A keresztény misszió

Hogy miért változott meg nemrégiben az Ébredés Misszió neve Ébredés Misszió Nemzetközi Szolgálat-ra? Azért, mert mióta nagyobb hangsúlyt kapott szolgálatunkban az online jelenlét, méginkább megszűntek számunkra az országhatárok. Míg azelőtt egy-egy rendezvényünkön 20-50-100 ember vett részt, addig a feltöltött videóink százakat, ezreket és nem ritkán tízezreket érnek el országhatárokon innen és túl. Igen, az Ébredés Misszió nemzetközivé vált, és mi még mindig igyekszünk főállásban végezni Istennek ezt a csodálatos munkáját. Mivel azonban az emberek támogatói kedve megcsappant a gazdasági nehézségek hatására, így Isten egy másik eszközt adott számunkra, mely segítségünkre lehet anyagi tekintetben. Ez pedig nem más, mint a Keresztény Ajándékbolt.

Hogyan indult a Keresztény Ajándékbolt?

„Egyik nap valahová mentem éppen, és valahogy, csak úgy elém jött egy ötlet arról, hogyan tudnék 3 dimenziós faliképeket készíteni a lehető legegyszerűbben. Talán nem is ezen gondolkodtam. Egyszer csak beugrott egy olyan megoldás, amilyet azóta sem láttam, hogy bárki alkalmazott volna Magyarországon. Azelőtt is festegettem és csináltam keresztén üzenetű ajándéktárgyakat, de ez az ötlet egyedivé és különlegessé tette ezt a munkát. Miután pedig Isten azt kérte tőlem, hogy szüntessem meg az Ébredés Misszió mögött álló hivatalos formulát, egyre inkább elkezdet körvonalazódni előttem az új irány részletei.” Erről ide kattintva olvashatod el a részleteket.

Még egy keresztény webshop?

Sok keresztény témájú árucikkeket forgalmazó webáruház létezik a hazai piacon. Vajon van értelme még egyet létrehozni és pont egy ilyen nagy gazdasági válság közepén, mint amiben vagyunk? „Ha Isten mondja, akkor mindenképpen.” Ez a válasz szokta segíteni ezt a keresztény webáruházat, mikor ilyen és ehhez hasonló kétségek kerülnek szóba. Isten ugyanis nem csak az egyedi gyártású 3D-s képek ötletét adta, hanem azt is, hogyan különbözzön a Keresztény Ajándékbolt a többi, keresztény ajándéktárgyakat forgalmazó webshoptól. Íme az ötlet, mellyel nem csak a termékeik, de maga a webáruház is egyedivé és különlegesség válik:

Négy dolog, amiért mindenképp megéri a Keresztény Ajándékboltban vásárolnod

1. A Keresztény Ajándékbolt környezetbarát

2. Ha nálunk vásárolsz, azzal szegény embereket is támogatsz

3. A Keresztény Ajándékboltban elköltött pénzeddel, egy nemzetközi igehirdető szolgálatot is támogatsz

4. Termékeinkkel Isten igazságát hirdeted

A pontos részletekért kattints ide!

.

A Keresztény Ajándékbolt védi a környezetet

A Keresztény Ajándékbolt teljesen másként dolgozik, mint a többi hasonló üzlet. Szállításai azon részét, mellyel kapcsolatban ez megoldható, nem autóval, hanem kerékpárral végzi, így nem szennyezi a környezetet. Termékei egy részét újrahasznosított anyagokból készíti, és a keletkező hulladékot szelektíven gyűjti. Elkötelezetten védik azt a környezetet, amit Isten ránk bízott. Ha ez neked is fontos, rendelj tőlük ajándékot magadnak, vagy szeretteidnek!

Ez a webáruház segíti a szegényeket

A Biblia szerint Istennek nagyon fontos, hogy segtsük a szegényeket, a rászorulókat. Az Ige szerint: „Aki megszánja a szegényt, az Úrnak ad kölcsön, és ő megfizeti a jótéteményét.” (Példabeszédek 19:17). Mindez a Keresztény Ajándékbolt számára is fontos, hiszen bevételük egy részét összegyűjtögetve, rendszeresen vásárolnak élelmiszer csomagokat a mélyszegénységben élők részére. Ha te is szeretnél ehhez hozzájárulni, akkor ne máshol vásárolj ajándékot, hanem náluk!

.

A keresztenyajandekbolt.com támogatja Isten igéjének a hirdetését

Amint azt már a cikkünk elején is ecseteltük, a Keresztény Ajándékbolt szorosan ott áll az Ébredés Misszió Nemzetközi Szolgálat mögött és bevételeivel igyekszik finanszírozni azt, hogy a Biblia igazságai, országunk határain innen és túl is, ezrekhez juthassanak el. Igen, egy főállású szolgálónak, és az ő családjának is szüksége van ennivalóra, áramra, fűtésre, üzemanyagra stb. Ahhoz, hogy egy szolgálat működni tudjon, jelentős anyagi forrásra van szükség. Ha neked is fontos, hogy a Biblia üzenetét tovább tudjuk hirdetni, és minél több embert elérhessünk, akkor vásárolj a Keresztény Ajándékbolt kínálatából!

Egyedi igények felár nélkül!

Amennyiben úgy látod, hogy nem található olyan termék a keresztenyajandekbolt.com-on, amilyet szeretnél, fontos dolog tudnod, hogy a saját ötletedet is meg tudják valósítani, ugyanolyan áron, mint amennyibe a raktáron lévő termékek kerülnek. Hajrá! Irány a Keresztény Ajándékbolt és védd a környezetedet, segítsd a szegényeket és az evangélium hirdetését!

.

Egy kis ízelítő a webáruház kínálatábólweb counter