Kedves Érdeklődő!
Ezen az oldalon lesz majd elérhető az online konferencia, és ez az a hely, ahol minden szükséges információt megtudhatsz a rendezvényről. Sőt, itt kérdéseket is tehetsz fel ezzel kapcsolatban, még a rendezvény alatt és után is.

utolsó idők, antikrisztus, totális kontroll

Szeretnéd tudni, hogyan jött ennek a konferenciának a témája és ötlete?
A videóban el fogom mondani, hogyan kért meg az Úr, hogy böjtöljek, mielőtt ennek a témának az üzenete meggyőződéssé formálódott bennem.
Biztos vagyok benne, hogy nem fogod megbánni, ha velem tartasz ezen az online programon. Nem kell utaznod, kimozdulnod sem ahhoz, hogy egy különleges, és reményeim szerint átformáló erejű, de minimum elgondolkodtató esemény részese lehess.

A dicsőítésben Prazsák László és családja fogja vezetni az érdeklődőket. Ide kattintva megtekintheted honlapjukat, szolgálatukat, melyet az Imádság Háza Közösségen belül végeznek Isten dicsőségére.

Azt érzem a szívemben, hogy ez a téma olyan komoly és nagy, hogy ezt a konferenciát biztos, hogy valami újabb dolog fogja követni. Vagy egy következő rendezvény, vagy egy könyv. Ha érdekel Téged ez a téma, maradj kapcsolatban velünk!

Az online konferencia vágott változatát itt tekintheted meg: