A szomorú valóság

Ha az van a szíveden, hogy szeretnéd megjelentetni az írásaidat, és így sok embert építeni lelkileg, akkor már biztosan körülnéztél a könyvkiadók tekintetében. Lehangoló, amit tapasztaltál? Számomra azt volt, amikor én álltam az első könyvem kiadása előtt.

A kiadókról általában

Sőt! Megdöbbentem azon, hogy egyes kiadók mennyire nyíltan próbálják lenyúlni az írókat. Sajnos, még keresztény vonalon is ezt tapasztaltam. Nagy összegeket kérnek el az íróktól csak az adminisztrációért, majd ugyanúgy a szerkesztési munkálatokért, ezután még százezreket a kiadványok nyomtatásáért, végül pedig ugyanígy a marketingért is. A hatalmas kiadások közepette pedig az író, gyakran nincs is birtokában a műveinek.

Vagy a szerzői jogait szerezték meg, vagy neki is pénzért kell megvásárolnia saját műveit. Bármerre nézelődtem is, hasonló tendenciát láttam. Ezért aztán néhány évvel ezeőtt úgy döntöttem, hogy magam fogom kiadni a könyveimet. Sokat kellett informálódnom ezzel kapcsolatban, és nem egyszer a saját káromon tanultam meg alap igazságokat.

Egy könyvkiadó, mely tényleg segít az íróknak

Végül elkezdtem másoknak is segíteni műveik kiadásában. Már meg sem tudom mondani, hány kiadvány megjelenésében segítettünk vállalkozásunkkal. Nálunk ugyanis nincsenek több százezer forintos költségek, sem pedig rejtegetett, apróbetűs részek. Mi nem lenyúlni akarjuk az írót, hanem egyszerűen csak segíteni neki, hogy valóra válhasson mindaz, ami a szívében megszületett.

Egyik bizonyíték erre az alábbi videó, melyben igyekszem röviden elmondani néhány hasznos tanácsot a könyvkiadással kapcsolatban.

Ha még ez után is vannak kérdéseid, az azt jelenti, hogy téged komolyan érdekel a könyvkiadás. Ebben az esetben kérlek kattints ide, és írj meg nekünk minden kérdést, akár paramétereket a művedről stb.! Igyekszünk mielőbb válaszolni neked.web counter