Ha győztesen és megerősödött hittel szeretnél kijönni a válságos élethelyzetekből, akkor ez a könyv neked készült!

A könyv mellé adott ajándékunk, sokkal drágább, mint maga a kiadvány!

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót. Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre.

EZ A KÖNYV NEM EGY OLVASMÁNY CSUPÁN, HANEM KAPU EGY BOLDOGABB ÉS TELJESEBB ÉLETHEZ.

A kiadvány végén egy 40 napos képzést találhatsz, mely segít személyes kapcsolatba kerülni, a világmindenség leghatalmasabb személyével. „Az Élő Tűz mindent megváltoztat”, méltó folytatása a többek életét megváltoztató első résznek.

LÉPJ BE TE IS A TERMÉSZETFELETTI VILÁGBA ÉS LÉGY RÉSZESE A CSODÁKNAK!

„Ez nem egy fantáziavilág és nem is kitaláció. Nem írtam volna meg „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet, ha nem hinnék benne, hogy ezen keresztül Isten, hatalmas megújulást, ébredést tud hozni az életedbe. Ha eddig nem voltál vele tisztában akkor itt az ideje megtudnod, hogy miért ölt olyan hatalmas méreteket világszerte az alkoholizmus, a drog, szexuális és egyéb függőségek. Miért van annyi gyilkosság, kegyetlenség, korrupció és hol van a te helyed ebben a mélyre süllyedt világban?
Születésednek igenis célja volt és fényes küldetésed felragyog amint elolvasod „Az Élő Tűz mindent megváltoztat” című könyvet. Beszállsz az utolsó nagy csatába, vagy éled tovább a „szürke bábok” életét?” (Urbán L. Tamás)

Ha most megvásárolod „Az Élő Tűz mindent megváltoztat”-ot, több mint 10 000 forint értékű ajándékot adunk hozzá. Az alábbiak közül választhatsz:

MINDENNÉL TÖBBET ÉRSZ videósorozat:

5 egyszerű történeten keresztül segít neked abban, hogy az önértékelésed ne mások véleményétől függjön végre, hanem megismerd mennyit is érsz valójában. Itt az idő, hogy megtudd ki is vagy valójában!

ÉRTÉKE: 12 600 FT BŐVEBB INFÓÉRT KATTINTS IDE!

Kiút a pénzügyi problémákból

KIÚT A PÉNZÜGYI PROBLÉMÁKBÓL 12 részes videósorozat:

Sokan küzdenek anyagi gondokkal. Talán te magad is szeretnél változásokat életednek ezen a területén. Igaz történeteken keresztül igyekszem átadni, mi volt az, ami számomra elhozta az anyagi csodák idejét.

ÉRTÉKE: 13 000 FT BŐVEBB INFÓÉRT KATTINTS IDE!

A SZENT SZELLEM ISKOLÁJA interaktív tanfolyam:

Ha szeretnéd, hogy fellobbanjon benned az Isten iránti szeretet, akkor neked készült ez a gyakorlatias, emberközeli, és meglepetésekkel teli, 26 részes videósorozat, melyet egy e-könyvbe ágyazva fogsz megkapni ha szeretnéd.

ÉRTÉKE: 15 000 FT BŐVEBB INFÓÉRT KATTINTS IDE!

Nyomtatott könyvként ide kattintva tudod megrendelni. (Ára: 2400 Ft + 900 Ft postaköltség)
E-könyvként, pdf formátumban, ide kattints a megrendeléshez! (Ára: 1500 Ft)

Ha szeretnél többet tudni rólunk, kattints ide! Ha pedig a felekezetközi hitvallásunk érdekelne, arról itt olvashatsz.