Világszerte dübörög az a médiagépezet, mely népszerűsíteni szeretné a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, és Transzvesztita élet- és gondolkodásmódot. Fogadj el minden másságot, toleráld azt, sőt legyél te is MÁS! Nagy vonalakban talán ezt hirdetik az aktivistáik, és szimpatizánsaik.

Bár elfogadást propagálnak, de visszahangokból, és nyilatkozataikból az derül ki, hogy talán pont ők, az LMBTQ hívők nem tudják elfogadni, ha valaki nem osztja a nézeteiket. Hogy várnak elfogadást, ha ők maguk sem elfogadók másokkal szemben? Elnyomják, leszólják, megfélemlítik mindazokat, akik nem értenek egyet nézeteikkel.

De vajon mi mozgatja ezt az egész világot megrázó média háborút? Mi a valódi oka, hogy pont a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, és Transzvesztita életmódot akarják népszerűsíteni? Mindegyikben van egy közös vonás. Mégpedig az, hogy híveik többsége, mivel saját neméhez vonzódik, képtelenné válik saját gyermek nemzésére. PONTOSAN EZ A VALÓDI CÉL!

Nem azért állnak befolyásos politikai erők ezen ügy mellé, és fektetnek bele dollár és euró milliárdokat, mert annyira a szívükön viselik az említett közösségek jogait, hanem azért, mert legfontosabb céljuk, hogy csökkenjen a Föld népessége. Azért gyermekeket céloznak meg kampányaikkal, mert ők a legbefolyásolhatóbbak.

FIGYELEM! A FENTI SOROK NEM SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEMET TÜKRÖZIK AZ ÉRINTETT KÖZÖSSÉGEK TAGJAIVAL KAPCSOLATBAN, HANEM CSAK ARRA SZERETTEM VOLNA RÁMUTATNI, MI IS ÁLL VALÓJÁBAN AZ EGÉSZ HADJÁRAT MÖGÖTT!

Nagyüzemben zajlik az emberek megtévesztése, félrevezetése, miközben több, körülöttünk zajló esemény is a népességcsökentést célozza meg. Ehhez nem kell semmiféle vallásos, vagy politikai nézetet képviselni, egyszerűen csak józan ésszel szemlélni a történéseket!

Honnan lesz például gyermekük, az azonos nemű pároknak, ha arra vágynak? Erre is elkészült már a válasz, mely sokaknak sok pénzt fog hozni, másoknak pedig egy életre szóló fájdalmat. Több „modern gondolkodású” országban mondvacsinált indokkal elveszik a heteroszexuális szülök gyermekeit, akiket azután örökbeadnak bárkinek, aki a hatóságok szerint megfelel a támasztott követelményeknek. Akár azonos nemű pároknak is. Íme egy cikk a sok közül, ezzel kapcsolatban: kattints ide az elolvasáshoz!

Az alábbi videó is erről a témáról beszél néhány mondatban.web counter