+postaköltség


Jelenlegi akciónkban az alábbi könyvek közül választhatsz:

Az angyalok népe régen és ma

Ez a keresztény témájú regény kimondottan neked íródott:
-ha szeretnéd, hogy erősebb legyen a hited,
-ha szeretnél egy izgalmas és fordulatos történet által épülni,
-ha szívesen bepillantanál a valódi hit birodalmába,
-és ha szeretnél részese lenni Isten csodálatos, világméretű tervének.
Rendeld meg ezt a könyvet, és hagyd, hogy Isten megszólíthasson általa!


Forradalom

Ez az izgalmas keresztény regény, igaz történeteken alapul, és méltó folytatása az „Angyalok népe” című könyvnek. Mikor a megrázó emberi sorsokkal, az emberek lelkéért folyó ádáz küzdelemmel, és a hihetetlennek tűnő csodákkal szembesül az olvasó, talán el sem tudja képzelni, hogy mindezek a dolgok a valóságban is megestek. A neveket és a helyszíneket megváltoztattuk, de az igazságot nem hallgattuk el. Rendeld meg a könyvet, és merülj el te is a mennyei forradalomban!


Sokkal többre születtél

Talán olvastál már motivációs könyvet, és az is lehet, hogy többet is. Szeretnélek felkészíteni, hogy a „Sokkal többre születtél” című könyvünk többet fog adni számodra, mint bármelyik, amit eddig olvastál. Nem, ez nem csak egy reklám szöveg, hiszen nem csupán tanácsokat oszt meg veled az író, hanem egy olyan kulcsot ad a kezedbe, mely garantáltan változást fog hozni az életedbe, amennyiben alkalmazod azt. Ne késlekedj, hisz nincs mit veszítened, de rengeteget nyerhetsz!


Az Élő Tűz mindent megváltoztat

„Az Élő Tűz mindent megváltoztat” egy olyan könyv, mely élete nagy lehetősége elé állítja az olvasót. Döbbenetes és igaz történeteken keresztül mutat be egy olyan világot, ahol valóban minden lehetséges. Itt gyógyulás van a gyógyíthatatlan betegségekre, remény a reménytelen helyzetekre. Ez a könyv nem egy olvasmány csopán, hanem kapu egy boldogabb és teljesebb életre. Lépj be te is a természetfeletti világba és légy részese a csodáknak!


Az Élő Tűz magasra repít téged

Ez a keresztény témájú könyv, Isten kérésére íródott azzal a céllal, hogy szíved legmélyét is megérinthessék a Szent Szellem lángjai. Ha elolvasod a benne szereplő titkos naplójegyzeteket, különleges történeteket, bizonyára változást fognak hozni az életedbe. Az olvasói visszajelzések alapján, Isten valóban képes használni ezt a könyvet annak érdekében, hogy sokakat megszólítson. Legyél te a következő!


A megrendelés menete

  1. Válassz ki minimum 2db könyvet, melyeket szeretnél megvásárolni! Ezek akár egyformák is lehetnek, ha úgy szeretnéd. Választhatsz többet is, de az akció miatt párosával érdemes.
  2. Töltsd ki pontosan az alábbi űrlapot, és küldd el részünkre a benne foglaltakat!
  3. Utalj át az Ébredés Misszió 10402647-50526750-80501011-es bankszámla számára
    2db könyv esetében 3000 Ft +1500 Ft postaköltség: 4500 Ft
    4 db könyv esetében 2×3000 Ft +2000 Ft postaköltség: 8000 Ft
    6db könyv esetében 3×3000 Ft + 2000 Ft postaköltség: 11.000 Ft
  4. Amint ez az összeg megérkezik a bankszámla számunkra, azonnal jelentkezünk nálad a megadott email címen, és postázzuk a kért könyveket.

Adatvédelmi irányelveinket ide kattintva tudod elolvasni.
Az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF) ide kattintva olvashatod el.Visit counter For Websites