„Kedves Tamás!
Amikor kivettem a könyved a postaládából, már a saját kézzel írt, személyemnek szóló dedikálásod elolvasásakor megérintett, a benne lévő erő… próbáltam nem hangosan sírni az utcán,mert pont a buszhoz siettem. Nagyon mély tüzű könyv, örülök, hogy megrendeltem.”
(V.K. Budapest)

„Kedves Tamás!
A könyvedet egész éjjel olvastam. Hajnal 4 órára végeztem vele. Csodálatosan megírtad. Éreztem, ahogy a sorok közt lévő hatalom végigjárta az egész testemet és minden sejtemet. Végig sírtam az egészet és nagyon sok helyen meg kellett állnom elmélkedni a soraidon.”
(I.V.K. London)

„Folyamatosan használom a könyvet. Szeretem olvasni. Van amit felveszek a mobilra és akkor vissza tudom hallgatni és megerősít, biztat.”
(U.I. Budapest)

Sokan nem azért kezdenek el sírni miközben „Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” című, keresztény témájú könyvet olvassák, mert ez egy romantikus regény lenne. Azért teszik, mert az az erő és hatalom, mely az én életemben is csodákat tett, kiárad a könyv lapjain keresztül és egyenest a szívekhez szól.

– Boldog az életed?
– Szeretnéd ha boldogabb és teljesebb lenne?
– Hol tartasz most?
– Mi a szíved legnagyobb fájdalma és miben akadályoz meg ez téged?
– Miért nem tudod elérni amire vágysz és miért nem tudsz olyan lenni amilyen szeretnél?
Ebből a bibliai témájú könyvből választ kaphatsz a kérdéseidre.

Azok a gondolatok és csodálatos történetek szerepelnek a könyvben, melyek régóta a szívemben égnek. Haszontalan vallásoskodásról, színlelésről és a valóban átadott életekről. Üres szívű, megfáradt, unalmas és izgalmas emberekről valamint a Teremtő erejével járó Isten fiakról. Arról a hatalmas dologról is írok, mely bármilyen reménytelennek látszó élethelyzetben változást tud hozni, ahogy az én életemben is tette. Megemlítem azt is, milyen csodákat tett a Szent Szellem ereje az én saját, és sok más ember életében. Végül de nem utolsó sorban írok arról a csodálatos személyről, Aki mindezek mögött áll és most is itt van veled miközben-e sorokat olvasod. Itt van a Földön közöttünk és arra vár, hogy csodát tehessen az életedben. Találkozz Vele, akár ezen a keresztény könyvön keresztül is, és megváltoztatja az életed!!!

MEGRENDELÉS:
Nyomtatott könyvként ide kattintva tudod megrendelni. (Ára: 4000 Ft + 1500 Ft postaköltség)
Letölthető e-könyvként ide kattintva tudod megrendelni. (Ára: 1500 Ft)
Letölthető hangoskönyv: 1500 Ft