Egyszer egy lány rossz férfibe lett szerelmes. Eleinte még minden szépnek és jónak tűnt, ám a férfi az idő előrehaladtával egyre erőszakosabb volt a lánnyal, majd arra kényszerítette, hogy prostituáltként „dolgozzon” az utcán. Ütötte-verte, kínozta, és megfenyegette, hogy ha bárkinek panaszkodni merészel, még rosszabb sorsa lesz!

A lány ekkorra már egész másként látta a kapcsolatukat, viszont már nem menekülhetett! A terror és a félelem fogva tartotta. Nem telt el sok idő, és sajnos drogossá is vált, hogy mindezt valahogyan kibírja. Aki kábítószerfüggő, azt bizony könnyű dróton rángatni. Az egykor szerelmes, fiatal lányból egy összetört életű, lelki- és fizikai sebekkel teli bábu lett, semmi más.

Egy nap, az utcán ült összeverve, kéken-zölden. Egy hívő férfi lépett oda hozzá, és egy örömhírről kezdett beszélni neki. Arról, hogy Isten kimondhatatlanul szeret mindnyájunkat, amit be is bizonyított nekünk. Minden egyes embert ezen a Földön, függetlenül attól, hogy ki mit követett el! Annyira vágyódik az összetört szívű örömlányok helyreállására is, hogy kész volt a saját Fiát halálra adni azért, hogy ők is megmenekülhessenek a bűneiktől, a Tőle való elszakítottságtól. A lányt hatalmas erővel érintették meg ezek a szavak! Valahol olyan mélyen a szívében történt ez, ahol eddig semmi más nem volt, csak éjsötét fájdalom, csalódás és félelem.

Ezután a férfi felhívta egy barátját, hogy imádkozzon ő is a friss megtérőért. Ő meg is tette ezt telefonon keresztül a nagy távolság ellenére, és az Úr kedves jelenléte még jobban megérintette a lányt! Isten gondoskodó szeretetére lett bízva a hölgy, amire nagy szüksége is volt! Ebből az életmódból ugyanis nem lehet csak úgy „kiszállni”, még akkor sem, ha valaki Jézushoz tér meg. Itt üzletről volt szó, pénzről, sötétségről, és egy nagyon erős függőségről.

A lány döntését újabb és újabb visszaesések, talpraállások, fenyegetőzések, zsarolások követték. A férfi, akivel az utcán találkozott, kitartott mellette a legnehezebb csatákban is. Iszonyatos harcok voltak ezek, melyekben néha ő maga is elesett. De a hűséges Isten nem adta fel, hogy megmentse azokat, akik Őbenne bíznak.

Egy nap úgy döntöttek, hogy egy másik országba menekülnek, ahol teljesen új életet kezdhetnek távol mindazoktól, akik a vesztüket akarják. Miután Isten betöltötte a lányt Szent Szellemmel, szeretett volna bemerítkezni (megkeresztelkedni). A jóhírt hozzá elvivő szerelmes férfivel pedig össze akart házasodni Isten színe előtt, valamint szerették volna, hogy az idő közben született ikreiket megáldja valaki (gyermekbemutatás). Ezért meghívták magukhoz azt a személyt, aki annak idején a telefonban imádkozott a lány Jézushoz fordulásáért, szabadulásáért. Ő útnak is indult hozzájuk, és megtette mindazt, amire Isten és az emberek megkérték.

Mivel ez nem egy tanmese, hanem egy igaz történet, mely még ma is zajlik, az alábbi videón és képeken ezeket a megható pillanatokat láthatod.
Istennek ez a két gyermeke azt kéri Tőled, hogy ha teheted, imádkozz értük. A sebek gyógyulásáért, a hitben való előrehaladásukért, a gyönyörű picike ikreikért, hogy ott kinn is mások javára élhessenek, hogy egyre inkább meglássák Isten tervét az életükre nézve… és nem utolsósorban azért, hogy a hatóságok megszüntessék a lány ellen kiadott körözést idehaza, az elindított kártalanítási eljárás és a kegyelmi kérvény hatására. Hálásan köszönik, ha Te megteszed ezt értük! (Ezek az eljárások több múltbéli kihágásból tevődnek össze, melyeket nem megúszni vagy eltussolni szeretne a hölgy, hanem úgy rendezni, hogy lehetőleg ne kelljen börtönbe vonulnia ezek miatt. Szabad emberként szeretné élni teljesen új életét.)

Ha szeretnéd, nézd meg ezt a pár perces kis összefoglaló videót az egész történetről!

Ha értékesnek és hasznosnak tartod az Ébredés Misszió munkáját, kattints ide, és légy a munkatársunk, segítőnk!

HA SZERETNÉL MÉG TÖBB HASONLÓ TÖRTÉNETET OLVASNI, KATTINTS IDE!

Fotógaléria az utazásról, a bemerítésről, az esküvőről, és a gyermekbemutatásról: