Szeretet, hit, Isten iránti szenvedély, önfeláldozás, szegénység és ehhez hasonló dolgokat láttam, éreztem legutóbbi szolgálati utam kapcsán Ukrajnában, Ungváron. Több szempontból is különleges volt számomra ez az út, és bár már negyedszer jártam az ottani testvéreknél, mégsem volt egy cseppet sem szokványos ez a pár nap. Ha rászánsz pár percet és megnézed az első kis videót, megtudhatod miért volt olyan különleges ez az út. Ezenkívül fotókat is láthatsz a kisfilmben elkapott, különleges pillanatokról.

Emlékezetesen jó volt az ottani tesókkal lenni, és bátorító üzenetekkel szolgálni feléjük. Ha te is szeretnéd hallani az elhangzott igeszolgálatokat, nézd meg az alábbi videót, majd hallgasd meg az alatta lévő hanganyagot! Remélem hasznos lesz számodra ez a kis beszámoló, hiszen azért készült.

„A mennyei tűz mindent megváltoztat” című igehirdetést, melyet szintén ott Ungváron, egy házicsoport összejövetelen mondtam el, ide kattintva tudod meghallgatni.

Hálás vagyok Istennek, hogy elküldött erre az útra, és mindazoknak, akik bármivel is, de hozzájárultak ahhoz, hogy mindez létrejöhessen. Köszönet Istennek és a drága munkatársaimnak!

Ha szeretnél még több tüzes, bátorító gondolatot, szeretettel ajánlom, „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet, akár elektronikus formában is. Ha többet szeretnél tudni erről a műről, kattints ide!