Régóta imádkozom azért, hogyan tudnám egy teljesen új módon hirdetni Isten szeretetét ott, ahová Ő helyez engem.

Ma reggel mikor időt töltöttem az Úrral, azt kaptam a szívembe, hogy élni kell azokkal a lehetőségekkel, amiket Ő elénk hoz. Arra viszont álmomban sem gondoltam volna, ami ez követően történt.

Egy kora reggeli baráti találkozó vége az lett ugyanis, hogy rövidesen különböző, kibérelhető üzlethelységek látogattunk meg. Nem ezt terveztem erre a napra, de kiderült, hogy az általános bérleti díjak töredékéért hozzájuthatok egy kis helységhez, melyben kiállíthatom a keresztény kézműves alkotásaimat.

Tudod miért óriási dolog ez???

Mindenki, aki oda be fog térni körülnézni, egyértelműen szembesülni fog az evangéliummal. Tudom, hogy a képeim kapcsán sok bizonyságtétel fog elhangozni azon a helyen.

Óriási szolgálat lesz ez a városunkban, ha az Úr is úgy akarja.

Íme a jó kis hely, ahová polcokat kellene csinálnom vagy vásárolnom:


Amennyiben szeretnél többet tudni rólam és a munkámról, kérlek kattints ide!

Ha az Úr úgy indít, kérlek imádkozz ezért a szolgálatért, a bérleti díjért, a berendezésért, az engedélyekért stb. és ha úgy érzed, szívesen támogatnád anyagilag is, akkor az alábbi elérhetőségeken megteheted.

Cserébe, ezen az oldalon majd kapsz tőlünk egy ingyenes és állandó hozzáférést, az eddig megjelent elektronikus keresztény kiadványainkhoz! Bátorító könyvek, regények, videósorozatok.. mind a tiéd lehetnek! Ezekről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Ébredés Misszió bankszámlaszáma:
10402647-50526750-80501011
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio
Revolut: revolut.me/urbanltamas

Íme néhány alkotásom, amit most már nem csak online, hanem fizikailag is elvihetek az emberek közé:

Ha bármi kérdésed lenne a fenti projektel kapcsolatban, csak kattints ide és írd meg bátran! Hamarosan válaszolunk neked.Visit counter For Websites