Az Ébredés Misszió küldetése

A Szent Szellem megújító ereje

A megújulás és az ébredés, elképzelhetetlen a Szent Szellem (Szentlélek) megújító ereje nélkül. A Zofóniás 3:17-ben azt olvassuk, hogy: „Boldogan örül neked, megújít szeretetével, ujjongva örül neked.” A Róma 5:5-ben pedig azt, hogy: „Isten szeretete betöltötte szívünket a Szent Szellem által, aki Isten ajándéka a számunkra.” E két igevers tehát elmondja nekünk, hogy Isten azzal a szeretettel újít meg minket, akit elküldött nekünk a Földre, a Szent Szellem személyében.

Isten Szelleme maga a szeretet

Sokan elmondják beszámolóikban, hogy mikor először találkoztak Isten szeretetével, az mennyire megváltoztatta az életüket. Erről én magam is beszámolhatok. Valóságos ébredést, megújulást hozott az életembe és a gondolkodásmódomba az a pillanat, mikor egy este, Isten meglátogatott az Ő mindent elsöprő szeretetével. „Az első szeretet”- Szoktuk mondogatni, és valóban, ez az, mely még a legkeményebb bűnözőt is képes megragadni.

A mi ébredésünk, megújulásunk, a tiéd is

Az Ébredés Misszió feladatának tekinti, hogy minden lehetséges módon, minél több emberhez eljuttassa, a Szent Szellem szeretetének, ma is aktuális üzenetét. Tesszük mindezt azért, mert mi magunk is átéltük a saját ébredésünket, megújulásunkat, és szeretnék, hogy ez minél több ember életét változtassa meg.

Az Ébredés Misszió a Szent Szellem élő üzenetét terjeszti

Mi tehát nem egy bizonyos vallás teológiáját, nem is száraz tanításokat közlünk a videóinkban, kiadványainkban, hanem azt, amire Isten Szelleme megkér minket. A ma emberének ugyanis mai üzenetre van szüksége. A bajban, problémákban lévő embereknek, a megújulás, az ébredés, a Szent Szellem szerelmének üzenetére van szüksége, és mi pontosan ezt kívánjuk közvetíteni minél szélesebb körben.

Ha szeretnél hozzájutni az ébresztő jellegű könyveinkhez, akkor kattints ide!
Ha hanganyagokat hallgatnál a Szent Szellem megújító erejéről, ide kattints!
Ha pedig az Ébredés Misszió videóüzeneteire lennél kíváncsi, akkor ide kattintva éred el őket.web counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője