Minden ember, Te is és én is, egyformán vágyunk arra, hogy szeretve legyünk.Szeretnénk, hogy fogadjon el minket valaki a hibáinkkal együtt, és úgy szeressen, ahogyan vagyunk. Tudjuk mi jól, mennyi rossz dolog lappang bennünk, bár néha ködösítünk ez ügyben, de mégis tudjuk. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nem mindig könnyű szeretni bennünket, de mégis vágyunk rá. Egyszerűen belénk van kódolva, így lettünk megalkotva.
Valaki szeressen már végre, és ne csak a hibáimat lássa!Ne a külső vagy belső hiányosságaim határozzák meg, hogy mennyire vagyok értékes és szerethető!Ha valaki szerelmes, az sokáig nem látja választottja hibáit. Ezért is találó a mondás, hogy: „A szerelem vak.”Ha nincs, aki így szeressen Téged önzetlenül, akkor nem is igazán tudod elhinni, mennyire értékes vagy.

Isten, szeretet, szent szellem, szentlélek,

Akik el tudják hinni, hogy Jézus annyira szereti őket, hogy meghalt a bűneikért, azoknak kicsit könnyebb dolguk van ezen a téren.Elhiszik, hogy van Valaki, akinek nagyon fontos vagyok. Mindennél fontosabb! Annyira, hogy az életét is odaadta értem. Milyen kedves ez Tőle! Milyen rendes. Tényleg nagyon szerethet, de sajnos Ő most a Mennyben van, én pedig itt a Földön. Nem is látom Őt. Hogyan lehet közöttünk igazi kapcsolat, ha egy világ választ el Tőle, attól, aki a hibáimmal együtt is értékel és szeret?! Ez igazi szerelem lenne, de olyan megfoghatatlan az egész.

Igen, Jézus valóban a Mennyben van, és valóban megfoghatatlan. Hatalmas dolog, hogy az életénél is drágábbnak tart Téged, de sokszor olyan távoli mindez. 

Lépj hát tovább, ne csak eddig olvasd a Bibliádat!

Neki nem ennyi vagy csupán! Nem egy megváltott és magára hagyott személy.Ő tudta jól, hogy fel kell mennie a Mennybe, miután feltámadt, de megmondta, hogy elküldi maga helyett erre a Földre a saját Szellemét, nehogy egyedül érezd magad Nélküle! Jézus valóban nem sétál fizikai testben az utcákon, mint régen, de nekünk adta ajándékba legbensőbb lényét, hogy közöttünk lakjon és bennünk éljen. Ebben a Szellemben benne van az Ő végtelen, hatalmas és felfoghatatlan szerelme. A Szent Szellem, akiről Joel próféta is beszélt, és akit pünkösdkor elküldött erre a bolygóra Isten, most is itt van Veled. Benne Jézus szíve dobog. Általa Jézus és az Atya szíve lett elküldve minden szerelmükkel együtt.

Isten tényleg odavan érted!A szerelme itt van, és arra vár, arra vágyik mindennél jobban, hogy észrevedd, megszólítsd Őt.A Szent Szellem Jézus Szelleme, az Atya Szelleme, aki át akarja ölelni a szívedet minden egyes napon!Higgy benne! Keresd Őt naponta! Tartsd Őt fontosabbnak mindennél, ami körülvesz Téged!Ez a szerelem a Tiéd végre.Pontosan olyan, mint amire vágytál, és azért vágytál rá mindig, mert egykor Istentől indultál el, és a szíved valahogy mindig is visszavágyott Hozzá.Ő nincs messze. Itt van!

Írtam egy könyvet az Ő kérésére erről a csodálatos szerelemről, és hiszem, hogy ha elolvasod, segít sokkal közelebb kerülnöd az Ő szívéhez. KATTINTS IDE, HA TÖBBET SZERETNÉL EBBŐL A SZERELEMBŐL!