Napokig készült ez a kis videó. Különböző helyszíneken, jómagam formáltam meg különböző karaktereket. Egy történet volt a szívemen, melyet szerettem volna mai modern módon megformázni és megosztani másokkal. Hogy miért egyedül csináltam mindent, és miért én játszok minden szerepet?

A válasz nagyon egyszerű: Az Ébredés Missziónak sajnos sem videós stábja, sem rendezői csapata, sem pedig színész gárdája nincs. Így tehát mindig abból gazdálkodunk, ami épp a rendelkezésünkre áll. Jelen esetben, egy jobb időket is látott kis kamerával, egy szelfibottal, egy okostelefonnal, és a házunk táján előforduló ruhatárral, helyszínekkel.

A tékozló fió

Nincs nagy színész tehetségem, és nem vagyok neves filmes személyiség sem. Egyszerűen csak teszem azt, ami a szívemen van. Ha csak egyetlen embert is megérint, megszólít ez a történet, már megérte annyit dolgozni vele.

Ha megnézted a videót, kérlek az alábbi űrlapon keresztül írd meg nekünk, hasznosnak találtad-e és azt is, hogy szívesen látnál-e legközelebb is hasonlót!

Ha értékesnek tartod a munkánkat, az alábbi elérhetőségeken „szabadáras online előadói díjként” bármilyen összeggel honorálhatod fáradozásunkat:
Ébredés Misszió bankszámlaszáma:
10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

[sa-form listid=”94343″ formid=”229834″]

VIDEÓ:
Urbán L. Tamás – Ébredés Misszió

KÉPANYAG:
Pixabay

ZENE:
Ezequiel Marotte – Bad Behaviors
Wowa – Good God
Kevin Shorut – Intro
UNMINUS.COM


web counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője