Bibliai segítség, hogy rendeződjenek a pénzügyeid!

Hosszú évekig nehezedett rám a tizedfizetés súlya, melynek nem láttam azt az áldását, amit az igehirdetők hirdettek.

Úgy láttam, itt nincs rendjén valami, ezért gyakran imádkoztam isteni bölcsességért. Tisztán akartam látni ebben a dologban, és jól akartam csinálni.

Évek teltek el, míg végül rátaláltam arra az útra, melyen ma is járok az anyagi életünk tekintetében.

MA MÁR LÁTOM MIT CSINÁLTAM ROSSZUL OLY SOKÁIG, ÉS MIT TESZ HELYTELENÜL SOK HÍVŐ TESTVÉREM. VÁLTOZTATTAM, ÉS NAGYON JÓL TETTEM, HISZEN MA MÁR NAPI SZINTEN ÉLJÜK ÁT CSALÁDUNKKAL ISTEN GONDVISELŐ CSODÁIT.

Hogy minél többekkel megoszthassam ezeket a bibliai igazságokat, elkészítettem a

„Kiút a pénzügyi problémákból”

című videósorozatot, melyben minden egyes résznél imádkozom érted, és az anyagi előrehaladásodért. Ezeken kívül több bizonyságomat, személyes csodámat is megosztom veled.

Kiút a pénzügyi problémákból

Ezt a 12 részes kis bibliai pénzkezelés tanfolyamot szeretném most megosztani veled, hogy a segítségedre legyek.

Én ingyen kaptam ezt a tudást, és Isten Igéje azt mondja, hogy ingyen is adjam tovább. Ám mint jó sáfár azt is tudom, hogy az a szolgálat és munka, melyet Ő maga bízott rám, sok pénzbe kerül (kiadványok elkészítése, szegények segítése, missziónk rezsije stb.). Ezért, hogy ingyen is adjam, és a rám bízott szolgálatot is tovább tudjam végezni, ezért szabadáras termékként teljes mértékben rád bízom, milyen összeget juttatsz el hozzánk, a videósorozatba fektetett RENGETEG MUNKÁNKÉRT cserébe. Az is meg van írva ugyanis, hogy „méltó a munkás a maga bérére”. Ám ha most ezt nem teheted meg, az ne tartson vissza téged, hogy meghallgasd az anyagot!

A MEGRENDELÉS MENETE:

  1. Kérlek olvasd el az adatvédelmi irányelveinket ide kattintva, és pontosan töltsd ki az alábbi űrlapot! Ha nem pontosan adod meg az email címedet, nem fog eljutni hozzád az elektronikus kiadványunk.
  2. A kapott emailben megtalálod a videók letöltési linkjét. Azokra rákattintva egyenként megnézheted őket.
  3. Az űrlap kitöltése előtt, vagy akár a tanfolyam megtekintése közben, esetleg utána is bármikor elküldheted számunkra a munkánkért szánt összeget, az alábbi elérhetőségekre:
Ébredés Misszió
E-mail: urbanltamas@gmail.com
Bankszámlaszám:
10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN):
 HU46 1040 2647 5052 6750 8050 1004
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB
PayPal:
paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

MINDENKI, AKI ANYAGILAG IS ÉRTÉKELI A MUNKÁNKAT (MINIMUM 2000 FT ÉRTÉKBEN), AZ VÁLASZTHAT EGY DARABOT AZ ALÁBBI KÖNYVEK KÖZÜL, MELYET INGYEN POSTÁZUNK, AZ ŰRLAPON MEGADOTT CÍMRE.

Az Élő Tűz mindent megváltoztat
Az Élő Tűz mindent megváltoztat

AZ ÉLŐ TŰZ MINDENT MEGVÁLTOZTAT” című könyv hihetetlen bizonyságokkal próbálja egyre közelebb és közelebb vinni olvasóját az egyetlen Élő Istenhez. Ha elkezded olvasni ezt a könyvet, könnyen azon kapod magad, hogy szenvedélyes szomjúsággal sóvárogsz az Ő szerető jelenlétébe.
Forradalom regény
Forradalom

A „FORRADALOM” című regény igaz történeteket dolgoz fel olyan, nem mindennapi módon, hogy olvasóit szinte magával szippantja a természetfeletti világba. Győzelmek és vereségek, siker és kudarc, jó és rossz, angyalok és démonok örök küzdelme fog inspirálni téged arra, hogy egész másként láss mindent, miután letetted ezt a könyvet.
Sokkal többre születél
Sokkal többre születtél


„SOKKAL TÖBBRE SZÜLETTÉL”, hirdeti az Ébredés Misszió egyik legsikeresebb könyve. E mű különlegessége nem csak a temérdek bátorító és ösztönző gondolat mely bele lett préselve, hanem az a különleges felépítés is, melynek köszönhetően bármelyik nem hívő ismerősödnek a kezébe adhatod. Nem csak motiváló történeteket tartalmaz, hanem az év minden egyes napjára tartogat egy ütős üzenetet is. Csak a motivációs könyv legvégén derül fény a hit, és az Istennel való kapcsolat fontosságára.
Az Élő Tűz magasra repít téged
Az Élő Tűz magasra repít téged

„AZ ÉLŐ TŰZ MAGASRA REPÍT TÉGED”, ha te is akarod. Ez az Élő Tűz pedig nem más, mint Isten Szent Szelleme, akit az Úr már régen elküldött a Földre. Isten szívét és szerelmét hozta el neked, és szeretene a barátod lenni. Ez a könyv nem más, mint egy szerelmeslevél, melyet egyszerűen csak eléd tesz a Mindenható. Innentől kezdve te döntesz arról, hagyod-e, hogy az arcához emeljen, vagy ugyanúgy élsz tovább, ahogy eddig.
Az angyalok népe

„AZ ANGYALOK NÉPE RÉGEN ÉS MA”, egy nagyon sejtelmes könyv. Vajon az angyalkultuszról szól? Vajon elvonja az olvasó figyelmét a Biblia legfontosabb igazságáról, a megváltásról? Az igazság az, hogy aki elolvassa ezt a különleges regényt, nem csak azt érti meg, hogy hol az angyalok helye a hitünkben, hanem a hit csodáját, mélységeit, és határtalan győzelmeit is. Bizonyára Isten karjaiba fogja vezetni olvasóját ez a titokzatos és izgalmas mű.


[sa-form listid=”79577″ formid=”145741″]