11 téma a bibliai pénzkezelésről, 11+1 videó, melyek nagy segítségedre lesznek.

Hatalmas teher hullott le rólam mikor eljutottam oda, hogy a tizdefizetés nem jelentett végre terhet nekem, hanem egy teljesen új útra léphettem az anyagi élet területén.

Csodálkozva néztem szét magam körül mikor azt láttam, hogy ez a megoldás, mely mindig is ott volt a szemeim előtt, igazán, valóban működik. Ha megfelelő az indíttatás, akkor az Istennek tett anyagi áldozatom gyümölcsét, akár néhány perc, vagy néhány óra elteltével, máris megtapasztalhatom.

Újra és újra, többszörös áldást tapasztalhattam meg pontosan úgy, ahogy az a Bibliában meg van írva. Hosszú, hosszú évekig nem találtam a megoldást, és most ebben élek nap mint nap. Pontosan abban az áldásban, amit Jézus Krisztus a halála árán szerzett meg nekem a kereszten.

Kiút a pénzügyi problémákból

Több mint húsz év alatt összegyűjtött tapasztalatot és tudást rendszereztem témánként, mondtam bele egy kamerába a saját csodáimmal együtt, és ezt az értékes anyagot szeretném most megosztani veled.

Célom, hogy te ne kövesd el ugyanazokat a hibákat mint én, és mielőbb megtapasztald Isten áldását az anyagi életeden is.

Minden egyes témánál imádkozom érted.

Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy Isten dicsőségére az anyagi életed, növekvő pályára lépjen végre.

KÉTFÉLEKÉPPEN JUTHATSZ HOZZÁ A “KIÚT A PÉNZÜGYI PROBLÉMÁKBÓL” VIDEÓSOROZATHOZ:

1. SZABADÁRAS TERMÉKKÉNT AJÁNLASZ ÉRTE EGY OLYAN ÖSSZEGET, AMIT ISTEN A SZÍVEDRE HELYEZ.
2. AKCIÓS CSOMAGBAN JUTSZ HOZZÁ, TÖBB ÉRTÉKES AJÁNDÉKKAL EGYÜTT.
motivációs könyv
AZ AKCIÓS CSOMAG ÁRA ÁRA 13 000 FT

+

MOST EGY KERESZTÉNY ALAPOKON NYUGVÓ MOTIVÁCIÓS KÖNYVET IS KAPSZ MELLÉ AJÁNDÉKBA, 2400 FORINT ÉRTÉKBEN, MELYET INGYENESEN POSTÁZUNK A RÉSZEDRE!!!

A “Sokkal többre születtél” című könyv többet fog adni számodra, mint bármelyikmotivációs könyv, amit eddig olvastál. Nem, ez nem csak egy reklám szöveg, hiszen nem csupán tanácsokat oszt meg veled az író, hanem egy olyan kulcsot ad a kezedbe, mely garantáltan változást fog hozni az életedbe, amennyiben alkalmazod azt.
Ne késlekedj, hisz nincs mit veszítened, hiszen most ingyen és postakölség nélkül a tiéd lehet!

A KÖNYVRŐL IDE KATTINTVA TUDHATSZ MEG TÖBBET.

+

A 12 VIDEÓ, AZ AJÁNDÉK MOTIVÁCIÓS KÖNYV ÉS AZ INGYENES POSTAKÖLTSÉG MELLÉ, MÉG EGY MODERN ÉS MUTATÓS NYAKLÁNCOT IS KÜLDÜNK NEKED 1600 FORINT ÉRTÉKBEN, AMIT MEGTARTHATSZ, VAGY MEGLEPHETSZ VELE VALAKIT, AKI FONTOS SZÁMODRA. (Amíg a készlet tart.)

+

biblia pénzügyek
DE EZ MÉG NEM MINDEN, HISZEN SZINTÉN POSTÁZNI FOGUNK NEKED EGY NYOMTATOTT FÜZETET IS A BIBLIAI PÉNZKEZELÉSRŐL 1600 FORINT ÉRTÉKBEN, MELYET BÁRMIKOR TANULMÁNYOZHATSZ, HASZNÁLHATSZ A PÉNZÜGYEID RENDBETÉTELÉHEZ. (Amíg a készlet tart.)
HA SEMMIT NEM IS KÍNÁLNÁNK FEL NEKED AJÁNDÉKBAN, AKKOR IS NAGYON JÓL JÁRNÁL EZZEL A VIDEÓSOROZATTAL, DE TÖBB MINT 5000 FORINT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKKAL EGYÜTT, MÁR SEMMIKÉPP NEM ÉRDEMES SOKÁIG GONDOLKODNOD, MERT AMÍG EZT TESZED, MÁSOK ELVISZIK A LIMITÁLT KIADÁSÚ AJÁNDÉKOKAT.

Amennyiben a súlyos anyagi gondjaid miatt nem tudod megvásárolni ezt az akciós csomagot, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot IDE KATTINTVA!

CÉLUNK, HOGY MINDENKINEK SEGÍTENI TUDJUNK, AKI HOZZÁNK FORDUL.

Amennyiben most azonnal meg szeretnéd szerezni ezt az anyagot, hogy mielőbb változás indulhasson el az anyagi életedben, akkor csak annyi a teendőd, hogy kitöltöd és elküldöd az alábbi űrlapot, majd elutalod részünkre annak értékét.

Ébredés Misszió bankszámlaszáma: 10402647-50526750-80501004
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio
Revolut: revolut.me/urbanltamas

Adatvédelmi irányelveinket ide kattintva olvashatod el.

MEGRENDELÉSHEZ KÉRLEK KATTINTS IDE!