11 téma a bibliai pénzkezelésről, 11+1 videó, melyek nagy segítségedre lesznek.

Hatalmas teher hullott le rólam mikor eljutottam oda, hogy a tizdefizetés nem jelentett végre terhet nekem, hanem egy teljesen új útra léphettem az anyagi élet területén.

Csodálkozva néztem szét magam körül mikor azt láttam, hogy ez a megoldás, mely mindig is ott volt a szemeim előtt, igazán, valóban működik. Ha megfelelő az indíttatás, akkor az Istennek tett anyagi áldozatom gyümölcsét, akár néhány perc, vagy néhány óra elteltével, máris megtapasztalhatom.

Újra és újra, többszörös áldást tapasztalhattam meg pontosan úgy, ahogy az a Bibliában meg van írva. Hosszú, hosszú évekig nem találtam a megoldást, és most ebben élek nap mint nap. Pontosan abban az áldásban, amit Jézus Krisztus a halála árán szerzett meg nekem a kereszten.

Kiút a pénzügyi problémákból

Több mint húsz év alatt összegyűjtött tapasztalatot és tudást rendszereztem témánként, mondtam bele egy kamerába a saját csodáimmal együtt, és ezt az értékes anyagot szeretném most megosztani veled.

Célom, hogy te ne kövesd el ugyanazokat a hibákat mint én, és mielőbb megtapasztald Isten áldását az anyagi életeden is.

Minden egyes témánál imádkozom érted.

Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy Isten dicsőségére az anyagi életed, növekvő pályára lépjen végre.

A videósorozat ára 7000 Ft

MEGRENDELÉSHEZ KÉRLEK KATTINTS IDE!

Amennyiben, esetleges anyagi gondjaid miatt nem tudod megvásárolni ezt a videósorozatot, akkor ide kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!

CÉLUNK, HOGY MINDENKINEK SEGÍTENI TUDJUNK, AKI HOZZÁNK FORDUL.