Mikor eljön a napja, hogy meg kell állnod a Mindenható színe előtt, felemeli majd az ujját, és csendre inti a Mennyet:- Psszt! Az én barátom közeledik.

Akkor csend lesz, és Ő nagyon büszkén, meghatódva fog nézni rád. Majd egy idő után így szól:- Köszönöm… Köszönök neked minden egyes lépést, melyet a Velem töltött idő közben tettél, mert mind számon van tartva egytől-egyig.

Köszönök minden másodpercet, melyet arra fordítottál, hogy időt tölts Velem. Mindre élénken emlékszem. Köszönöm neked, hogy a lábam voltál akkor is, ha fáradtan kellett menned. Mindig nagy örömet okoztál, mikor a kezeid az én kezeim voltak, s az ajkaid az én ajkaim. Köszönöm, hogy odaadtad magad Nekem, és az ajándékaim nem voltak fontosabbak számodra, mint Én.

Nagyon örülök, hogy ezek mögött megláttál Engem. Köszönöm, hogy nem egy önző gyermekem voltál, hanem olyan, aki a barátom is akart lenni.

Isten, Jézus, Szent Szellem

Majd feláll, hogy jobban kitárhassa feléd kezeit, és jobban megölelhessen téged. Te pedig izgatottan indulsz Felé, hogy hazatérj oda, ahová mindig is vágyott a lelked: az Ő biztonságot adó, szerelmes karjaiba.

HA SZERETNÉL KERESZTÉNY HANGOSKÖNYVEKET, E-KÖNYVEKET, VIDEÓTANFOLYAMOKAT, IGEHIRDETÉSEKET, AKKOR CSAK KATTINTS IDE!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője