Ki az a Szent Szellem?

Jézus Krisztus többször beszélt arról, hogy ha Ő majd felmegy a mennybe, akkor elküldi maga helyett a Szentháromság harmadik tagját, a Szent Szellemet. Ezt Pünkösdkor meg is tette, és Isten Szelleme azóta is itt van közöttünk, hogy tanítson, vezessen minket, és, hogy bemutassa Isten hatalmát, szeretetét.

Ő nem akármilyen személy, és bárki kapcsolatba kerülhet Vele. Ez a videósorozat neked is lehetőséget ad, hogy jobban megismerd Őt.

Egy videósorozat a Szent Szellemről

„A Szent Szellem iskolája” egy 26 leckéből álló, interaktív, gyakorlatias, emberközeli, és teljes mértékben felekezetközi videósorozat melynek célja nem a fejtágítás, és a száraz ismeretek megszerzése, hanem közösségépítés Istennel, az Ő Szellemére fókuszálva, lelki ajándékok felismerése, és azok használata.

  • Ha szeretnél sokkal közelebb kerülni Istenhez,
  • ha szeretnél többet megtapasztalni az Ő lényéből és szeretetéből,
  • ha vágysz egy megújulásra a Vele való kapcsolatban,
  • és ha hiszel még benne, hogy visszatérhet életedben az első szeretet tüze,
    akkor „A Szent Szellem iskolája” videósorozat pont neked készült.

A hangoskönyvet a telefonodra is felteheted, és bárhol hallgathatod munka, vagy utazás közben.
A 26 db letölthető hanganyag ára: 7000 Ft

„A Szent Szellem iskolája” interakítv e-könyv formátumban, nem csak a teljes anyag szószerinti leírását tartalmazza, hanem a 26 db videó internetes elérhetőségét is. Így tehát te döntöd el, hogy melyik formátum alapján kívánod végigvenni a témákat. Az interaktív e-könyv ára videólinkekkel: 15 000 Ft

Ha szeretnéd megrendelni ezt a kiadványt interaktív e-könyvként, akkor kérlek kattints ide!web counter