Életváltoztató keresztény könyvek

Az Ébredés Misszió, mint keresztény könyvkiadó, 2016-ban indult útjára, teljesen a nulláról. Isteni csodaként éljük meg, hogy mára már több ezer embernek hirdethetjük az ébredés, és a megújulás élő üzenetét. Könyvek, elektronikus kiadványok, rendezvények, videók, igehirdetések anyagai jutottak el, eddig több mint 10 országba, munkánk kapcsán.

Keresztény könyvkiadó

Az Ébredés Misszió leginkább Urbán L. Tamás által írt nyomtatott, és elektronikus kiadványok kiadásával és terjesztésével foglalkozik. Urbán L. Tamásról ide kattintva tudhatsz meg többet. Munkánkat látva, többen fordultak hozzánk, hogy legyünk segítségükre más kiadvánok megjelentetésében is. Így mára mi lettünk Magyarország legolcsóbban elérhető keresztény kiadója. A részletekért kattints ide!

Kiadványok a keresztény ébredésért

Hogy miért az ébredés, a megújulás és a Szent Szellem? Egyszerűen mert meg van írva: „Amivel csordultig van a szív, azt szólja a száj” A mi szívünk pedig ezzel az üzenettel van csordultig. Szeretnénk minél többekkel megosztani, hogy Isten ma is él, itt lakik közöttünk a Szent Szellem által, és miután átéltük Jézus megváltó munkáját, a Szent Szellem megújítása vár ránk. Ezt az üzenetet pedig jeleknek és csodáknak kell követniük szerte a világon!

Az Ébredés Misszió, Magyarország legnagyobb felekezetközi, keresztény tartalomgyártója

Mi ezreket szólítunk meg azokkal az üzenetekkel, melyek a szívünkön vannak. Az alábbi mondatokra kattintva láthatod mindezt:

Az Ébredés Misszió Instagram oldala

Pinterest oldalunk

Napi igeversek csoportunk

Az Ébredés Misszió Vlog YouTube csatornája

Blogunk, hasznos írásokkal

Bibliai alapú motivációs üzenetek, a nem hívők emberek felé

Motivációs YouTube csatornánk

Motivációs Facebook csoportunk

„Urbán L. Tamás blog” Instagram oldal

„Urbán L. Tamás blog” Facebook oldal

„Urbán L. Tamás vlog” TikTok oldal

„Urbán L. Tamás vlog” YouTube csatorna

Az Ébredés Misszió a munkájáért járó fizetségből, nem adományokból működik. Ez azt jelenti, hogy az online felületeinken található hang és videóanyagok szabadáras termékeknek minősülnek. Megtekintésük, meghallgatásuk után eldöntheted, hogy milyen mértékben járulsz hozzá munkánk végzéséhez. Tehát a következő módokon segítheted, hogy a Szent Szellem élő üzenetével minél több ember felé tudjunk szolgálni:

-Videóink megtekintése után, szabadáras online előadói díj fizetésével,

-kiadványaink vásárlásával, akár missziós célra is,

-kiadványaink megjelenésének szponzorálásával is támogathatod munkánkat az alábbi elérhetőségeinken:

Ébredés Misszió bankszámlaszáma:
10402647-50526750-80501011
PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/ebredesmisszio
Revolut: revolut.me/urbanltamas

Képgalériánkat IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.