ÉVEKKEL EZELŐTT, HATALMAS VÁLTOZÁS TÖRTÉNT AZ ÉLETEMBEN, EGY ISTENI CSODÁNAK KÖSZÖNHETŐEN. HA MEGENGEDED, SZERETNÉM EZT MEGOSZTANI VELED, ÉS MINDAZT, AMI AZÓTA IS TŰZZEL TÖLT EL ENGEM.
Időnként vannak az ember életében bizonyos pillanatok, melyek szárnyakat adnak. Szeretném, ha az elkövetkezendő néhány perc ilyen lenne számodra.
Néha előfordulnak az életünkben olyan emberek, akik nagyot lendítenek rajtunk a jó irányba. Őszintén szólva, én szeretnék ilyen ember lenni számodra és segíteni szeretnék, hogy sokkal többet megtapasztalhass Isten szerelméből. Tudom, hogy ez csakis az Élő Isten hatalmas erejével lehetséges.
Alkalomadtán elénk kerülnek inspiráló történetek, bátorító gondolatok, melyek a megfelelő pillanatokban szinte szárnyakat adnak nekünk. Én pont ilyeneket szeretnék megosztani veled abban a kis videóban, melyet neked készítettem.
– Szeretnél többet megismerni Isten szeretetéből?
– Esetleg sokkal többet megtapasztalni belőle?
– Úgy gondolod sokkal teljesebb és boldogabb is lehetne Istennel az életed, mint eddig volt?
A nevem Urbán L. Tamás, és az Ébredés Misszió, valamint a Tűzvonal Alapítvány vezetőjeként felekezetközi munkát végzek Isten oldalán. Célom, hogy felekezettől függetlenül minél többen megtapasztalják, hogy milyen közel is van hozzájuk az Élő Isten, és milyen földöntúli szerelemmel viseltet irántuk.
Tomax Photos
Az én történetemet, és néhány ezzel kapcsolatos bátorító gondolatot gyűjtöttem össze, egy kis videóban azért, hogy Isten segítségével sokkal közelebb hozzam hozzád mindezt. Az a szívem vágya, hogy boldogabb, teljesebb, és erőteljesebb életet élj Istennel. Ha érdekel ez a kis videó, akkor kérlek, lentebb add meg az elérhetőségedet, ahová elküldhetem neked!

Istennel izgalmas az élet, és ha Te eddig ezt még nem tapasztaltad meg, akkor éppen itt az ideje!

Örülök, ha segítségedre lehetek!
Üdvözlettel: Urbán L. Tamás

[sa-form listid=”97328″ formid=”184631″]