Folyton egy kép van a szemeim előtt, és egy látás a szívemben. Még az akadályok ellenére sem hagy nyugodni ennek az egyedülálló múzeumnak a gondolata.

Hiszem, hogy a különböző felekezetekből származó hívők csodálatos összefogásával létre tudjuk hozni hazánk és talán a világ első Dicsőség Múzeumát. Egy olyan helyet, mely azzal a céllal jön létre, hogy minden érdeklődőnek bemutassa a mindenható Isten nagyságát és dicsőségét.

Háromdimenziós alkotásokkal, életnagyságú őskori és bibliai pillanatképekkel fogjuk rádöbbenteni az embereket arra, hogy Isten hatalmához, még ma sem fér semmi kétség!

Képzeld el például Dávid és Góliát életnagyságú szobrát! Vajon nem hagyna nyomot benned ha ott állhatnál előttük? Ezen a múzeumon keresztül Isten nyomot akar hagyni az emberekben. Szállj be te is ebbe a kalandba!

Most még semmink nincs ehhez a küldetéshez csak a hitünk. De Isten oldalán haladva, és veled együtt, MINDEN LEHETSÉGES ANNAK, AKI HISZ.

Isten kegyelméből én már sok, hihetetlennek tűnő csodát átéltem, de ezt most szeretném veled együtt megtapasztalni. Benne vagy?


Legyél része te is! Legyen egy kicsit tiéd is a Dicsőség Múzeum, amiből most még semmi sem látszik ugyan, de meglátod majd a megdöbbent arcokat, a könnyes szemeket, amikor elkészül. És igen, valóban egyedülálló lesz az egész országban. Egy olyan csoda, mely VELED EGYÜTT jöhet létre.

Nagyon az van a szívemen, hogy Magyarország egyik legmagasabban fekvő településéről hirdesse ez az intézmény Isten nagyságát. Egy hegyen épült „városban” Dudaron. Igen, itt kell egy erre alkalmas ingatlant szereznünk mielőbb, hogy el is kezdődhessenek a munkálatok.

Hogy mit teszek bele én ebbe a projektbe? Azt hiszem mindent, amit tudok:
– A rengeteg fizikai munkámat a múzeum és az alkotások kialakításában úgy, hogy közben valahogyan a családunk is meg tudjon élni.
– Minden másodpercemet, amit csak tudok.
– Az összes hitemet, mely nélkül mozdulni sem tudnék.
– És nagyon elképzelhető, hogy családunk otthonát, a barátságainkat, kapcsolatainkat is hátra kell hagynunk, hogy ez a csoda létrejöhessen.

Amit Te beletehetsz:
– Imádságot, imádságot és imádságot!
– Ha az van a szíveden, bátoríts minket, hogy tovább tudjunk menni ezen az úton!
– Ha van ötleted, hogy hogyan szerezzünk egy alkalmas ingatlant Dudaron, írd meg nekünk minél előbb!
-Ha látsz egy képet, a lelki szemeid előtt egy alkotásról, amit szerinted meg kellene valósítanunk, azt is írd meg bátran!
Ha rádobbant a szíved erre a munkára, és mindenképp része szeretnél lenni ennek a csodának, akkor ide kattintva vásárolhatsz egy VIP alapító csomagot, mellyel anyagilag is támogathatod az intézmény létrejöttét.
Bevételre van szükségünk ahhoz, hogy főállásban tudjam vinni ezt az óriási munkát, anyagiakra az ingatlan megszerzéséhez, a kiállítási tárgyak elkészítéséhez, eszközök megvásárlásához.
– Amikor már lesz saját ingatlanja a múzeumnak, akkor örömmel várunk téged Dudarra, egy gyönyörű helyre önkénteskedni, hiszen rengeteg munka vár ránk, míg megnyithatjuk végre ezt az Istent dicsőítő intézményt.

Azt nem tudjuk mikorra készül el a Dicsőség Múzeum, de az biztos, hogy a munkálatok már zajlanak. Az imádság, az ingatlankeresés, és a kiállítási tárgyak gyártásának időszakában vagyunk.

Ezt a munkát közösen fogjuk elvégezni. Lépj ki te is a vízre és tarts velünk!

Olyan bátor hívőkre van szükség ehhez a munkához, akik ki mernek lépni a vízre, hogy elkezdjék megvalósítani azt, amit mások lehetetlennek gondolnak!

A beérkező pénzösszegekről természetesen számlát állítunk ki. Ezért is kellenek az adataid, és azért is, mert a rendszeres segítők tiszteletbeli alapító tagokká válnak, bizonyos kiváltságokkal.

A mottónk röviden nem más, mint egy dalrészlet:
„AHOL NINCS ÚT, OTT ÖSVÉNY KÉSZÜL.”

Csatlakozás a Dicsőség Múzeum projekthez

Az alábbi űrlap pontos kitöltésével csatlakozhatsz Istennek ehhez a munkájához. Az Adatvédelmi Irányelveinket ide kattintva olvashatod el.

Íme néhány fotó, egy teljesen új technikával készült 3D-s alkotásainkról:

web counter