Amíg a készlet tart, az Ébredés Misszió most minden megrendelt könyv mellé egy igés, fakeretes, faliképet fog postázni. Ha most, akár magadnak, akár valaki másnak vásárolsz egyet a Szent Szellemről és az ébredésről szóló könyveink közül, egy 10×15 cm-es igés, fakeretes faliképet adunk hozzá.

Összesen 3 féle könyv, és 11 féle kép közül választhatsz, a fotókon szereplő kódszámok alapján, tehát te állítod össze magadnak a saját csomagodat. Mivel az akcióban szereplő képek száma limitált, így gyorsan kell döntened, hogy szeretnéd-e magadat és/vagy másokat meglepni egy ilyen csomaggal. Mi örömmel adjuk mert hisszük, hogy mind a könyvek, mind a komoly üzeneteket hordozó faliképek valódi értéket közvetítenek mindenki felé.

Hogy mennyibe kerül 1 db könyv, 1 db 10×15 cm-es igés falikép és a postaköltség együtt? A saját magad által összeállított kis csomag ára mindenestől 2300 Ft. Ezért az árért máshol, még 1 db könyvet sem tudsz megvásárolni postaköltség nélkül.

A teendőd mindössze annyi, hogy:

  • kiválasztasz egy könyvet a három közül, megírod számunkra a mű címét,
  • majd választasz egyet a 11 db kép közül, és az adott kódszámot is beírod a megrendelő űrlapba,
  • megadod számunkra a posta és az email címedet, hogy postázhassuk számodra a kért csomagot,
  • bankszámlánkra átutalod a 2300 Ft-ot.

A választható könyvek címére kattintva többet is megtudhatsz róluk:

Urbán L. Tamás: “Forradalom”

Urbán L. Tamás: “Forradalom” című könyve, izgalmas és igaz történeteket feldolgozó kisregény emberi sorsokkal, szellemi csatákkal.

Urbán L. Tamás: “Az Élő Tűz mindent megváltoztat”

Urbán L. Tamás: “Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című ébredési kiadványa rengeteg természetfeletti csodán keresztül próbálja közelebb hozni az olvasóhoz Isten Szellemének jelenlétét.

Urbán L. Tamás: “Sokkal többre születtél”

Urbán L. Tamás: “Sokkal többre születtél” . Kevés Bibliai alapú motivációs könyv készült hazánkban, de a “Sokkal többre születtél” ezen ritka könyvek közé tartozik. Nem csak bátorításokat és 365 darab napi üzenetet tartalmaz, hanem egy különleges kulcsot is, mely képes megváltoztatni az életedet.

Most pedig válassz egy képet az alábbiak közül:

MEGRENDELÉSHEZ KÉRLEK KATTINTS IDE!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.