Egy nap megtudtam, hogy egy pásztor „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvemből szokott felolvasni a gyülekezetének. Ez nagyon megható volt számomra!!! Tudtam, hogy ilyet csak egy igazán szomjas szívű ember tesz, és csak egy igazán szomjas szívű gyülekezet kész ezt eltűrni. Üzeneteket váltottunk az említett vezetővel, és az Úrra bíztuk, hogy vajon fogunk-e találkozni valamikor. A Isten, a Főnökünk, a Főszervező úgy döntött, hogy igen, ráadásul nem is sokára. Ezért mindketten elkezdtük tenni, ami a feladatunk ilyenkor. Szórólap szerkesztés, hirdetések, szervezkedés, egyeztetések stb.


Fotó: Sosterics Zsolt

Eljött a nap, megérkeztünk Karcagra. Azt hittük, már nem lehet fokozni azt a kedvességet, ahogyan a hívők ilyenkor fogadni szoktak minket, de még lehetett. Az addig ismeretlen testvéreink, felekezettől függetlenül, mindig különleges bánásmóddal és szeretettel várnak bennünket mindenhol, de itt Karcagon még többet kaptunk ebből. Hálásak voltunk minden egyes emberért, akik időt szántak rá, és eljöttek ezen a szombati délutánon. Most ugyan nem volt telt ház, de többen jöttek autóval, vonattal Szolnokról is, és voltak, akik több mint 200 km-t utaztak, hogy velünk együtt kereshessék Isten arcát és jelenlétét.A dicsőítés vége felé hangzott el ez a dal, mely alatt azt éreztem, hogy Isten angyalai ott vannak velünk ebben a teremben. Tudom, máskor is ott vannak, de ez sokkal erőteljesebb volt! Ők Isten erejét, dicsőségét, Szent Szellemének jelenlétét hordozzák. Sosem maguk miatt jönnek! Mindig parancsra érkeznek azért, hogy az élő Isten dicsőségét elhozzák, megjelenítsék az emberek között. Ez történt most is. Annyira érezhető volt a jelenlétük, hogy biztosan tudtam, bármennyire is Istentől kértem el, miről beszéljek ma, semmiképpen nem törhetem meg ezt a csodálatos légkört a saját elképzeléseimmel.


Ezért nem bemutatkozással, vagy szokásos sablon szöveggel kezdtem a szolgálatomat, hanem beleálltam a mennyei folyóba, és csak imádkoztam, dicsértem Istent, meg ami jött. Ha érdekel Téged ez a szolgálat, nézd meg, kérlek, az alábbi videót. Ha még többet szeretnél megtapasztalni az említett légkörből, Isten jelenlétéből, szeretettel ajánlom, hogy kattints ide!

Ha hasznosnak tartod az Ébredés Misszió munkáját és szívesen segítenél nekünk, kattints erre a mondatra!

A szuper fotókat Sosterics Zsoltnak köszönhetjük. Ha szeretnéd megnézni a profi képeit, kattints ide!