A nevem Urbán L. Tamás. 1976-ban születtem, és 1995-ben születtem újjá.

Ám addig, míg ez megtörténhetett, sok félelmen, bántáson, fájdalmon kellett keresztülmennem. Olyannyira, hogy tinédzser éveimben az nyújtotta az egyik legnagyobb “élményt”, mikor a saját véremet láttam folyni, mert így erősnek éreztem magamat. Gyűlölettel, depresszióval, kínok között, istenkáromlóként talált meg egyik este Isten Szelleme. Mikor megéreztem az Ő végtelen szeretetét, senki más nem volt ott azon a helyen. Nem volt nagy csinnadratta. Csak én, a bűneim, és a szerelmes Isten. Akkor és ott az egész életem megváltozott, és soha nem tudok eléggé hálás lenni, hogy Ő észrevett és lehajolt hozzám.

A kiskőrösi pünkösdi gyülekezetben tértem meg, és ott tanultam meg, hogyan tudok Istennel járni. Azóta valahogyan mindig tenni akartam Érte valamit, bár ma is jól tudom, hogy soha nem fogom tudni megfizetni, hogy megmentett. Ezt hálából indíttatva teszem mindig, és mert szeretem Őt. Sokféle szolgálatot végeztem az eltelt évek alatt, de csak 2015-től kezdtem el könyveket írni Isten kérésére. Legnagyobb megdöbbenésemre ezek a könyvek sok ember életébe hoztak változást. Isten elkérte a munkahelyemet, hogy csak Neki dolgozzak, bármikor a rendelkezésére tudjak állni.

A Magyar Pünkösdi Egyház Újkígyósi Gyülekezetének tagja vagyok. Hitvallásom és szolgálataim üzenete megegyezik sok magyarországi gyülekezet hitvallásával, mely ide kattintva olvasható el.

Nyomtatásban megjelent könyveim ide kattintva érhetők el.

Ha szeretnél belehallgatni néhány igehirdetésembe, akkor kattints ide!

Családommal jelenleg Orosházán élek, és az Ébredés Misszió vezetőjeként felekezetközi szolgálatot végzek. Ha kell író vagyok, ha szükséges, akkor igehirdető, rendezvényszervező, festő, tanító, vagy az, amit éppen kér tőlem az élő Isten. Ő gondoskodik a négytagú kis családunk szükségleteiről is hol így, hol úgy.
Hála Neki, telis-teli van az életünk csodákkal és tudjuk, ugyanígy jár mindenki, aki Benne bízik.