Téves elképzelés az Ébredés Misszióról

Az Ébredés Misszió annyira szerteágzó munkát végez, és oly sok kiadványát adja ingyen vagy szabadáras termékként, hogy sokan azt gondolják, ez egy gyülekezet vagy missziós szervezet. Úgy hiszik, hogy azt a rengeteg munkát, amit végzünk, sokan végezzük, több munkatárssal, és jelentős támogatói bázissal a hátunk mögött. Joggal gondolhatják ezt, hiszen több ezer embert érünk el online platformjainkkal, és egyre többfelé vagyunk jelen. De vajon mi az igazság?

keresztény könyvek

Isten hívta létre ezt a keresztény kiadót

Akik közelebbi kapcsolatban vannak az Ébredés Misszióval, ismerik a történetet a különös megalakulásáról. Isten kérte, hogy jöjjön létre, mint egyéni vállalkozás. Csodálkozva kérdeztem Istentől, hogyan hozhatnék létre egy vállalkozást, amikor semmim nincs, hiszen most kérte, hogy hagyjam ott a munkahelyemet. Erre egy szelíd hang a szívemben ezt felelte: -Én az egész világot a semmiből alkottam.- Ezen a mondaton keresztül indult el egy kicsi egyéni vállalkozás.

A küldetés: Isten élő üzenetének átadása

„Azért jelentem meg neked, mert kiválasztottalak, hogy a szolgám legyél. Azt akarom, hogy tanúskodj az emberek előtt arról, amit ma láttál, és amit majd ezután mutatok neked.” (Apostolok cselekedetei 26:16)

Ez az igerész nagyon jól bemutatja az Ébredés Misszió küldetését. Csak át kell adnunk minél több embernek azt, amit Istentől látunk, hallunk, tapasztalunk most, és a jövőben is. Hála a Mindenhatónak, ezekből pedig akad bőven.

Keresztény könyvek, e-könyvek, hangoskönyvek, videók és még ki tudja mi minden

Az, hogy miként adjuk át a ránk bízott értékes üzeneteket, nem igazán okoz gondot, hiszen az internet segítségével számtalan eszköz áll rendelkezésünkre. Először csak nyomtatva adtunk ki keresztény könyveket, majd mikor láttuk, hogy külföldön élő magyarok is szeretnék elolvasni azokat, akkor jöttek az e-könyvek, melyek online, pillanatok alatt, szinte teljesen ingyen eljutnak akár a világ másik felére is. Ezután gondoltunk azokra is, akik nem szeretnek, vagy nincs dejük olvasni, hanem inkább meghallgatnák a felolvasott keresztény könyveinket. Ekkor elkészült több hangoskönyvünk is. De Isten segítségével felismertük, hogy nagy igény van a keresztény témájú, hosszabb-rövidebb videókra is, ezért azokat is gyártunk folymatosan.

Keresztény tartalmak számtalan online média platformon

A Bibliai időkben az emberek kiálltak a piactérre vagy a főterekre, és leginkább ott érték el a legtöbb embert, ha hirdetni szerettek volna valamit. Hiszem, az Úr mutatta meg nekünk, hogy a mai időkben a legnagyobb tömegeket az internet előtt, és főként a közösségi média platformokon érhetjük el. Ezért vannak több ezer fős keresztény Facebook csoportjaink, oldalaink, YouTube csatornáink, Instagram, Pinterest, Tiktok fiókjaink, és egyre bővülő hírlevél listánk is.

keresztény tartalomgyártás

Keresztény könyvek kiadása az Ébredés Missziónál

Az eltelt évek alatt hat könyvünket adtuk ki nyomtatva, és számtalan digitális terméket, kiadványt is. Ám segítettünk másoknak is, ha az Úr olyan embereket küldött hozzánk, akiket szintén könyvírással bízott meg. Mint ahogy az Ébredés Misszió a sok ingyenes és szabadáras kiadványával nem egy szokványos vállalkozás, úgy az íróknak nyújtott segítségünk sem hasonlítható egy átlagos kiadó segítségéhez. Mi nem nyúlunk le több százezer forinttal senkit, és nem használjuk ki az írókat. Szinte aprópénzért lektorálunk, szerkesztünk, adunk ki könyveket másoknak is.

Kik állnak a Misszió munkája mögött?

keresztény könyvkiadó 2

Sajnos azok a tömegek, akik felé szolgálunk, nem állnak tevékenyen mögöttünk. A feleségem és jómagam visszük a mindennapi terheket, de azok nélkül a drága tesók nélkül, akik anyagilag is értékelik, honorálják a munkánkat, nem tudnánk létezni. Isten mindig kirendeli, amire szükségünk van, és ehhez olyan embereket használ fel, akik hallgatnak Rá. Az Ébredés Missziónak tehát nem csak az indulása volt egy csoda, hanem a fennmaradása, és a mindennapi létezése is az.

Keresztény könyvek, e-könyvek, hangoskönyvek, és a keresztény tartalomgyártás a mi profilunk, és pontosan addig fogjuk végezni ezt a munkát, amíg az Élő Isten ezt szeretné.

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot csak kattints ide!

Írta: Urbán L. Tamásweb counter

Kategóriák: Blog