Ébredés Misszió a semmiből

Fotó: Thomax Photos

Szeretettel köszöntelek, a nevem Urbán L. Tamás. Egy nap, miután Isten elkérte a munkahelyemet és már nem volt biztos jövedelme a családunknak, a szívemre helyezte, hogy hozzam létre az Ébredés Missziót, mint vállalkozást.

-De Uram! Hogyan hozzak létre egy vállalkozást, mikor most kérted, hogy hagyjam ott a munkahelyemet? Nincsen semmim. A semmiből, hogy lesz Ébredés Misszió?? -Kérdeztem csodálkozva Istentől.

-Én az egész világot a semmiből alkottam. -Jött az egyszerű, de annál ütősebb válasz, aminek kapcsán útjára indult egy olyan munka, mely mára már több ezer embernek hirdeti az ébredés, a megújulás és a Szent Szellem élő üzenetét. Könyvek, elektronikus kiadványok, rendezvények, videók, igehirdetések anyagai jutottak el, eddig több mint 10 országba, munkánk kapcsán.

Hogy miért az ébredés, a megújulás és a Szent Szellem? Egyszerűen mert meg van írva: “Amivel csordultig van a szív, azt szólja a száj” Az én szívem pedig ezzel az üzenettel van csordultig. Szeretném minél többekkel megosztani, hogy Isten ma is él, itt lakik közöttünk a Szent Szellem által, és miután átéltük Jézus megváltó munkáját, a Szent Szellem megújítása vár ránk. Ezt az üzenetet pedig jeleknek és csodáknak kell követniük szerte a világon!

EZ AZ ÉBREDÉS MISSZIÓ, FELEKEZETKÖZI ÜZENETE.

Mi ezreket táplálunk azokkal a szellemi javakkal, amiket mi is úgy kapunk Istenünktől. Az alábbi mondatokra kattintva láthatod mindezt:

Az Ébredés Misszió Instagram oldala

Facebook oldalunk

Napi igeversek csoportunk

Rendezvényeink és egyéb videóanyagaink csatornája

Elektronikus és nyomtatott kiadványaink

Blogunk, hasznos írásokkal

Bibliai alapú motivációs üzenetek, a nem hívők emberek felé

Az Ébredés Misszió a munkájáért járó fizetségből, nem adományokból működik. Ez azt jelenti, hogy az online felületeinken található hang és videóanyagok szabadáras termékeknek minősülnek. Megtekintésük, meghallgatásuk után eldöntheted, hogy milyen mértékben járulsz hozzá munkánk végzéséhez. Tehát a következő módokon segítheted, hogy a Szent Szellem élő üzenetével minél több ember felé tudjunk szolgálni:

-Videóink megtekintése után, szabadáras online előadói díj fizetésével,

-kiadványaink vásárlásával, akár missziós célra is,

-kiadványaink megjelenésének szponzorálásával is támogathatod munkánkat az alábbi elérhetőségeinken:

FIGYELEM!
KÖNYVEK ÉS EGYÉB KIADVÁNYOK, ONLINE VÁSÁRLÁSOK KIEGYENLÍTÉSÉT, CSAK EZEN A BANKSZÁMLASZÁMON TUDJUK FOGADNI!
KÉRÜNK, SEMMIKÉPP NE ÍRJ A KÖZLEMÉNYBE “ADOMÁNY” VAGY HASONLÓ MEGJELÖLÉST, MERT MIVEL MI NEM VAGYUNK ALAPÍTVÁNY, NEM KÖNYVELHETÜNK EL ADOMÁNYOKAT. EZEK AZ ÖNKÉNT FELAJÁNLOTT ÖSSZEGEK A MI ESETÜNKBEN “SZABADÁRAS ONLINE ELŐADÓI DÍJ”-NAK MINŐSÜLNEK. KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSEDET.
Ébredés Misszió
E-mail: urbanltamas@gmail.com
Bankszámlaszám: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)

PayPal:

Befizetés jogcíme