Az itt található üzenetek szerzői joggal védettek, és elektronikus kiadványként, szabadáras terméknek minősülnek. Ezzel az a célunk, hogy mindenki elérhesse őket, valódi érintést kapjon belőlük a Menny Istenétől, de az Ébredés Misszió is tovább tudjon működni. Mivel a Biblia azt mondja, hogy “Méltó a munkás a maga bérére” (1. Timóteus 5:18) és mi sokat dolgoztunk ezen üzenetek létrejöttén, ezért ha teheted, és a szívedben indít az Úr, akkor az alábbi elérhetőségeken, egy tetszőleges összeggel honorálhatod munkánkat.

Ébredés Misszió bankszámlaszáma: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU46 1040 2647 5052 6750 8050 1004
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB
PayPal: paypal.com/paypalme/ebredesmisszio


Február 1.

Isten közelében biztonságban vagy. Tudtad? Ő mindenható. Bármitől meg tud védeni téged, és bármire tud előre figyelmeztetni. De csak akkor ér valamit a figyelmeztetése, ha te tudsz és akarsz Ő reá figyelni. Akard meghallani a hangját, mert Ő azt szeretné, hogy minden körülmények között biztonságba érezd magad mellette!


Február 2.

Régen az erősfalú várak, erődítmények az életet, biztonságot jelentették az emberek számára. Ha jött az ellenség, aki csak tudott, igyekezett a hozzá legközelebb eső várba menekülni. Érezd biztonságba magad, ezt szeretné az Úr! Tudd, hogy nála vagy a legnagyobb biztonságban! Bízz Benne teljes szívedből, még a legveszélyesebbnek tűnő helyzetekben is, és Ő nem hagy magadra téged soha!


Február 3.

Milyen biztonságban érezhetik magukat a fiókák, az anyamadár hatalmas, kitárt szárnyai alatt? Sajnos azonban előfordul, hogy még a legyőzhetetlennek gondolt szülőt is legyőzi egy nála erősebb állat. Ilyenkor nem csak a biztonságos világuk omlik össze a kicsiknek, de az életük is veszélybe kerül. Ilyen azonban soha nem fordulhat elő veled, ha Istent tartod az oltalmadnak. Őt nincs, aki legyőzze.