Egy kalandos könyvírás csodája

Nemrégiben szinte villámcsapásként hasított belém a felismerés azzal kapcsolatban, mennyire összefüggnek az elmúlt években történt szellemi megtapasztalásaim. Már jó ideje nem írtam könyvet, mert úgy éreztem, mindent kiírtam magamból, ami a szívemben volt. De ez a felismerés, és az Úrtól kapott biztatás olyan lökést adott, hogy rögvest bele is vágtam.

Telefonon könyvet írni?

Mivel munkám kapcsán elég sokat kell a számítógép előtt ülnöm, nem akartam ezt az időt növelni a könyvírásra fordított órákkal. Alapjában véve egy mozgékony ember vagyok, és az jutott eszembe, hogy jártomban-keltemben a telefonom mindig nálam van. Mi lenne hát ha megpróbálnám telefonon írni a következő könyvemet? Utána néztem az interneten, vannak-e estleg erre vonatkozó tanácsok, de úgy tűnt ilyen feladatra nem igen vállalkoztak eddig az emberek. -Akkor épp itt az ideje, hogy belevágjak!- gondoltam.

keresztény könyv

Istennel bárhol lehet könyvet írni

Az udvaron, az erdőben, a szobámban, vagy épp valahol egy kukoricaföld szélén, gyakran lehetett látni, hogy csak fel-alá sétálok, és nyomkodom a telefonom. Hol bámészkodok vagy az égre emelem a tekintetem, hol pedig a képernyőt figyelem. Gyakran imádkoztam a könyvírás közben, hiszen szükségem volt Isten Szellemének a vezetésére. Ő pedig nem csak, hogy megígérte még a legelején, de be is tartotta azt, hogy segíteni fog ennek a különleges műnek a létrejöttében. Nem volt hát unalmas. Nem kellett egy helyben ücsörögnöm, hanem mindig épp olyan helyen írhattam, ahol az Úr békességében lehettem.

Egy keresztény kiadvány különlegességei

„Az angyalokkal együtt” első különlegessége, amint már említettem is, hogy az egész művet teljes terjedelmében telefonon írtam meg. Csak a szerkesztési és javítási munkálatokhoz használtuk a számítógépet.

A másik különlegessége, hogy vékonyabb mint az előző kiadványaim. Úgy érzem ugyanis, lesznek még történetek, Isteni meglátogatások, melyek oda kerülnek majd a többi igaz és tanulságos sztori mögé. Ezt megelőzően még soha nem csináltam olyat, hogy nem zártam le egy művet.

„Az angyalokkal együtt” című, bibliai témájú izgalmas és tanulságos művet igazi különlegességgé teszi az a tény, hogy amikor olvasod, bárhol legyél is, az Úr angyala ott fog állni melletted. Szólni fogja hozzád Isten gondolatait, és érezheted az Ő kedves jelenlétét.

Ébredj fel, kapj új tüzet és indulj el!

Isten azt akarja, hogy a magad helyén a hit és az ébredés embere legyél. Nem. Neked nem kell azt tenned, amit más szolgálók tesznek! Neked azt kell tenned, amit Isten számodra kijelent! Lehet, hogy épp ezen a kiadványon keresztül közli majd veled a tervét. Nem csak az utca közepén állva, vagy színpadon prédikálva hirdetheted Isten királyságát, hisz annak nagyon sok módja van. Egy biztos: Te arra születtél, hogy tűzben égj Istenért, és bármerre mész, bármit is teszel majd, ez a tűz ki fog csordulni az életedből, és lángralobbantja a körülötted élők szívét is. Hiszem, hogy ez a kiadvány segítségedre lesz ebben.web counter