Az utolsó időket éljük. Gondolom ebben egyetértesz velem. Erről az időszakról pedig elég sokat ír a Biblia, de a ránk maradt információkból most csak egyet emelnék ki.

Jézus maga mondja a Máté evangéliumának 24. rész, 24. versében, hogy hamis Krisztusok és próféták fognak jönni azért, hogy ha lehet, még a választottakat is félrevezessék. Én most a félrevezetésre helyezném a hangsúlyt, hiszen ugyanaz a személy (Sátán) áll a hamis Krisztusok félrevezetése mögött, mint aki, a mostani idők manipulációit irányítja.

Még a választottakat, Isten kiválasztottjait is félre akarja vezetni az ellenség, a hazugság atyja. Miért? Mert „ha nincs látás, vezetés, akkor elvész a nép.” Igen, azt akarja, hogy a kiválasztottak is elvesszenek. Legyenek összezavarva, és vesszenek el.

De vajon hogyan tudna téged félrevezetni? Azokon a csatornákon keresztül, melyekről az információkat, és a szórakozást szerzed. Hol a legtöbb ember? Ma már nem csak a tv készülékek, hanem az internet előtt. Azon belül pedig A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁKON lógunk. Ott tartjuk a kapcsolatot másokkal, onnan szerzünk információkat, és ott próbálunk néha kikapcsolódni is.

félrevezetés, manipuláció
a média félrevezetései, manipulációi

Facebook, Instagram, YouTube, Twitter stb.. A világ fejedelme irányítja ezeket a médiákat. Mi magunk, önként, igen nagy hatalmat adtunk a közösségi médiának. Odaadtuk a személyiségünket, akik vagyunk, sokszor még a magánügyeinket is. Miért? Azért, hogy megtaláljuk az ismerőseinket, és kapcsolatban lehessünk velük ingyen és bérmentve.

De ez korántsem ingyenes, hiszen az adatainkat, önmagunkat adjuk cserébe. Több mint 2 milliárd ember van a Facebook tulajdonában, és azoknak a véleményeit, posztjait adatlapját tiltja le, akikét éppen akarja. Ebben nincs semmi titok, hiszen a felhasználási feltételeikben is benne van mindez. Ha olyan tartalmat teszel ki, ami nekik nem tetszik, letiltanak. Ha pedig valaki politikai választásokhoz akarja felhasználni valamelyik közösségi médiát, és eleget fizet érte, akkor abban is tudnak segíteni az adott illetőnek.

Lehet pénzért hirdetéseket feladni, le lehet tiltani, azaz el lehet hallgattatni az ellenzékkel egyetértő személyeket stb… MI PEDIG AZT GONDOLJUK, HOGY VALÓDI INFORMÁCIÓKHOZ JUTHATUNK PL. A FACEBOOKON KERESZTÜL??

A minap pélául ledöbbentem, a következő dologgal kapcsolatban. A Google keresőjébe beírtam valamit, amiről többet szerettem volna megtudni. Ezután a Facebookon böngészve pontosan olyan hirdetések jelentek meg előttem, mint amivel kapcsolatban információkat kerstem a Google rendszerében. Hogy ez miért érdekes? Egyszerűen azért, mert a Google és a Facebook két teljesen külön cég, akik úgy tűnik, egyik pillanatról a másikra adják veszik az én, és a te adataidat is, holott, állítólag az adataink védelme a legfontosabb dolog az interneten. AZT GONDOLJUK, HOGY AZ INTERNET ÓRIÁSAI NEM ÉLNEK VISSZA AZ ADATAINKKAL??

De nagyüzemi manipulálás folyik például a televízióban is. Az egyik csatorna (M1) kormánypárti, a másik (RTL) külföldről irányított, ellenzéki tulajdonosoké. Az egyik ezt fogja igazságként beállítani, a másik pedig valami egészen mást. ÉS AZT GONDOLJUK, HOGY ŐSZINTE TÁJÉKOZTATÁST KAPUNK A TELEVÍZIÓBÓL??

A manipulálás nem más, mint amikor akaratod ellenére befolyásolják a gondolkodásmódodat. Sok hívő nem tudja mit gondoljon a koronavírusról, az ezzel kapcsolatos oltási hadjáratról, vagy éppen egy-egy ország belügyeiről, politikai kérdésekről. AZÉRT NEM TUDJA, MERT HAGYJA MAGÁT FÉLREVEZETNI! Isten már előre beszélt az utolsó idők félrevezetéseiről, tehát ne lepődj meg ezeken a dolgokon!

De az Úr megoldást is adott mindezekre. Segítséget küldött népének, amikor elküldte a Szent Szellemet a Földre. Azt mondta, hogy Ő fog majd vezetni benneteket. De csak akkor tud téged vezetni, ha ezt igényeled, akarod, és hagyod! Ha nem, akkor a médiákból próbálod beszerezni az információidat, és a végén azt sem tudod, miről mit gondolj.

NE HAGYD MAGAD! ATTÓL KÉRJ VEZETÉST, AKI AZ IGAZSÁGOT, NE ATTÓL, AKI A HAZUGSÁGOKAT MONDJA NEKED!

Ha szeretnéd, nézd meg ezt a videót, melyben elmondom mindezt, amiről itt olvashattál. Ha pedig érdekel a manipulálás magas iskolája, mellyel téged is befolyásolni akarnak a döntéseidben, akkor nézd meg a második videót is!

A manipuláció magas iskolája, ahogy téged is befolyásolnak:
(A döbbenetes csattanó, a film legvégén van.)