek, hatalmas szellemi igazságok, egy különleges és izgalmas kisregényben.

Angyalok, démonok, emberi sorsok. Küzdelmek, harcok, csaták. Veszteségek, győzelmek és egy reményteljes jövő.Talán így lehetne a lehető legtömörebben jellemezni a „Forradalom” című könyvet, mely remélhetően a te életedbe is elindít egy gyökeres változást. Ha eddig nem így volt, akkor most talán megnyílik a szemed, és meglátod majd mi folyik VALÓJÁBAN körülötted. Itt az idő felébredni és harcolni végre! Kezdődjön benned a forradalom, mely egy egész nemzetet készül átformálni!

Ha többet szeretnél tudni a “Forradalom” című könyvről, esetleg olvasói véleményeket is elolvasnál, kattints ide!urbán l. tamás, az élő tűz mindent megváltoztat, könyv

Az Élő Tűz mindent megváltoztat

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót.

Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre.

Ez a könyv nem egy olvasmány csupán, hanem kapu egy boldogabb és teljesebb élethez.

A kötet végén egy 40 napos képzést találhatsz, mely segít személyes kapcsolatba kerülni, a világmindenség leghatalmasabb személyével. Méltó folytatása a többek életét megváltoztató első résznek.

LÉPJ BE TE IS A TERMÉSZETFELETTI VILÁGBA ÉS LÉGY RÉSZESE A CSODÁKNAK!

Ha többet szeretnél tudni “Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvről, esetleg olvasói véleményeket is elolvasnál, kattints ide!urbán l. tamás, az élő tűz megváltoztatja az életed, könyv

Az Élő Tűz megváltoztatja az életed

Azok a gondolatok és csodálatos történetek szerepelnek a könyvben, melyek régóta a szívemben égnek. Haszontalan vallásoskodásról, színlelésről és a valóban átadott életekről. Üres szívű, megfáradt, unalmas és izgalmas emberekről valamint a Teremtő erejével járó Isten fiakról. Arról a hatalmas dologról is írok, mely bármilyen reménytelennek látszó élethelyzetben változást tud hozni, ahogy az én életemben is tette. Megemlítem azt is, milyen csodákat tett ez a hatalom az én saját és sok más ember életében. Végül de nem utolsó sorban írok arról a csodálatos személyről, Aki mindezek mögött áll és most is itt van veled miközben-e sorokat olvasod. Itt van a Földön közöttünk és arra vár, hogy csodát tehessen az életedben. Találkozz Vele és megváltoztatja az életed!!!

365 DB ÉRTÉKES ÜZENETTEL, AZ ÉV MINDEN EGYES NAPJÁRA!

Ha többet szeretnél tudni “Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” című könyvről, esetleg olvasói véleményeket is elolvasnál, kattints ide!