Egy idő után szinte már megszokja az ember, hogy Isten lehetetlennek tűnő dolgokat kér tőle. Nem is tudom. Vajon meg lehet ezt szokni egyáltalán? Egyik kihívást a másik után?

Egy biztos: Mindig, mikor felszállni látszik az a bizonyos köd, mely eltakarja a következő lépést, akkor nagyon izgalmassá válik a dolog. Nagyon. Éppen ugyanúgy mint most is.

Egy ingatlant kellene vennünk a további munkánkhoz. Ennyi pénzt még soha nem kellett összegyűjtenünk. Egy házat….

Kell egy hely, ahol akár egyenként, akár csoportosan foglalkozhatunk személyekkel, akik itt is aludhatnának több napra. Kell egy missziós épület, ami több millió forint lenne.

Mózes 2. könyve szerint, mikor a felhőoszlop felszállt, Izrel népe útnak indult a pusztában. (2 Mózes 40:36). Úgy tűnik, nekünk is kezd felemelkedni a felhő, és lassan indulni kell. Indulni az új kihívások felé. Hogy hogyan??? Épp úgy, ahogy Dávid elindult Góliát felé, vagy Izrael Jerikó felé. Csak megyünk, megyünk, rohanunk előre egy csatakiálltással, és majd csak történik valami. Biztosan történik, mert történnie kell.

Én nem tudom mit gondolsz mindarról, amit írtam, de talán te is hiszel a csodákban. Lehet, hogy nem is csak hiszel, hanem szeretsz részt venni bennük. Ha így van, akkor kérlek imádkozz értünk, és azért a több millió forintért, a mennyei esőért, a kettényíló tengerért, a leomló kőfalakért!

Ha anyagilag is szeretnél hozzájárulni a csodához, akkor több évnyi munkánk minden gyümölcsét kínáljuk neked szabadáras termékként, hogy magad is épülhess általuk. IDE KATTINTVA számtalan kiadványunkat találod meg, melyeket azonnal megnézhetsz, letölthetsz, elolvashatsz. Ha ezt megtetted, olyan összeget küldhetsz a részünkre, amire a szívedben indíttatást érzel.

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Ébredés Misszió bankszámlaszáma: 10402647-50526750-80501004 (K&H Bank)
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio

Ha bármi kérdésed lenne felénk, kérlek KATTINTS IDE és írj nekünk!web counter


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője