szent szellem

Nagyot változott a világ az utóbbi időkben. Változtak a szabályok, a megoldások, és bizony változtak az emberek is. Igen, még a hívő emberek is.

Ha pedig a világ változik, nekünk is változnunk kell. Hiszen ha nem tudunk alkalmazkodni a körülöttünk lévő dolgokhoz, nem tudunk talpon maradni. Így van ez az Ébredés Misszióval is.

Többször mondtam Istennek, hogy ha már nem szeretné ezt a munkát, akkor megszüntetem, és elmegyek dolgozni arra a munkahelyre, ahová küld. Szerinted mi volt erre a válasza, mindannyiszor, ahányszor csak feltettem ezt a kérdést??

„Az én igaz emberem pedig hitből fog élni, és ha meghátrál, nem gyönyörködik benne a lelkem.” (Zsidókhoz írt levél 10:38)

Az Ébredés Misszió egy fura kisvállalkozás

Tudod, az Ébredés Misszió egy olyan kisvállalkozás, mely sok kiadványát (melyekben óriási munka van) ingyenesen, vagy szabadáras termékként kínálja az érdeklődőknek. Ezt azért is tesszük így, hogy azok is hozzájuthassanak, akik anyagilag nehezebb helyzetben vannak. Ugyanakkor csak a havi működési költségeink, hat számjegyű összegbe kerülnek. Ha nincs elegendő bevételünk, mert az emberek anyagilag nem honorálják a munkánkat, akkor meg kell szüntetni a missziót.

De ha Isten ezt nem szeretné, akkor pedig teljesen másként kell csinálnunk a dolgokat. Ha a világ megváltozott körülöttünk, bizony nekünk is változtatnunk kell. Az új ötleteket, új utakat is igyekszem mindig az Úrtól elkérni, hiszen Neki vannak a legjobb ötletei.

Ezekre a változásokra biztosan lehet számítani

Sok mindent másként kell hát csinálnunk, és elbúcsúzni azoktól a dolgoktól, melyek már nem működnek. Kevesebb a fizikai jelenlétünk az emberek között, például nem igazán szervezünk rendezvényeket, de sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a digitális tartalmak gyártására. Ezekkel tízszer, százszor, sőt előfordul, hogy ezerszer annyi embert érünk el, mint egy-egy művelődési házas rendezvénnyel.

Sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk új emberek elérésére, megszólítására, ami szintén digitálisan a leghatékonyabb, azaz az interneten keresztül. Új platformokat indítunk, és a meglévők közül leépítjük azokat, melyek már nem hatékonyak. Egy új stílust kell felépítenünk ahhoz, hogy életben maradhasson az, amit Isten életben akar tartani.

Isten komolyan veszi ezt a missziót

Hogy jobban érzékeltessem a helyezt súlyát, megosztom veled, mit láttam magam előtt, mikor meg akartam szüntetni az Ébredés Missziót. Szellemben a frigyláda képe jelent meg előttem és az, mi történt, mikor illetéktelenül nyúltak hozzá bizonyos emberek. Ez nem azt mutatta nekem, hogy meg fogok halni ha megszüntetem a missziót, hanem azt, hogy:
NE NYÚLJ HOZZÁ, MERT EZ AZ ENYÉM!

Nekünk is kötelességünk komolyan venni

Ha tehát az Úr ennyire komolyan veszi, amit létrehívott, nekem is komolyan kell vennem, hogy működtessem azt a legjobb tudásom szerint. Ha te értékesnek tartod a munkánkat, kérlek te is vedd komolyan, hogy fennmaradjon! Ha az van a szíveden, hogy imádkozz érte, akkor légyszíves tedd meg! Ha arra indít az Úr, hogy anyagilag járulj hozzá a költségeinkhez, akkor ne habozz, hiszen Ő sokszorosan meg fog áldani téged ha így teszel! De ha az jön a szívedbe, hogy folyamatosan megoszd, megoszd, és megoszd mindenfelé a posztjainkat, videóinkat, akkor óriási segítséget nyújtasz abban, hogy minél több embert elérjünk.

Egy biztos: Ha valamilyen formában profitálni szoktál az igés képeinkből, videóinkból, írásainkból, akkor már részese vagy ennek a munkának. Ha pedig így van, akkor neked is komolyan kell venned, amit az Úr komolyan vesz.

Az Ébredés Misszió megújult, vagy új platformjai:

Ha ide kattintasz, láthatod, mennyivel másabb videók jelennek meg az utóbbi időben az Ébredés Misszió YouTube csatornáján, mint azelőtt.
Itt láthatsz, egy ehhez kapcsolódó Instagram fiókot is, mellyel teljesen más embereket érünk el, mint eddig.
Ide kattintva láthatod, hogy profi marketingesek tanácsára hallgatva, egy Pinterest oldalt is indítottunk.
Itt pedig egy újabb lehetőség, hogy bárki támogathassa a tartalomkészítő munkánkat.
És íme egy teljesen új, és nagyon is fontos dolog, mellyel te is segíthetsz nekünk, és mi is neked.

Hogy mi minden fog még változni azt nem tudom. De azt igen, hogy ami volt, az elmúlt, íme újjá lesz minden.

Ha szeretnél anyagilag hozzájárulni a munkánk végzéséhez, az alábbi elérhetőségeken teheted meg:
Ébredés Misszió bankszámlaszáma: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

Ha érdekel, mit és hogyan csinálunk, kérlek nézd meg ezt a kis videót:web counter