Sok szép imádó dal vált ismertté magyarul is keresztény berkekben, de a most következő, úgy gondolom, ott lehet az élmezőnyben.

Hogy miért? Az Isten utáni szomjúság annyira érződik rajta, hogy ez áthatja minden sorát, mozzanatát. Elsőre talán többeknek ismeretlen, szokatlan, de minél többször hallgatjuk, annál inkább tudjuk szívből énekelni, hogy: „Csodaszép, csodaszép…” vagy, hogy „Végy fel a tróntermedbe!”. Valóságos megújulás lehet számunkra ha valahol egyedül, zavartalanul, szívből el tudjuk ezt énekelni Istenünknek.

A Szent Szellem kedves jelenléte érezhető a sorok között, és az előadásban is. Ezt az ébredés, megújulás illatú dalt egy hosszabb felvételből vágtam ki, mely a YouTube-on megtalálható. Az Imádság Háza 2019-es konferenciájának egyik dicsőítésén hangzott el. Csiszér László és Prazsák László vezetésével adta elő ez a szuper dicsőítő csapat.

Szeretném, hogy minél többeknek hozzon ébredést a szívébe, megújulást az életébe, ezért is dolgoztam vele, és ezért osztom most meg így külön veletek. Szeretettel kívánom, hogy Isten Szelleme érintse meg a szíveteket legalább úgy, vagy még jobban mint nekem teszi, mikor hallgatom és éneklem!

A teljes dicsőítést ide kattintva tudjátok meghallgatni.