Hulk Hogan (eredeti nevén Terry Bollea) igen fényes karriert futott be mint profi birkózó, televíziós személyiség, színész, vagy mint vállalkozó. 1953-ban született. A 70-es évek második felében kezdett ismertebbé, sikeressé válni.

Hulk Hogan

Versenyeket, bajnokságokat, díjakat nyert, filmszerepeket vállalt, éttermeket nyitott. De ahogy az már lenni szokott,  a sikerrel és a vagyonnal gyakran jár együtt a bukás veszélye is. Így ment tönkre Hogan 1983-ban kötött házassága, és így törte ketté egy időre a férfi karrierjét egy napvilágra került, ám nem a nyilvánosságnak szánt hangfelvétel.

A problémák gyakran elgondoltatják és közelebb viszik Teremtőjükhöz az embert. Hulk Hogan is elgondolkodott, és kis híján az öngyilkosság határára sodródott. Ám ebben a vészterhes időszakban meghallotta Isten hívó szavát, és odafordult Hozzá. Hogan szerint  ő már 14 éves korában üdvösséget nyert. Ám végignézve az életén, egy kívülálló számára úgy tűnhet, hogy ha meg is tért, később inkább a saját akarata után ment, mint az Úr tervét követte volna.

Sajnos, mint a legtöbb embernek, így Terry Bolleának, azaz Hulk Hogannak is szüksége volt néhány pofonra az élettől, hogy komolyan Isten felé fordítsa az arcát és a szívét. Miután ezt megtette az egykori pankrátor, ma így nyilatkozik az egész világot sújtó koronavírus járványról:

Az Egyiptomot ért csapásokhoz hasonlóan, Isten mindent elvett tőlünk, amit Őhelyette imádunk!
Isten azt mondja ma:
Sportolókat akarsz imádni? Bezárom a stadionokat.
A zenészeket szeretnéd imádni? Bezárom a zenei központokat.
Színészeket akarsz imádni? Bezárom a színházakat.
A pénzt akarod imádni? Leállítom a gazdaságot, és összeomlanak a tőzsdék.
Nem akarsz templomba járni és engem imádni? Akkor olyan körülményeket teremtek, hogy ne kelljen templomba menned.

A 2Krónikák 7:13-14 ezt mondja: „Ha majd bezárom az eget, és nem lesz eső, vagy parancsolok a sáskáknak, hogy tarolják le a földet, vagy ha dögvészt bocsátok népemre, de megalázza magát népem, amelyet rólam neveztek el, ha imádkoznak, keresnek engem és megtérnek gonosz utaikról, én is meghallgatom a mennyből, megbocsátom vétküket, és meggyógyítom országukat.”

Talán ki kellene használnunk, hogy el tudunk vonulni a világ figyelmétől, és megadatik nekünk az elszigeteltség ideje. Személyes újjászületésünket kell rendeznünk! Arra kellene végre összpontosítsunk ezen a világon, ami ténylegesen számít: JÉZUSRA!

karácsonyi akció

[sa-form listid=”79521″ formid=”215570″]


Források: liveabout.com, reason.com, filmezzunk.hu