Sajnos ez nem egy Hollywood-i produkció. Itt nem művér folyik, hanem valódi. Ezért az alábbi képek megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott. Hogy miért teszem közzé őket?
Azért, hogy te is imára kulcsold a kezeidet! Adj hálát azért, hogy nem te szerepelsz ezeken a fotókon, és imádkozz azokért, akik ott élnek, ahol a háború folyik!
Egy drága hívő testvérem, aki Ukrajnában él, néhány perccel ezelőtt rám írt, hogy tudnánk-e nekik anyagi segítséget küldeni. És tudod, nem magának kérte, hanem a körülötte lévő rászorulóknak szeretne élelmiszert adni. Ugye te is érzed a szívedben, hogy a testvéri szív, Krisztus szíve, ugyanaz odaát a háború félelmei között is, mint itt nálunk, ahol most béke van?

Szeretném, hogy imádkozz értük, hogy Isten angyalai, és az Ő Szelleme sokkal hatalmasabb erővel legyen jelen Ukrajnában, mint bármilyen hadsereg! Mi pedig anyagilag is igyekszünk segíteni őket. Ha te is szeretnél, kattints ide !

Fotók – Instagram: castelliditalia, jutarnji.hr, pmarkezinis, 36minutes.fr, ayaz.babayev, micaelbindefeld, natashabakhmatweb counter