Szeretnéd ha erősebb lenne a hited?? Akkor olyan írásokat kell olvasnod, melyek segítenek ebben!

Tudom, hogy Isten képes szólni hozzád ezen a könyvön keresztül. Olvasd el, hogyan volt jelen a létrejöttében is!

Többen kérték tőlem, hogy írjam meg a „Forradalom” című regényem folytatását. Azt mondták, hogy felrázó, izgalmas, nem mindennapi az említett mű, és kell hogy legyen folytatása.

Én mindig azt válaszoltam:
-Ha az az Isten, aki indíttatást, ihletet és mindent megadott az első regényhez, újra szól majd, akkor megszületik a folytatás
Eddig ezt még nem tette meg, de valami különös dolog történt.

Valami olyan, amire egyáltalán nem számítottam.
Megszületett „Az angyalok népe régen és ma”.
Nem, ez nem az említett folytatás, inkább úgy tűnik, hogy az előzménye annak. Bárhogyan is legyen, az biztos, hogy így még soha életemben nem írtam könyvet! Többször előfordult, hogy a számítógép előtt ülve gyakran könnyben úsztak a szemeim, miközben gépeltem. Engem érintett meg először a történet úgy, hogy néha magam is elcsodálkoztam, mit írok.

Csak gépeltem, és nem tudtam mi fog következni. Pont úgy, mintha valaki belülről diktálta volna a cselekményt.
Szeretnél ennek a hihetetlen és mégis valóságos utazásnak a részese lenni?
Bepillantanál a valódi hit birodalmába, ahol minden lehetséges?
Szeretnél megérteni és átérezni olyan dolgokat, melyek emberek millióinak életét változtatják meg nap mint nap?
Akkor gyere! Irány a kaland a képzeletből a valóságba!

Egy könyv a rendíthetetlen hitről, és a hit embereiről!

A másik óriási csoda, mely a könyvvel kapcsolatban történt maga a borító.
Ahogy egymás után írtam a fejezeteket, egyre inkább kirajzolódott előttem egy kép a mű szereplőivel kapcsolatban, ami napról napra ott lebegett a szemeim előtt. Folyton ezt láttam. Őket, a főhősöket.

Azt éreztem, hogy ezt a képet valahogy látniuk kellene azoknak is, akik majd olvasni fogják ezt a regényt, ha elkészül. De vajon hogyan láthatnák?? Én nem tudom megfesteni vagy lerajzolni azt, ami a képzeletemben van. Meg is kérdeztem ezt Istentől, hátha Ő tudja, hiszen eddig is Ő vezetett a munkámban.

Egyre inkább ott motoszkált a fejemben, hogy keressem meg az egyik keresztény festőművész ismerősömet, osszam meg mindazt, ami a szemeim előtt lebeg egy ideje, aztán a többit majd meglátjuk. Így is tettem, ő pedig azt mondta, megfesti a képet. Mondott egy árat, én pedig azt, hogy kezdje el. Hozzátettem azt is, hogy nincs rá egy forintom sem, de ha ez az egész Istentől van, akkor meg lesz az az ötszámjegyű összeg, mire a kép elkészül.

Ez a hit beszéde volt, mert tudtam, hogy ez a könyv mindenestől Isten kezében van. És tudod mi történt?? A gyönyörű festmény elkészült, és a pénz is meglett, mire kellett. Itt láthatod Simák Dóra gyönyörű festményét, Tímárné Urbán Judit, Sosterics Zsolt, és az én utómunkálataimmal.

Isten csodái övezték ennek a könyvnek a létrejöttét!

Egy férfi, hátrahagyva minden rangját, szeretteit, és otthonát, útnak indul egy idegen földre. Hogy miért? Mert egy földöntúli erő erre ösztönzi őt. Mennyei lények szabadították ki ellenségeinek karmai közül, ők kísérik a hosszú útján, és ők vezetik, hogy a Hűséges ígéretéhez híven valóban egy nagy nép atyja legyen. Előbb azonban hűséges társként mellé szegődik Árnyék, és egy életre szóló társat kap, egy bátor harcos hölgy személyében. A nép, melynek története ihlette-e regényt, még ma is létezik, és létezni fog örökké.

„Tegnap elkezdtem olvasni ezt a csodálatos könyvet, és nem tudtam abbahagyni. Én is látom, hogy az írásra kent fel az Úr, az igehírdetésen kívül. A könyvön végig érezhető a drága Szent Szellem vezetése. Csak így tovább!” (L. E. Debrecen)

„Kiolvastam a könyvet. Nagy élmény volt. Határozottan érezhető benne a Szent Szellem vezetése. Az utolsó két fejezet 14-15, nagyon ütős. Köszönöm, hogy az elsők közt olvashattam el! Remélem sokakat megérint majd, a családomban is!” (H. E. Hódmezővásárhely)

Ha felkeltette érdeklődésedet ez a mű, akkor:
Nyomtatott könyvként ide kattintva tudod megrendelni. (Ára: 2400 Ft + 900 Ft postaköltség)
Letölthető e-könyvként ide kattintva rendelheted meg. (Ára: 1500 Ft)
Letölthető hangoskönyv itt található. (Ára:
1500 Ft)