Keresztény könyveken keresztül is szól hozzád Isten

Isten szólni akar hozzád. Bátorítani akar téged azon a nehéz úton, melyen járnod kell.
Ez nem is kérdés.
Nem véletlen, hogy a Szent Szellemet, Akit az Úr nekünk adott, hogy jelen időkben bennünk és közöttünk legyen, sok esetben Vígasztalónak nevezi a Biblia.
Vígasztalni, bátorítani szeretne téged is Isten, mert jól tudja, hogy nehéz harcaid vannak. Az alábbi könyvek Isten Szelleme által ihletettek. Írója, minden mű születéséhez külön történetekkel, bizonyságokkal rendelkezik arra nézve, hogyan vezette őt a Szent Szellem, a megírásukra.
Nem kell egyedül küzdened, és nem kell erőtlennek lenned. Harcolni lehet erővel telve is. Sőt! Úgy van csak igazán értelme. A Szent Szellem könyvei ebben lesznek a segítségedre.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha pedig megrendelted valamelyik könyvünket, elolvastad, és úgy érzed, nem szólt hozzád belőle Isten, akkor visszatérítjük a vásárlásod összegét. Csak annyit kérünk tőled, hogy új állapotban, megtört borító nélkül küldd vissza részünkre a vásárolt kiadványt. Amint a mű visszaérkezik hozzánk, ellenőrizzük az állapotát, és a megadott számlaszámra átutaljuk a pénzedet.

Az egyik könyvet e-könyv formájában, ingyen megkapod

Nem, csak, hogy visszakaphatod a pénzedet, ha nem vagy elégedett a könyveinkkel, hanem bármely kiadványt megrendeled, akkor e-könyv formájában egy másikat is választhatsz a megrendelőlapról, melynek az árát nem kell kifizetned.


Olvasói vélemények:urbán l. tamás, az angalok népe, könyv

Fordulatos, izgalmas, keresztény regény

Az angyalok népe régen és ma

SZERETNÉD HA ERŐSEBB LENNE A HITED?
AKKOR OLYAN KERESZTÉNY KÖNYVEKET KELL OLVASNOD, MELYEK SEGÍTENEK EBBEN!

Szeretnél ennek a hihetetlen és mégis valóságos utazásnak a részese lenni?

Bepillantanál a valódi hit birodalmába, ahol minden lehetséges?

Szeretnél egy izgalmas és fordulatos keresztény regényen keresztül megérteni és átérezni olyan dolgokat, melyek emberek millióinak életét változtatják meg nap mint nap?
Akkor gyere! Irány a kaland a képzeletből a valóságba!

Egy férfi, hátrahagyva minden rangját, szeretteit, és otthonát, útnak indul egy idegen földre. Hogy miért? Mert egy földöntúli erő erre ösztönzi őt. Mennyei lények szabadították ki ellenségeinek karmai közül, ők kísérik a hosszú útján, és ők vezetik, hogy a Hűséges ígéretéhez híven valóban egy nagy nép atyja legyen. Előbb azonban hűséges társként mellé szegődik Árnyék, és egy életre szóló társat kap, egy bátor harcos hölgy személyében. A nép, melynek története ihlette ezt a keresztény könyvet, még ma is létezik, és létezni fog örökké.

Ha nyomtatott vagy e-könyvként szeretnéd megvásárolni ezt a kiadványt vagy esetleg csak szeretnéd megtudni az árát, akkor kattints ide!

urbán l. tamás, az élő tűz magasra repít téged, könyv

Hitmélyítő keresztény könyv, e-könyv és hangoskönyv

Az Élő Tűz magasra repít téged

Egyik reggel, mikor ennek a keresztény könyvnek az írásával kapcsolatban imádkoztam, ezt hallottam kristálytisztán, a gondolataim közül kiemelkedve: “Írd meg nekik a szerelmemet!” Könnyekig meghatott ez a mondat, a szívem mélyéig.

Hát Isten ezt akarja? Ez van a szívén? Ez a legfontosabb számára?

E könyv tehát, az Ő kérésére, erről a szerelemről szól. Igaz és kitalált történetekkel, eddig titkos naplójegyzetekkel és Istennek írt levelekkel. Az Élő Tűz sorozat harmadik része, össze sem hasonlítható az első kettővel. A célja az, hogy Isten szerelmének lángjai mélyen érintsék, és forrósítsák át a szívedet.

Akik szerelmesek Istenbe, azok olyan életet élnek, amilyenről mindenki más, csak álmodik! Ez a keresztény könyv bemutatja Neked az Ő szívének szerelmét, és odavisz Téged, ahol mindig is lenni szerettél volna. Gyere, és legyél szerelmes örökké!

A hangoskönyvbe ide kattitva tudsz belehallgatni.

Ha nyomtatott vagy e-könyvként szeretnéd megvásárolni ezt a kiadványt vagy esetleg csak szeretnéd megtudni az árát, akkor kattints ide!

urbán l. tamás, sokkal többre születtél, könyv

Egy keresztény üzenettel bíró motivációskönyv

Sokkal többre születtél

  • Mennyire vagy elégedett az életeddel?
  • Mennyire vagy elégedett magaddal?
  • Mit mondtak rólad mások és mit hittél el ezekből?
  • Tudtad, hogy az önértékelésed nagy részben mások véleményén alapszik?

Ezzel a könyvvel szeretnék segíteni neked, hogy sokkal jobban érezd magad a saját bőrödben és a saját életedben.

Mit tartalmaz a „Sokkal többre születtél” című motivációs könyv?

    • 365 db bátorító gondolatot az év minden napjára,

  • értékes bátorításokat, igazságokat az életeddel kapcsolatban,
  • történeteket, melyek sokkal közelebb hozzák hozzád, és emlékezetesebbé teszik számodra a könyv üzeneteit,

  • egy különleges kulcsot, mely egy teljesen új életet eredményezhet számodra anélkül, hogy bármilyen gondolatsort, megerősítést kellene mantráznod nap mint nap

Ha nyomtatott vagy e-könyvként szeretnéd megvásárolni ezt a kiadványt vagy esetleg csak szeretnéd megtudni az árát, akkor kattints ide!

urbán l. tamás, forradalom, könyv

Íme egy sikeres könyv a szellemi harcokról, igaz történetek alapján

Forradalom

Izgalmas történetek, hatalmas szellemi igazságok, egy különleges és izgalmas keresztény kisregényben.

Angyalok, démonok, emberi sorsok. Küzdelmek, harcok, csaták. Veszteségek, győzelmek és egy reményteljes jövő.Talán így lehetne a lehető legtömörebben jellemezni a „Forradalom” című keresztény könyvet, mely remélhetően a te életedbe is elindít egy gyökeres változást. Ha eddig nem így volt, akkor most talán megnyílik a szemed, és meglátod majd mi folyik VALÓJÁBAN körülötted. Itt az idő felébredni és harcolni végre! Kezdődjön benned a forradalom, mely egy egész nemzetet készül átformálni!

A kötet 16 fejezetből áll, több mint 130 oldalas, A5-ös méretben készült, izgalmas, cselekményes, elgondolkodtató kiadvány.
A „Forradalom” a valóság és a fantázia keverékéből született regény, nem pedig egy teológiai értekezés!

Ha nyomtatott vagy e-könyvként szeretnéd megvásárolni ezt a kiadványt vagy esetleg csak szeretnéd megtudni az árát, akkor kattints ide!

urbán l. tamás, az élő tűz mindent megváltoztat, könyv

Isteni csodák, hihetetlen történetek a mai keresztény világból

Az Élő Tűz mindent megváltoztat

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan keresztény könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót.

Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre.

Ez a könyv nem egy olvasmány csupán, hanem kapu egy boldogabb és teljesebb élethez.

Ezen keresztény témájú kiadványunk végén egy 40 napos képzést találhatsz, mely segít személyes kapcsolatba kerülni, a világmindenség leghatalmasabb személyével. Méltó folytatása a többek életét megváltoztató első résznek.

Lépj be te is a természetfeletti világba, és égy részese a csodáknak!

Ha nyomtatott vagy e-könyvként szeretnéd megvásárolni ezt a kiadványt vagy esetleg csak szeretnéd megtudni az árát, akkor kattints ide!

urbán l. tamás, az élő tűz megváltoztatja az életed, könyv

Egy megdöbbentő és nagyon hasznos keresztény könyv, tele Isten erejével

Az Élő Tűz megváltoztatja az életed

Azok a gondolatok és csodálatos történetek szerepelnek ebben a könyvben, melyek régóta a szívemben égnek. Haszontalan vallásoskodásról, színlelésről és a valóban átadott életekről. Üres szívű, megfáradt, unalmas és izgalmas emberekről valamint a Teremtő erejével járó Isten fiakról. Arról a hatalmas dologról is írok, mely bármilyen reménytelennek látszó élethelyzetben változást tud hozni, ahogy az én életemben is tette. Ebben a keresztény témájú könyvben azt is megemlítem, milyen csodákat tett ez a hatalom az én saját és sok más ember életében. Végül de nem utolsó sorban írok arról a csodálatos személyről, Aki mindezek mögött áll és most is itt van veled miközben-e sorokat olvasod. Itt van a Földön közöttünk és arra vár, hogy csodát tehessen az életedben. Találkozz Vele és megváltoztatja az életed!!!

Ez az erőteljes mű, sok olvasója életében hozott már valódi változást!

A kötet, 365 darab értékes üzenetet is tartalmaz, melyekből az év minden egyes napjára jut egy.

Ha nyomtatott vagy e-könyvként szeretnéd megvásárolni ezt a kiadványt vagy esetleg csak szeretnéd megtudni az árát, akkor kattints ide!web counter