Én is voltam keresztény szingli

Úgy gondolom, amíg élek nem fogom elfelejteni azokat az éveket, amikor már hívő emberként kerestem a szintén hívő, keresztény társamat. Bizony embert próbáló időszak volt ez. hiszen tele voltam kétségekkel és türelmetlenséggel. Mindenképpen Isten akarata szerint szerettem volna házasodni, de mivel Isten nem rendelte ki, nem mutatta meg a társamat, ezért az évek előrehaladtával, néha kétségbeestem.

Egy keresztény szingli imádkozik a társáért

Ebben az időszakban nagyon sokat imádkoztam a társam megtalálásáért. Minél fontosabb számunkra valami, annál többet és/vagy annál szenvedélyesebben imádkozunk érte. Én is így tettem, és ezt tanácsolom minden társtalan keresztény testvéremnek. Az ima az alapja mindennek, és ez az igazság talán ebben a nehéz időszakban gyökerezik meg bennünk leginkább. Az alábbi videóban erről is beszélek majd.

Egy társ nélküli keresztény, keresi a társát

Igen, nem csak imádkoznod kell ha szeretnéd megtalálni az Istentől való, keresztény társadat, hanem bizony keresgélni is. Mégpedig Imádkozó szívvel, Isten vezetését kérve. A kérjetek, keressetek és zörgessetek igeversekről is beszélek bővebben a videóban. Keresztény rendezvényeken, online felületeken, bölcsen, és amint azt már említettem is, Isten vezetésével kell keresned a társadat. Ne arra várj, hogy majd minden az öledbe hullik, hiszen az ima mellett bizony nekünk is meg kell tennünk a magunk részét.

Segítség a keresztény szingliknek a társkeresésben

Jó ideje a szívemen volt már, hogy tegyek valamit, amivel segíthetek a keresztény szinglik, sokszor kilátástalannak tűnő helyzetén. Vannak saját tapasztalataim, bizonyságaim, csodáim, és ezeket megosztva talán segíthetek kicsit. Miután innen is, onnan is keresztény szinglikkel találkoztam, és megérintett engem a helyzetük, ezért írtam le neked ezt a néhány bátorító gondolatot.