SZERETNÉL VALÓDI CSODÁKRÓL OLVASNI, ÉS SOKKAL JOBBAN SZERETNI ISTENT?
Ha jobban szereted Őt, soha többé nem lesz erőltetett a Bibliaolvasásod, az imádságod, vagy a szolgálatod!

Ez az ajánlatcsomag garantáltan fel fogja rázni a lelki életedet.
Biztos vagyok benne, hogy sokkal közelebb fogsz kerülni Isten szívéhez.
Tudom, hogy ha élsz ezzel a lehetőséggel, az bele fog szólni az életedbe.

Neked szól ez az ajánlat ha:
-sokkal többet szeretnél megismerni Istenből
-közelebb szeretnél kerülni az Ő szerelmes szívéhez
-ha már régóta próbálod követni Isten útját, de valahogy mégis olyan üres minden
-régóta megújulásra, ébredésre vágysz
-ha szeretnéd Őt sokkal jobban szeretni

Úgy döntöttem, hogy most „Az Élő Tűz magasra repít téged” című könyvhöz egy csomó ajándékot szeretnék adni neked.Ezt az ajándékcsomagot „Pillangó csomag”-nak neveztem el. Tetszik a név? A könyv elején található Tűzpillangóról kapta a nevét. Erről a kis állatkáról egyébként egy nagyon bátorító történetet fogsz találni az említett műben, de most inkább lássuk mit tartalmaz a „Pillangó csomag”!

IGEN, JÓL LÁTOD. EZ VALÓBAN EGY AJÁNDÉKÖZÖN. AZ ÁRA PEDIG NEVETSÉGESEN ALACSONY.

Ám ez az ajánlat csak 2020. május 31. Pünkösd vasárnap éjfélig, vagy a készlet erejéig érvényes.

MIT JELENT MINDEZ RÉSZLETESEN?
„Az Élő Tűz magasra repít téged” című könyv egy 130 oldalas, színvonalas, nyomtatott kiadvány, ragasztott kötéssel. Igaz történeteket, csodákat, tanulságos, elgondolkodtató, inspiráló írásokat tartalmaz azzal a céllal, hogy olvasójának bemutassa Isten valódi arcát és szívét.
9,5×4,7 cm-es hűtőmágnes, akkor is hirdeti a hűtőszekrényeden Isten üzenetét, ha te meg sem szólalsz éppen szeretteid, vagy vendégeid előtt. Ugyanakkor tovább is ajándékozhatod olyan személyeknek, akiknek még nincs szeméyes kapcsolatuk Istennel.
„Az Élő Tűz megváltoztatja az életed” hangoskönyv: E mű nyomtatott formában már nem kapható, mivel elfogyott. Azért is fogyott el, mert nagyon erőteljes, őszinte, és egyszerű szövegezésű kiadványként, sok ember életébe hozott rajta keresztül Isten maradandó változást. Ennek hangoskönyv változatát kapod meg a „Pillangó csomag” keretében. (nem postázzuk, hanem online hallgatható és le is tölthető)
Az indonéz ébredés bizonyságai: Kevesen tudnak róla, micsoda hihetetlen csodákat tett, és tesz ma is Isten Indonéziában. Az ébredés fellángolása idején több történetet lejegyeztek, melyek egyszerűen mutatják be, hogy Istenünk nem csak a bibliai időkben, hanem ma is bármit megtehet. Ha elolvasod ezt a gyűjteményt, biztosan nem fogod elfelejteni egy darabig, hanem a benne szereplő történetek bátorítani fognak téged arra, hogy merj nagyobb dolgokban is hinni. (nem postázzuk, hanem online olvasható anyag, nem letölthető)
Telefonos konzultáció, és imádság: Akár a könyv elolvasása közben, vagy utána is, egy megbeszélt időpontban felhívhatsz engem, elmondhatod legnagyobb problémádat, felteheted nekem kérdésedet, és ha szeretnéd, telefonon (messenger) keresztül szívesen imádkozom is érted.

VAJON MENNYIBE KERÜL EZ A SOK MINDEN?

IGEN, MEGRENDELEM MOST

Hogy Isten ezek nélkül is tud szólni hozzád?
Ez így van. De engem Ő kért meg, hogy írjam meg ezeket a kiadványokat, és, hogy juttassam el a szomjas szívű testvéreimhez.
Hogy miért pénzért adjuk, ha ez szolgálat mások felé?
Isten nem csak azt kérte tőlem, hogy írjam a könyveket, hanem azt is, hogy hozzam létre az Ébredés Missziót, mint vállalkozást. Ha pedig nincs bevétele egy vállalkozásnak, akkor az életképtelen. Istennek ez a munkája, kérése válna életképtelenné, ha ingyen adnánk a kiadványainkat.
Mi ezekből a kiadványokból és mások pénzéből gazdagodunk meg?
Az az igazság, hogy nem. Könyveink elektromos és nyomtatott példányainak értékesítéséből nem tudnánk megélni, sem pedig meggazdagodni. Ellátásunkról és megélhetésünkről maga az élő Isten gondoskodik hol így, hol úgy. Teszi ezt azért, mert én vállaltam, hogy főállásban azt fogom csinálni, amit Ő kér tőlem.
Nem tudod telefonra letölteni a digitális ajándékokat (hangoskönyv, Indonéz Ébredés írott anyaga)?
A jó hírem az, hogy nem is kell, hiszen a küldött linkekre csak rá kell kattintanod, és meghallgathatod, elolvashatod ezeket letöltés nélkül is.

Mi a bizonyíték arra, hogy a felajánlott szellemi termékek valóban hasznosak lesznek számodra?
Eddig több száz alkalommal szolgáltam mások felé igei üzenettel, és megjelent könyveimből több mint ezer példány kelt el. Ezeket több mint tíz országban olvassák a szomjazó testvéreink. Ha ezek a számok nem tűnnek túl hiteles bizonyítéknak számodra, vess egy pillantást néhány olvasói visszajelzésre:

„Kedves Tamás!
Amikor kivettem a könyved a postaládából, már a saját kézzel írt, személyemnek szóló dedikálásod elolvasásakor megérintett, a benne lévő erő… próbáltam nem hangosan sírni az utcán, mert pont a buszhoz siettem. Nagyon mély tüzű könyv, örülök, hogy megrendeltem.”
(V.K. Budapest)

„Kedves Tamás!
A könyvedet egész éjjel olvastam. Hajnal 4 órára végeztem vele. Csodálatosan megírtad. Éreztem, ahogy a sorok közt lévő hatalom végigjárta az egész testemet és minden sejtemet. Végig sírtam az egészet és nagyon sok helyen meg kellett állnom elmélkedni a soraidon.”
(I.V.K. London)

„Folyamatosan használom a könyvet. Szeretem olvasni. Van amit felveszek a mobilra és akkor vissza tudom hallgatni és megerősít, biztat.”
(U.I. Budapest)

„A könyved csodálatra méltó, mind tartalmilag, mind nyomdatechnikailag.
A lektorálás tökéletes! Van olyan, amit én másként fogalmaznék, de ezek nem bírnak jelentőséggel. Ez a legjobban megírt, szerkesztett, lektorált könyv, amit „nem gyakorlott szakemberek készítettek”, mégis tökéletes lett. Bárhol vállalható. Ez azért is van így, mert valóban a Szent Szellem vezette a tolladat, kedves feleségedét, minden munkatársét, akik a könyved megalkotásában és megjelenítésében részt vettek. Legyen áldott az Úr neve!”
(K.E. újságíró, Budapest)

Ha mindez, még mindig nem oszlatta el kétségeidet, akkor közlöm veled, hogy annyira biztos vagyokbenne, hogy a Pillangó csomagban felajánlott termékeken keresztül Isten meg fog szólítani téged, hogy erre PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT IS MEREK VÁLLALNI.
Igen, ez azt jelenti, hogy ha a csomagban található mindegyik terméket  feldolgoztad, és egyikből sem kapsz semmi maradandót, akkor én visszautalom neked a Pillangó csomag teljes vételárát, miután te visszaküldöd nekem a kipostázott könyvet, és a hűtőmágnest (eredeti állapotban).

MEGRENDELEM A PILLANGÓ CSOMAGOT

Sajnos nem gondolkodhatsz sokáig ezen az ajánlaton, mert a felkínált termékek darabszáma, és az ajánlat ideje is le fog járni hamarosan. Ha nem szeretnél lemaradni a teljes csomagról, akkor célszerű most lépned.

Mi az Ébredés Missziónál nagyon fontosnak tartjuk, hogy segítsünk a rászorulókon, a szükségben levőkön? Mivel tudjuk, hogy Istennek is fontosak az ilyen személyek, így nekünk is fontos, hogy lehetőségeink szerint segítségükre legyünk. Amint azt már említettem, az Ébredés Misszió nem alapítvány, hanem vállalkozás, de gyakran jótékonykodik. Ez azt jelenti, hogy vásárlásod egy részével te magad is segíted a szegényeket, vagy missziós szervezeteket.

DE KI AZ AZ URBÁN L. TAMÁS?

Depressziót, önkínzást, gyűlöletet és mély lelki sebeket hagyott hátra számomra a múltam, mígnem 1991 környékén, egy este szembetalálkoztam Isten hatalmas szeretetével. A meditációtól a fehér mágián keresztül az agykontrollig sok mindenben kerestem ezt a szerelmet, míg végre megtaláltam. Isten ölelése meggyógyította lelkem fájdalmait, Jézus áldozata pedig megszabadított a láncaimtól, és egy teljesen új életet adott. Rengeteg csodát tapasztaltam meg a Vele töltött évek alatt, melyeket megosztok könyveimben, akárcsak a szívemből jövő bátorításokat, vagy az Isten tüze utáni olthatatlan vágyamat. Több száz felekezetközi szintű igeszolgálat, és több mint ezer darab eladott könyv bizonyítja, hogy az embereknek szükségük van ezekre az üzenetekre.
Ha megtisztelsz bizalmaddal és figyelmeddel, Veled is megosztanék néhány különleges történetet.

MEGRENDELEM A PILLANGÓ CSOMAGOT

A MEGRENDELÉS MENETE:
1. Kérünk kattints valamelyik MEGRENDELÉS gombra, majd a megjelenő oldalon töltsd ki az űrlapot!

2. Utalj át, vagy fizesd be az Ébredés Misszió 10402647-50526750-80501004-es bankszámla számára 3500 forintot!
3. Ha pontosan adtad meg az email címedet, hamarosan egy emailt fogsz kapni tőlünk!
4. Amint befizetésed/átutalásod megérkezik hozzánk, egy újabb emailben elküldjük neked a „Pillangó csomag”-ban lévő elektronikus kiadványaink elérhetőségeit, és ezzel egyidőben, postázni kezdjük a nyomtatott könyvet és a hűtőmágnest.

Ha nem szeretnél most élni ezzel az ajánlattal, de úgy érzed vannak dolgok az életedben, melyért imádkozhatnék, kérlek kattints ide, és küldd el részemre imakérésedet!