Mit jelent a vlogger szó?

Bizonyára ismered azt a szót, hogy blogger. Ezt ugye azokra a személyekre szoktuk alkalmazni, akik rendszeresen, hetente, vagy akár heti több alkalommal adnak hírt magukról, vagy gondolataikról írásban, valamely online felületen. Na most a vlogger szó is valószínűleg innen ered, hiszen a vloggerek is ugyanezt teszik különböző internetes felületeken, csak ők videókban mondják el, éppen aktuális gondolataikat.

De mi az a keresztény vlogger??

A vloggerek mind a saját gondolkodásmódjuknak megfelelően osztják meg mondanivalójukat az emberekkel. Egy keresztény vlogger pedig a Biblia szemszögéből nézve oszt meg tartalmakat akár komoly, vidám, vagy épp vicces köntösbe csomagolva. Mivel a ma embere rengeteg információval van ellátva, ezért csak görget, csemegézik a rendelkezésére álló tartalamak között. Így a vloggerek videói általában rövidek, mert így tudják megszólítani az embereket, és megragadni figyelmüket. Tehát ha keresztény vloggerről beszélünk, akkor rövid, bibliai témájú videókra gondoljunk, változatos, színes mondanivalókkal!

keresztény vlogger

Mi köze az Ébredés Missziónak a vloggerkedéshez?

Aki eddig figyelemmel kísérte az Ébredés Misszió Youtube csatornáját, az eddig is jól járt. Igyekeztünk ugyanis olyan videókat készíteni, melyek segíthetnek a nézőknek jobban megismerni Isten szeretetét, és közelebb kerülni Őhozzá. Ám az utóbbi időben, egy belső indíttatásnak engedelmeskedve rövidebb, és színesebb tartalmakat gyártunk. Így eddigi csatornánk vlogger csatornává alakul. Ettől az iránytól azt reméljük, hogy ha Isten megáldja, akkor sokkal több embert tudunk megszólítani, mint eddig tettük.

Van értelme ennek az új kihívásnak?

Valóban igaz, hogy új útra lépni új kihívásokat jelent. Ezzel mi is így vagyunk. Ha jó minőségű videókkal szeretnénk megszólítani az embreket, akkor ahhoz bizony jobb technikai feltételekre van szükségünk. De mivel eddig is Isten vezetett minket, és mindig kirendelte, amire szükség volt a munkánkhoz, úgy hisszük, hogy ez ezután is ugyanígy lesz. Célunk még mindig az, hogy Isten élő üzenetével minél több embert szólíthassunk meg. Akár könyveinken, akár videóinkon keresztül.

Rád is szükség van!

Kérlek kattints ide, és nézd meg a videóinkat! Ha hasznosnak tartod az üzeneteket, légyszíves oszd meg másokkal is, hogy nekik is épülésükre legyenek!

Ha eddig még nem tetted meg, akkor a videócsatornára érve kattints a piros FELIRATKOZÁS gombra, majd a szürke kis csengőre! Így mindig értesülni fogsz róla, ha egy új videót készítünk neked.

Amennyiben értékesnek találod a munkánkat, úgy az alábbi elérhetőségeken, anyagilag is honorálhatod azt, hogy tovább tudjunk dolgozni, fejlődni.
Ébredés Misszió bankszámlaszáma: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank) PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

Kérünk, ha hasznosnak tartod, amit elvégzünk, imádkozz érte, hogy Isten segítségével az anyagi szükségletek is be legyenek töltve, és minél több embert szólítson meg a Szent Szellem rajtunk keresztül!

Köszönjük szépen, ha ebben a különleges új irányban is velünk tartasz!

Szeretettel:
Ubán L. Tamás – Ébredés Misszióweb counter