Hatalmas teher hullott le rólam mikor eljutottam oda, hogy a tizdefizetés nem jelentett végre terhet nekem, hanem egy teljesen új útra léphettem az anyagi élet területén.

Csodálkozva néztem szét magam körül mikor azt láttam, hogy ez a megoldás, mely mindig is ott volt a szemeim előtt, igazán, valóban működik. Ha megfelelő az indíttatás, akkor az Istennek tett anyagi áldozatom gyümölcsét, akár néhány perc, vagy néhány óra elteltével, máris megtapasztalhatom.

Újra és újra, többszörös áldást tapasztalhattam meg pontosan úgy, ahogy az a Bibliában meg van írva. Hosszú, hosszú évekig nem találtam a megoldást, és most ebben élek nap mint nap. Pontosan abban az áldásban, amit Jézus Krisztus a halála árán szerzett meg nekem a kereszten.

Kiút a pénzügyi problémákból

Több mint húsz év alatt összegyűjtött tapasztalatot és tudást rendszereztem témánként, mondtam bele egy kamerába a saját csodáimmal együtt, és ezt az értékes anyagot szeretném most megosztani veled.

Célom, hogy te ne kövesd el ugyanazokat a hibákat mint én, és mielőbb megtapasztald Isten áldását az anyagi életeden is.

Minden egyes témánál imádkozom érted.

Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy Isten dicsőségére az anyagi életed, növekvő pályára lépjen végre.

A VIDEÓTANFOLYAM ÁRA 13 000 FT, DE HA SÚLYOS ANYAGI PROBLÉMÁK MIATT NEM TEHETED MEG, HOGY EZT MEGVÁSÁROLD, AKKOR VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, IDE KATTINTVA!

CÉLUNK, HOGY MINDENKINEK SEGÍTENI TUDJUNK, AKI HOZZÁNK FORDUL.

Amennyiben most azonnal meg szeretnéd szerezni ezt az anyagot, hogy mielőbb változás indulhasson el az anyagi életedben, akkor csak annyi a teendőd, hogy kitöltöd és elküldöd az alábbi űrlapot, majd elutalod részünkre annak értékét.

Ha most még nem szeretnéd megnézni ezt a 11 témából álló összeállítást, hanem többet akarsz tudni róla, akkor KATTINTS IDE és ismerj meg minket jobban!

Adatvédelmi irányelveinket ide kattintva olvashatod el.

MEGRENDELÉSHEZ KÉRLEK KATTINTS IDE!