Itt ismerheted meg a megújulás, az ébredés és a Szent Szellem élő üzenetével készült nyomtatott és elektronikus kiadványainkat, keresztény könyveinket, hangoskönyveinket, ekönyveinket. Az itt talált keresztény kiadványok a te megújulásodért, ébredésedért születtek meg és arra várnak, hogy elolvasd, meghallgasd őket.

keresztény könyvek
Az Élő Tűz ébredést hoz számodra

“Az Élő Tűz ébredést hoz számodra”

Egy e-könyv angol és magyar nyelven

Ez az e-könyv, az eddig megjelent “Élő Tűz” könyvek válogatásából tevődik össze. Ütős, sokatmondó, bátorító részeket igyekeztünk egyetlen kerek, egésszé gyúrni úgy, hogy a létrejött keresztény könyv, egy nem hívő, vagy egy Istent kereső embert is képes legyen tűzbe hozni az Élő Isten iránt. 

Istené ez az ekönyv, és az Ő Szelleme végez minden jó munkát az emberi szívekben. Hisszük, hogy sokak felé fogja használni ezt a szabadáras keresztény kiadványunkat is.

EZ A KERESZTÉNY MŰ CSAK EKÖNYV (PDF) FORMÁTUMBAN ÉRHETŐ EL.

Ha angol nyelven szeretnél többet megtudni róla, és el is olvasnád, kérlek kattints ide!

Ha magyarul, akkor ide!
urbán l. tamás, az angalok népe, könyv

Az angyalok népe régen és ma

SZERETNÉD HA ERŐSEBB LENNE A HITED?
AKKOR OLYAN KERESZTÉNY KÖNYVEKET KELL OLVASNOD, MELYEK SEGÍTENEK EBBEN!

Szeretnél ennek a hihetetlen és mégis valóságos utazásnak a részese lenni?

Bepillantanál a valódi hit birodalmába, ahol minden lehetséges?

Szeretnél egy izgalmas és fordulatos keresztény regényen keresztül megérteni és átérezni olyan dolgokat, melyek emberek millióinak életét változtatják meg nap mint nap?
Akkor gyere! Irány a kaland a képzeletből a valóságba!

Egy férfi, hátrahagyva minden rangját, szeretteit, és otthonát, útnak indul egy idegen földre. Hogy miért? Mert egy földöntúli erő erre ösztönzi őt. Mennyei lények szabadították ki ellenségeinek karmai közül, ők kísérik a hosszú útján, és ők vezetik, hogy a Hűséges ígéretéhez híven valóban egy nagy nép atyja legyen. Előbb azonban hűséges társként mellé szegődik Árnyék, és egy életre szóló társat kap, egy bátor harcos hölgy személyében. A nép, melynek története ihlette ezt a keresztény könyvet, még ma is létezik, és létezni fog örökké.

EZ A KERESZTÉNY MŰ EKÖNYV (PDF), HANGOSKÖNYV (MP4, MP3), ÉS NYOMTATOTT VÁLTOZATBAN VÁSÁROLHATÓ MEG.

Ha többet szeretnél tudni “Az angyalok népe” című könyvről, kattints ide!urbán l. tamás, az élő tűz magasra repít téged, könyv

Az Élő Tűz magasra repít téged

Egyik reggel, mikor ennek a keresztény könyvnek az írásával kapcsolatban imádkoztam, ezt hallottam kristálytisztán, a gondolataim közül kiemelkedve: “Írd meg nekik a szerelmemet!” Könnyekig meghatott ez a mondat, a szívem mélyéig.

Hát Isten ezt akarja? Ez van a szívén? Ez a legfontosabb számára?

E könyv tehát, az Ő kérésére, erről a szerelemről szól. Igaz és kitalált történetekkel, eddig titkos naplójegyzetekkel és Istennek írt levelekkel. Az Élő Tűz sorozat harmadik része, össze sem hasonlítható az első kettővel. A célja az, hogy Isten szerelmének lángjai mélyen érintsék, és forrósítsák át a szívedet.

Akik szerelmesek Istenbe, azok olyan életet élnek, amilyenről mindenki más, csak álmodik! Ez a keresztény könyv bemutatja Neked az Ő szívének szerelmét, és odavisz Téged, ahol mindig is lenni szerettél volna. Gyere, és legyél szerelmes örökké!

EZEN KERESZTÉNY KIADVÁNYUNK EKÖNYV (PDF), HANGOSKÖNYV (MP3), ÉS NYOMTATOTT VÁLTOZATBAN VÁSÁROLHATÓ MEG.

Ha többet szeretnél tudni “Az Élő Tűz magasra repít téged” című könyvről, kattints ide!urbán l. tamás, sokkal többre születtél, könyv

Sokkal többre születtél

  • Mennyire vagy elégedett az életeddel?
  • Mennyire vagy elégedett magaddal?
  • Mit mondtak rólad mások és mit hittél el ezekből?
  • Tudtad, hogy az önértékelésed nagy részben mások véleményén alapszik?

Ezzel a könyvvel szeretnék segíteni neked, hogy sokkal jobban érezd magad a saját bőrödben és a saját életedben.

Mit tartalmaz a “Sokkal többre születtél” című motivációs könyv?

    • 365 db bátorító gondolatot az év minden napjára,

  • értékes bátorításokat, igazságokat az életeddel kapcsolatban,
  • történeteket, melyek sokkal közelebb hozzák hozzád, és emlékezetesebbé teszik számodra a könyv üzeneteit,

  • egy különleges kulcsot, mely egy teljesen új életet eredményezhet számodra anélkül, hogy bármilyen gondolatsort, megerősítést kellene mantráznod nap mint nap

EZ A KERESZTÉNY MOTIVÁCIÓS KÖNYV EKÖNYVKÉNT (PDF), ÉS NYOMTATOTT KÖNYVKÉNT ÉRHETŐ EL.

Ha többet szeretnél tudni a “Sokkal többre születtél” című könyvről, kattints ide!urbán l. tamás, forradalom, könyv

Forradalom

Izgalmas történetek, hatalmas szellemi igazságok, egy különleges és izgalmas keresztény kisregényben.

Angyalok, démonok, emberi sorsok. Küzdelmek, harcok, csaták. Veszteségek, győzelmek és egy reményteljes jövő.Talán így lehetne a lehető legtömörebben jellemezni a „Forradalom” című keresztény könyvet, mely remélhetően a te életedbe is elindít egy gyökeres változást. Ha eddig nem így volt, akkor most talán megnyílik a szemed, és meglátod majd mi folyik VALÓJÁBAN körülötted. Itt az idő felébredni és harcolni végre! Kezdődjön benned a forradalom, mely egy egész nemzetet készül átformálni!

EZ A KERESZTÉNY TÉMÁJÚ KISREGÉNY EKÖNYVKÉNT (PDF), ÉS NYOMTATOTT FORMÁBAN KAPHATÓ.

Ha többet szeretnél tudni a “Forradalom” című könyvről, esetleg olvasói véleményeket is elolvasnál, kattints ide!urbán l. tamás, az élő tűz mindent megváltoztat, könyv

Az Élő Tűz mindent megváltoztat

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan keresztény könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót.

Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre.

Ez a könyv nem egy olvasmány csupán, hanem kapu egy boldogabb és teljesebb élethez.

Ezen keresztény témájú kiadványunk végén egy 40 napos képzést találhatsz, mely segít személyes kapcsolatba kerülni, a világmindenség leghatalmasabb személyével. Méltó folytatása a többek életét megváltoztató első résznek.

LÉPJ BE TE IS A TERMÉSZETFELETTI VILÁGBA ÉS LÉGY RÉSZESE A CSODÁKNAK!

EZ A KIADVÁNY EKÖNYV (PDF) FORMÁTUMBAN, ÉS NYOMTATOTT VÁLTOZATBAN KAPHATÓ.

Ha többet szeretnél tudni “Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvről, esetleg olvasói véleményeket is elolvasnál, kattints ide!urbán l. tamás, az élő tűz megváltoztatja az életed, könyv

Az Élő Tűz megváltoztatja az életed

Azok a gondolatok és csodálatos történetek szerepelnek ebben a könyvben, melyek régóta a szívemben égnek. Haszontalan vallásoskodásról, színlelésről és a valóban átadott életekről. Üres szívű, megfáradt, unalmas és izgalmas emberekről valamint a Teremtő erejével járó Isten fiakról. Arról a hatalmas dologról is írok, mely bármilyen reménytelennek látszó élethelyzetben változást tud hozni, ahogy az én életemben is tette. Ebben a keresztény témájú könyvben azt is megemlítem, milyen csodákat tett ez a hatalom az én saját és sok más ember életében. Végül de nem utolsó sorban írok arról a csodálatos személyről, Aki mindezek mögött áll és most is itt van veled miközben-e sorokat olvasod. Itt van a Földön közöttünk és arra vár, hogy csodát tehessen az életedben. Találkozz Vele és megváltoztatja az életed!!!

365 DB ÉRTÉKES ÜZENETTEL, AZ ÉV MINDEN EGYES NAPJÁRA!

A MŰ EKÖNYV (PDF), ÉS HANGOSKÖNYV (MP3) FORMÁBAN ÉRHETŐ EL. NYOMTATVA MÁR CSAK NÉHÁNY DARAB KAPHATÓ.

Ha többet szeretnél tudni “Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” című könyvről, esetleg olvasói véleményeket is elolvasnál, kattints ide!