A nevem Urbán L. Tamás. 1976-ban születtem, és 1995-ben születtem újjá.

Ám addig, míg ez megtörténhetett, sok félelmen, bántáson, fájdalmon kellett keresztülmennem. Olyannyira, hogy tinédzser éveimben az nyújtotta az egyik legnagyobb „élményt”, mikor a saját véremet láttam folyni, mert így erősnek éreztem magamat. Gyűlölettel, depresszióval, kínok között, istenkáromlóként talált meg egyik este Isten Szelleme. Mikor megéreztem az Ő végtelen szeretetét, senki más nem volt ott azon a helyen. Nem volt nagy csinnadratta. Csak én, a bűneim, és a szerelmes Isten. Akkor és ott az egész életem megváltozott, és soha nem tudok eléggé hálás lenni, hogy Ő észrevett és lehajolt hozzám.

Ezt követően, bár édesapám a sátánizmus útjára lépett, és kemény szellemi csaták részese lehettem, de Isten hatalmas csodákat, újabb és újabb bizonyságokat hozott az életembe. Ezeket bármikor szívesen megosztom mindazokkal, akiket érdekel.

A kiskőrösi pünkösdi gyülekezetben tértem meg, és ott tanultam meg, hogyan tudok Istennel járni. Azóta valahogyan mindig tenni akartam Érte valamit, bár ma is jól tudom, hogy soha nem fogom tudni megfizetni, hogy megmentett. Ezt hálából indíttatva teszem mindig, és mert szeretem Őt. Sokféle szolgálatot végeztem az eltelt évek alatt, de csak 2015-től kezdtem el könyveket írni Isten kérésére. Legnagyobb megdöbbenésemre ezek a könyvek sok ember életébe hoztak változást. Isten elkérte a munkahelyemet, hogy csak Neki dolgozzak, bármikor a rendelkezésére tudjak állni.

Családommal jelenleg Orosházán élek, és az Ébredés Misszió vezetőjeként felekezetközi szolgálatot végzek. Ha kell író vagyok, ha szükséges, akkor igehirdető, motivációs előadó, rendezvényszervező, kézműves alkotó, tanító, vagy az, amit éppen kér tőlem az élő Isten. Ő gondoskodik a négytagú kis családunk szükségleteiről is hol így, hol úgy.
Hála Neki, telis-teli van az életünk csodákkal és tudjuk, ugyanígy jár mindenki, aki Benne bízik.

A Magyar Pünkösdi Egyház Újkígyósi Gyülekezetének tagja vagyok. Hitvallásom és szolgálataim üzenete megegyezik sok magyarországi gyülekezet hitvallásával, mely ide kattintva olvasható el.

Nyomtatásban megjelent könyveim ide kattintva érhetők el.

Ha szeretnél belehallgatni néhány igehirdetésembe, akkor kattints ide!

Facebook profilom itt található. (közel 5000 követő)

Legnépesebb Facebook oldalunk ide kattintva érhető el. (több mint 5500 követő)

Legnagyobb Facebook csoportunkat itt találod. (több mint 4600 követő)

Legnépesebb Instagram oldalunkhoz kattints ide! (több mint 1400 követő)

Legtöbb követővel rendelkező TikTok profilunkat itt találod (több mint 2700 követő)

Legnépesebb YouTube csatornánk itt található. (Több mint 700 feliratkozó)

A fenti közösségi média felületeinken kívül még több csoporttal oldallal, profillal és csatornával rendelkezünk. Ezek közül csak a legnépesebbeket említettem.

Weboldalaink:

urbanltamas.hu

ebredesmisszio.hu

keresztenyajandekbolt.com

Ha úgy érzed, értékes az a szolgálat, amit végzek, akkor az alábbi elérhetőségeken anyagilag is hozzájárulhatsz mindezek költségeihez:
Urbán Tamás – 12076903-00409385-00100004
SWIFT KÓD: UBRTHUHB
IBAN: HU86120769030040938500100004
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio
​Revolut: revolut.me/urbanltamasweb counter